Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (236. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 234235236237238
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cypon

quote:

Orijinalden alıntı: KenpachiKun03

quote:

Orijinalden alıntı: Chip n Dale

Bastard soyadları şöyle:
    Flowers (the Reach)
    Hill (the Westerlands)
    Pyke (the Iron Islands)
    Rivers (the Riverlands)
    Sand (Dorne)
    Snow (the North)
    Stone (the Vale)
    Storm (the Stormlands)
    Waters (Dragonstone ve King’s Landing).
    Bir de Blackfyre var o da Targaryen olanlar için sadece.

Blackfyre bi farklı geldi araştırıyım dedim az kalsın spoiler yiyordum.Tehlikeli bir konu sanki

Yan hikaye o. Ayrı bir kitabı filan var. Geçmiş ile ilgili. Ancak hikaye gidişatı ile bağlantılı.. Beşinci kitapta çıkıyor asıl anlamı :D Şimdiden söyleyeyim de

Böyle şeyler görünce zor tutuyorum kendimi.Bi gün dayanamayıp bütün kitaplardan spoilerlara bakıcam diye korkuyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cem

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CoupDeGrâce

Tam takip edemedim 2. bölümün çıkmasını bekliyordum bir baktım 2. bölüm zaten nette ? Bunun sebebi nedir. Daha 8 saati falan var yazıyor normalde.

2. bölüm 1 hafta önce internete düştü. Yapımcı kanalın Avrupada'ki şubelerinde bir sorun yaşanmış yanlışlıkla erkenden vermişler.

3. bölüm nezaman gelecek peki..

Eğer gine internete erkenden düşmesse (ki %95 düşmeyecek) haftaya pazartesi( yarın değil) Türkçe altyazıyla izlenir.

Diziye yeni başladım, ben de bir şey sorayım. Dizinin bölümleri hangi aralıklarla yayınlanıyor? Her hafta bir bölüm görmek mümkün mü yoksa The Walking Dead gibi 3-4 hafta yayınlanıp zırt pırt ara mı veriyorlar? Bu arada dizinin açılış müziği müthiş, sardı diyebilirim.

Dizinin yapım aşaması çok uzun olduğu için ara verilmiyor (1. sezonla 2. sezon arası neredeyse 1 yıl).Her hafta pazar günleri yayınlanıyor Amerika'da ve pazartesi günleri de Türkçe altyazıyla bulunabiliyor. Son olarak da şu versiyonu gerçekten güzel müziğin, tavsiye ederim

Açılıştaki çalan versiyonu daha çok hoşuma gidiyor, çünkü çok destansı

Ayrıca, bu dizideki isimlere ayarım, hiçbiri akılda kalıcı değil ve çok fazla isim var.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cem

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CoupDeGrâce

Tam takip edemedim 2. bölümün çıkmasını bekliyordum bir baktım 2. bölüm zaten nette ? Bunun sebebi nedir. Daha 8 saati falan var yazıyor normalde.

2. bölüm 1 hafta önce internete düştü. Yapımcı kanalın Avrupada'ki şubelerinde bir sorun yaşanmış yanlışlıkla erkenden vermişler.

3. bölüm nezaman gelecek peki..

Eğer gine internete erkenden düşmesse (ki %95 düşmeyecek) haftaya pazartesi( yarın değil) Türkçe altyazıyla izlenir.

Diziye yeni başladım, ben de bir şey sorayım. Dizinin bölümleri hangi aralıklarla yayınlanıyor? Her hafta bir bölüm görmek mümkün mü yoksa The Walking Dead gibi 3-4 hafta yayınlanıp zırt pırt ara mı veriyorlar? Bu arada dizinin açılış müziği müthiş, sardı diyebilirim.

Dizinin yapım aşaması çok uzun olduğu için ara verilmiyor (1. sezonla 2. sezon arası neredeyse 1 yıl).Her hafta pazar günleri yayınlanıyor Amerika'da ve pazartesi günleri de Türkçe altyazıyla bulunabiliyor. Son olarak da şu versiyonu gerçekten güzel müziğin, tavsiye ederim

Açılıştaki çalan versiyonu daha çok hoşuma gidiyor, çünkü çok destansı

Ayrıca, bu dizideki isimlere ayarım, hiçbiri akılda kalıcı değil ve çok fazla isim var.

bide sürekli soyadlarla veya lord lady gibi sıfatlara hitab ediyolar neyseki çözdüm ben artık

• beyler sezon 1 bölüm 1'i izledim bana skyrim oyununu hatırlattı.nords falan, benden önce bunu yazan varmı bilmiyorum ama nedense skyrim oynuyormuş gibi zevkli geldi.devam edeceğim izlemeye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Westbrook7

beyler sezon 1 bölüm 1'i izledim bana skyrim oyununu hatırlattı.nords falan, benden önce bunu yazan varmı bilmiyorum ama nedense skyrim oynuyormuş gibi zevkli geldi.devam edeceğim izlemeye.

bkz. orta dünya
  • Dizi çok kaliteli. Bu sezondaki ilk 2 bölüm birinci sezonu aratsa da ilerde düzelir umarım.

