Bildirim
Game of Thrones (2011 - 2019) (2510. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: MessiTugi
Sam'in kardeşiymiş
dizide hic hatirlamıyorum son sezondan kız kardeşinin eşi vardı tek o'nu hatirliyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: devilkingcry
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Michel Foucault
Dizinin Türkiye'deki yayın hakları, bildiğim kadarıyla, Digitürk'te. Peki, dizi Digitürk Play'de de yayınlanıyor mu? Ayrıca, Digitürk diziyi yayınlarken sansür uyguluyor mu?
Evet sansür var mı ben filbox tayım digitürke geçcem sırf bunun için
Kanalda sansür var ama Dilediğin Yerde uygulamasında yok.
Teşekkürler normal indiriyodum öyle de güzelde fazla para istemiyolarsa bir deneyim bu digitürk ü hem
hocam game of thrones için digitürk üyesi mi olacaksınız :) Yani digitürk'in internet içeriği olan digitürkplay'de değil bu dizi.Bildiğin uydu yayını olan digitürk'te.Giriş+dizi+hd aylık 35 tl falan olması lazım kampanyalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 25 Ocak 2017; 19:8:41 >
-
Bir rivayete gore Temmuz da baslayacakmis, 7nci sezon 7nci ayda 2017 de gibisinden bir motto var ortalikta dolasan. -
quote:
Orijinalden alıntı: BlackLead
quote:
quote:
quote:
quote:
Dizinin Türkiye'deki yayın hakları, bildiğim kadarıyla, Digitürk'te. Peki, dizi Digitürk Play'de de yayınlanıyor mu? Ayrıca, Digitürk diziyi yayınlarken sansür uyguluyor mu?
Teşekkürler normal indiriyodum öyle de güzelde fazla para istemiyolarsa bir deneyim bu digitürk ü hem
hocam game of thrones için digitürk üyesi mi olacaksınız :) Yani digitürk'in internet içeriği olan digitürkplay'de değil bu dizi.Bildiğin uydu yayını olan digitürk'te.Giriş+dizi+hd aylık 35 tl falan olması lazım kampanyalı.
Düşünüyorum filbox bitcek yakında da ben sinema da istiyom nabıyım diziyi ve belgeselde istiyomfiyatda bi güzellik olursa neden olmasın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
WINTER IS COMING -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: BlackLead
quote:
quote:
quote:
quote:
Düşünüyorum filbox bitcek yakında da ben sinema da istiyom nabıyım diziyi ve belgeselde istiyomfiyatda bi güzellik olursa neden olmasın
oo hocam aman sinema dizi hd diye çok kitlerler iyi bir kampanya almaya çalışın.
-
Bu diziyi hem seviyorum hem sevmiyorum. Başlayınca bi tatla izliyoruz sonra kendinden soğutuyor ya. -
şubatta tamamlanıyosa niye yaza kadar bekletiyolar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Desert Rat
şubatta tamamlanıyosa niye yaza kadar bekletiyolar
Dostum çekimler sahne sahne olur. Mesela aynı gün içinde 1. bölümde geçen bir sahneyi de çekebilirler 4. bölümdekini de. Dolayısıyla kes yapıştır sıraya diz vs. editing işleri çok olur. Ejderha sahneleri savaş sahneleri bir sürü CGI işi var bunlar zaten en çok zaman para gerektiren şeyler. Yaza kadar bekletmiyorlar o zamana kadar ancak bitiyor. -
Fan yapımıdır tabiki hocam. Neden spoiler versinler yoksa ?
quote:
Orijinalden alıntı: m0Ni
quote:
Orijinalden alıntı: S. Hawking
Diziyi bilmem de kitabın Orijinaline başladım. Harika gidiyor.
gerçekten kitap muthiş bide orjinali çok şanslısınız bi ara sırf 6. kitabı okuyayım diye ingilizcemi ilerletmeye çalışmıştımbir gun okuyacam ama orjinden game of thrones'u inşallah
Benimki de çok iyi değil, 3 dk. da bir sayfa ancak okuyorum. Ona rağmen bir haftada 400 sayfa okumuşum. Dizide güncel olmama rağmen böyle akıcı kitap görmedim.
Onca yıldır o kadar yabancı dizi izledim.
Şu Night King kadar karizma karakter görmedim.
Demir taht ile krallığa hükmedilir sananlar.
Reisi daha görmedi.
Forever Night King
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoMaster -- 28 Ocak 2017; 13:32:21 > -
jon snow reis king in the north olduğuna göre ölsemde gözlerim açık gitmez :D -
Game of thrones u sadece digitürk play alarak seyredebiliyormuyuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaraSvari64 -- 29 Ocak 2017; 14:28:51 >
quote:
digiturk playde game of thrones yok.
digiturk dilediğin yerde'de var. -
quote:
Orijinalden alıntı: saimertug
quote:
digiturk dilediğin yerde'de var.
Ben de smart tv varda onda digitütk ün uygulaması varmış onda var mı peki
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: saimertug
quote:
digiturk dilediğin yerde'de var.
Ben de smart tv varda onda digitütk ün uygulaması varmış onda var mı peki
hiçbir fikrim yok kurcalayın uygulamayı var mı yok mu anlarsınız zaten... -
nissan'da başlasın bari o kadar bekliyoruz temmuz çok uzun -
yeni sezon ne zaman başlıyor?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X