Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2513. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.494.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 25112512251325142515
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu elemanı oynayan abi Neil Fingleton ölmüş
  • 2,33 lük boya kalp yetersiz gelmiş. kalp yetmezliğinden ölmüş. 2 mt nin üstü sakat abi :)
  • Liam Cunningham'ın dediğine göre, 7 bölümlük 7. sezon Temmuz'da başlayacakmış.

quote:

I’ve been disappointing various people around the world because it was meant to come out in April. It’s July now, I think … There’s going to be a launch and something special happening this year for the premiere. The bad news is, there will only be seven episodes and the final season starts again as far as I know in September.

Read More: 'Game of Thrones' Season 7 Eyes July Premiere, Says Davos |http://screencrush.com/game-of-thrones-season-7-premiere-july-liam-cunningham/?trackback=tsmclip

• sahi biz kimi destekliyorduk, bi jon snow vardı onu hatırlıyorum, lannisterlar falan geçinip gidiyorlardı işte...
    (bu kadar ara verince unutmaya başladım )
  • O kadar uzun aralar veriliyor ki, diziyi unutuyoruz. Son bölümleri bir daha izlemek lazım.
  • yakkr kullanıcısına yanıt
    Bende unuttum desem yeridir Lannisterların sonu gelir artık kimse kalmadı zaten bir cercei kalmıştı herhalde. Stark olarak 'da John snow falan var oda stark değil ama işte biz onu diyoruz.

Bu arada viserion kayıp olan ejderhaydı sanırım akgezen olmaz nerden çıkardınız bu durumu.
  • Yeni set fotoğrafları.

Gemi Euron'un gemisi Silence.

Oda Bran'in olabilir kesinliği yok.

Wight modellemesi de yakalanıp KL'e götürülen wight olabilir.

http://imgur.com/a/i1vnB

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni sezon tarihi belli oldu mu? Uzak kaldım biraz.
  • 25 Haziran deniyor.
  • Beyler arkadaş sormuş ama ne zaman gelebilir yeni sezon? 25 haziran olmaz bence çünkü çok geç olur. Nisanda gelmeyeceği belli artık o kesin. Ben bu ay trailer geleceğini düşünüyorum.

• Gecen sene bu zamanlar gün sayardim simdi ne zaman baslayacak ne zaman bitecek diye, simdi heyecan yok takip edesim kalmadi. 1 senede 7 bölüm nedir ya..

• La nisanda değil mi dizi 1 ay kaldı diye seviniyordum
  • Poster yayinladilar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

Poster yayinladilar

Bununla birlikte dizinin bahar aylarında başlamayacağı kesinleşti artık bence. Belki mayısda başlar diyordum ama hazirandan önce başlamaz artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 9 Mart 2017; 14:46:44 >

• Saat 22.00'da Facebook sayfasından 7.sezonun ne zaman başlayacağını duyuracaklarmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolganaber -- 9 Mart 2017; 20:32:11 >
  • Gene biri erkenden yayinlanamk gibi bir şey yapar mi ki!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ron Swanson

İzlemek için;https://www.facebook.com/GameOfThrones/videos/vb.74133697733/10154555882782734/?type=3&theater

Bu nasıl bir şovdur abi? Adamlar yorumlara "fire" yazanlar kadar ateş sıkarak buzu eritmeye çalışıyorlar. Buzun içinde de tarih yazılı. Bir yarım saat falan daha sürer herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolganaber -- 9 Mart 2017; 22:16:9 >

• yayın bitti tarih gözükmeden ?

• 
Sayfa: önceki 25112512251325142515
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.