Bir de 3. bölüm ne zaman çıkacak bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turuncu Sakal -- 10 Nisan 2012; 19:07:26 >
  • spoilerlar havada uçuşuyor bu ne yav.

neyse dostlar bana sağlam seedli s2e1 in 720p si lazım elinde olan pm atarsa sevinirim.mamundada vardı şuan baktım kaldırmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

quote:

Taht Oyunları
    Kralların Çarpışması -kısım 1
    Kralların Çarpışması -kısım 2
    Bunlar şu ana kadar Türkçe'ye çevrilen kitaplar. 3. kitap da Mayıs ayında Türkçe olarak çıkıcak.

Seriyi bitirsinler, aşağıda ki gibi de bir box set yaparlarsa alırım...

Box Set harika olur . Bunları gördükçe türkçesini alıp okuyasım gelmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: paintov

zaten spartacus içi boş bi dizi. 1 saatlik dizide her an aksiyon olabilir. game of thrones kitaba bağlı ve aksiyona değil akıl oyunlarına dayanıyor.

kitabı okumadım tam olarak ama robb güneye karışmayacaksa renly ile ittifak yaparsa daha mantıklı olur. para kaynağı olmadan krallık hiç olur. ayrıca hiç balon greyjoy hiç güven vermiyor. oğluna güveniyoruz ama kendisi katıksız bir abaza : )

Yalnız Renly'nin de Kuzey'i bırakacağını sanmıyorum.

• Şu Cersei'yi çok beğeniyorum nedense..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Şu Cersei'yi çok beğeniyorum nedense..

bende rolünü beğeniyorum bence hakkını veriyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreazz

quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Şu Cersei'yi çok beğeniyorum nedense..

bende rolünü beğeniyorum bence hakkını veriyo

Bende hem rolünün hakkını verişini hem de güzelliğini.. Ama ağır aşağılık (anladınız siz onu) olması biraz olsun soğutuyor.
  • cersei yani lena headey çok asil bir güzelliği var hayranım kendisine oyunculuğuda çok iyi
  • yukardaki boxset süpermiş ya burdakiler dandik tam kitap arşivine koncak tipten konmasa bile baktıkca okuyasın gelir
  • Kitabı okumayan açmasın kitaptan spoiler:

Renly'nin ölüm sahnesi,Greyjoylar'ın Winterfell'e saldırısını 4 gözle bekliyorum iyi yansıtırlar umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asdfcizxc

Kitabı okumayan açmasın kitaptan spoiler:

Renly'nin ölüm sahnesi,Greyjoylar'ın Winterfell'e saldırısını 4 gözle bekliyorum iyi yansıtırlar umarım.

Bence hangi kitap olduğunu da yazın (2.kitap)

evet ben de. gölge'nin doğumu ve renly'i öldürmesi. Ama benim asıl merak ettiğim stannis'in donanma savaşı. çok merak ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

quote:

Orijinalden alıntı: paintov

zaten spartacus içi boş bi dizi. 1 saatlik dizide her an aksiyon olabilir. game of thrones kitaba bağlı ve aksiyona değil akıl oyunlarına dayanıyor.

kitabı okumadım tam olarak ama robb güneye karışmayacaksa renly ile ittifak yaparsa daha mantıklı olur. para kaynağı olmadan krallık hiç olur. ayrıca hiç balon greyjoy hiç güven vermiyor. oğluna güveniyoruz ama kendisi katıksız bir abaza : )

Yalnız Renly'nin de Kuzey'i bırakacağını sanmıyorum.

renly çok iyi bir kral, catelyn nasıl komutana cevabı yapıştırmıştı ama renly iyi davranıyor zaten catelyn'e. demir taht da hakkıyla onun aslında neticede bir baratheon.

• 3. sezon için kanalla anlaşma yapıldı.
  • 3. sezon anlaşması yapılmış..

3. kitap için olacaktır galiba yoksa ikinci kitabın 2. partı için mi?
  • 
Sayfa: önceki 234235236237238
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.