Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2388. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23862387238823892390
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Jorji kullanıcısına yanıt
    ölmese de nasıl üreyecekti ki
  • Hardhome ile birlikte dizinin en iyi bölümüydü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar kitapta bu savaşı stannis yapacak jon yerine stannis bu savaşı kazanacak o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legnd -- 20 Haziran 2016; 23:15:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lews Therin Telamon

quote:

Orijinalden alıntı: 61gün

bolton neden jon snowu vurmak yerine giantı vurdu anlamadım

Kendini öldürtürdü. Böyle olunca bir umudu oldu.

anladım mantıklı sağol

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Royer kullanıcısına yanıt
    Kardeş zaten kitaplarını bile okuduğum için böyle bir tepki veriyorum.Benim asıl anlatmak istediğim asıl tehdidin Ramsay falan olmadığı, Akgezenler olduğu. Dizi bu kadar zaman Kış geliyor mottosuyla yürüdü ama Akgezenlerden bahseden yok. Winterfell'in de ne kadar güvenli olduğunu gördük sonuçta bir dev yıktı kapıyı.
  • ***Spoiler***

Beyler kusura bakmayın ama ben artık Sansa'yı b*kum kadar sevmiyorum. Karakteri çok zorlama bir şekilde değiştirmişler. Özellikle Jon orada canını vermeye saniyeler kalmışken Littlefinger ile küstah bir yüz ifadesiyle gelmesi beni çok kızdırdı.

Kesinlike Jon'u satıp Littlefinger'a istediği şeyi vereceğini düşünüyorum. Jon'a köpek gibi bakışları bunu belli ediyor zaten.

Kıçı sıkışınca geldi Jon dan yardım istedi şimdi eminim Jon'a Baelish olmasaydı bu savaşı sen kazanamazdın gibi laflar edip Jon'u Nights Watch a yollamaya çalışır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Donanım -- 20 Haziran 2016; 23:25:23 >
  • trufily T kullanıcısına yanıt
    Valla benim bu diziyi sevmemin en büyük nedeni, sürekli beklenenin dışında oalylar yaşanmasıydı. Hatta o kadar sevdiğim için sonradan kitaplarını okumaya başladım. Belki de haklısındır bu zamanda sonra çok büyük beklentiyle izlememek gerekiyordur.
  • Stannis'in kızının oyuncağı tahtadan değil miydi? Küller arasından nasıl sağlam çıktı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Artık sezon finalinde birden Stannis'i çıkarırlarsa saçmalık olur bence, sanmıyorum öyle bir şey yapacaklarını. Bir de son 2 sezon finalinde de bölüm adına bakınca insan hep LS geri mi dönüyor diye bir düşünüyor, ben hep diziye eklemeyecekler dedim ve bu saatte sonra girmesi biraz anlamsız olur malum Berric de yaşıyor, ama insan bir acaba diyor.
  • Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    +1

Jon'un yanına geldiğinden beri aptal saptal laflar ediyor. Tek irrite olduğum Stark karakteri kendisi.
  • Melisandre ölmesin bee görünce gözümüz gönlümüz aciliyor

Bu mesaja eklenen görseller:

Game of Thrones (2011 - 2019)

• quote:

Orijinalden alıntı: Le Citoyen

Bölüm vasattı.
    Gaza getiren tek yer Serçeparmak'ın askerlerinin öttürdüğü hücum borusu. Zaten belliydi Snow'un kazanacağı. Klişe çok.

snow'un kazanacağı zaten belliydi, enayiler o kadar bütçe ayırıp savaş sahnesi çekmiş o kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leydi99 -- 20 Haziran 2016; 23:23:35 >

• Vay anası ne bölümdü

• s3b2deyim 1-2 haftaya yetişirim size
  • Bu bekleneni veremedi tahmin edilirdi şaşırtmadı muhabbetinin sebebi 1-2 ay öncesinden çıkan spoilerları okumak olabilir mi arkadaşlar? mesela ben sezonun tüm hikayesini 4. bölüm civarında öğrenmiştim. ilk 8 bölüm ne kadar bayık olsa da 9. bölüm güzeldi konuyu toparladılar. önümüzde son 13 bölüm kalmış olacak. orası için ufak entrikalar, karakterlerin gerçek kimliklerinin ortayı çıkması ve bol savaş yapacaklar bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y Ddraig Goch

Bu bekleneni veremedi tahmin edilirdi şaşırtmadı muhabbetinin sebebi 1-2 ay öncesinden çıkan spoilerları okumak olabilir mi arkadaşlar? mesela ben sezonun tüm hikayesini 4. bölüm civarında öğrenmiştim. ilk 8 bölüm ne kadar bayık olsa da 9. bölüm güzeldi konuyu toparladılar. önümüzde son 13 bölüm kalmış olacak. orası için ufak entrikalar, karakterlerin gerçek kimliklerinin ortayı çıkması ve bol savaş yapacaklar bence.

diğer bölüm sırf konuşma olacak gibi duruyor.

bu arada ak gezenlere ne oldu?

yine 1 bölüm görünüp yok oldular.

bu savaşta karşımıza çıksa çok iyi olurdu.
  • İçimden bir ses sezon finalini yine Daenerys'in saçma sapan konuşmalarıyla bitirecekler gibi geliyor. Yine ateşlerin arasından çıkarak veya ejderhasının üstünde; ''ben sizin ananızım'' vs vs... der. Eğer öyle bir şey olursa bu diziyi bir daha izlemem. İzlersem de ileri sara sara önemli yerlere bakarım.
  • bölüm çok iyiydi bari bu bölüme laf söylemeyin bi diziden daha ne bekliyorsunuz anlamadım ki
  • Daenerys'in efendilerle olan sahnesi Kışyarı'ndaki savaştan daha fazla heyecanlandırdı. Benim gibi Emilia Clarke zafiyeti olanlar da böyle düşünüyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müddeiumumi -- 20 Haziran 2016; 23:32:24 >
  • 
Sayfa: önceki 23862387238823892390
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.