Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2512. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.494.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 25102511251225132514
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dunsparce

Allahını seven yeni sezon ne zaman gelecek biri söylesin artık

Bu sene yazın gelecek diyorlar. Mayıs sonu haziran başı olabilir bence.
  • Haziran sonunda yeni sezon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haziran mı Mayıs mı yani ulan tam askere gidiyorum be yapılır mı

• dizide boru falan olmaz bence. Ama ak gezenler ejderhayida kendi taraflarina cekse efsane olur buz ejderhasi falan :) mesela gectigimiz sezonda ölen branin kurt summer, yeni sezonda karsimiza atlar gibi dönüsmüs olarak ciksa cok guzel olur bence

• Game of Thrones'un sezon finalinden sonra, bütün karakterleri vb. unutuyorum yahu, her sezon tam alışmışken gene yabancı kalıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: red alert2

Haziran sonunda yeni sezon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stan Marsh -- 14 Şubat 2017; 18:17:22 >
  • Stan Marsh kullanıcısına yanıt

• Bu final sezon mu olacak

• H.B.V kullanıcısına yanıt
    Hayır, Final sezonundan önceki sezon olacak 8.sezon final.
  • Romulus kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bir de başlasa

• Başlasa da izlesek artık bu sezonki olayları çok merak ediyorum

• Hadi teori ürettirecek bir şey yazayım.

D&D, dizide "YOK ARTIK" tepkisi verilecek 3 sahne olduğunu söylemişti.

Birincisi, Stannis'in Shireen'i feda etmesiydi.

İkincisi ise Hodor'un isminin ortaya çıkışı sahnesiydi.

Üçüncüsünün ise dizinin sonuna çok yakın bir zamanda yaşanacağını söylemişti. Sizce ne olabilir? Bence Jon ya da Daenerys'den birinin ölecek olma ihtimali yüksek..

• 8 sezon sürecek olması üzücü. 10 sezonda devam etse popülaritesi düşmeyecek bir dizi.

• viserion un ak gezene donusmesi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GurcellOnline -- 21 Şubat 2017; 20:55:5 >
  • GurcellOnline kullanıcısına yanıt
    Mesajı spoiler içine mi alsan abi?

Bu sezon olacak bu Viserion muhabbeti. Bence D&D'nin bahsettiği olay son iki bölümünde falan olur dizinin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0F2AFDA7E -- 21 Şubat 2017; 16:32:55 >
  • Açıkcası Hodor'un olayı dışında bu dizide ki hiç bi sahne beni şaşırtmadı veya "yook artık ya" dedirtmedi.

Bunun temel sebebi de malesef kitap ve çok fazla sızıntı olması ister istemez de okuyorsun veya bi yerde gözüne çarpıyor

Prodüksiyon falan sağlam allahtan da kalitesi izletiyor diziyi. Yoksa dizi, hikaye falan anlamında merak uyandırmadı bende şu zamana kadar. Tabi son 2 sezon muamma olacak asıl keyfi orda alıcaz bence.

Birde şu teorisyenler sürekli bişey üretip durmasa daha iyi olacak.
  • Bosluguma denk geldi. Gerci son sizintidan sonra artik dizide spoiler verecek biseyde kalmadi ama olsun haklisin.
  • Şu saatten sonra dizi içindeki herhangi bir karakterin ölmesine kimsenin 'yok artık' diyeceğini sanmam, derse de herhalde yeni GoT izleyicisidir ya da son sezondan başlamıştır izlemeye vs

Yüz değiştirenler dizi içindeki en güçlü güruh belki o cepheden bir şey gelebilir

Viserion -ya da her neyse adı- oldukça öfkeli, agresif, kendini kontrol edemeyen ve bana göre akli dengesi liderlik için yerinde olmayan biriydi. Yukarıdaki teori kapsamında Viserion'a öyle bir misyon yüklemek dahil olduğu grubu batırmaktan öte gitmez diye düşünüyorum keza son bölümlerde ww'leri izlerken vasıflı olanlarının ne kadar sakin ve akil olduklarını görmüştüm yani viserion'la pek iliştiremedim onları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 22 Şubat 2017; 1:20:47 >
  • 6 sezondur kış gelecek diyorlar.bakalım bu sezon gelecek mi
  • trufily T kullanıcısına yanıt
    Öyleyse evet ona yok artık diyebilirim geçenlerde buraya 'kimi destekliyorduk onu bile unuttum' yazmıştım, ara vereli başka şeyleri de unutmuşuz

• 
Sayfa: önceki 25102511251225132514
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.