Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2353. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.494.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23512352235323542355
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes tutturmuş hangi hane daha güçlü diye de bunun cevabı yok

Detaylı her hanenin toplam askeri gücünü bir grafik yapsalar öyle belli olur ki buda sözde yani...

Çünkü savaşlar adamla değil akılla kazanılır.

Ona bakarsanız şu an en çok adam Dothrakilerde var...En güçlü zırhlar Lannisterlarda vb bu böyle gider...
  • Bence taht khaalesinin hakkı sezonlar boyunca ciciş olsun kalça olsun gösterdi durdur hakkını yemeyelim lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu hanelere nüfusları konusunda bir bilgi varmı? Bana bazıları mahalle büyüklüğünde gibi geliyorda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SonJnow kullanıcısına yanıt
    Hocam tyrellar lenislarlar lenistrların diğer destekçilri askeri olrk kralın hala destekçisi var öle basit olsa şimdiye biri çıkar indirirdi hele greyjoylar kaşkışmamışsa kesin ciddi zordur

• 1 sezon arya eğitim aldıkdan sonra pat diye bırakıp gitti

izleyici ile baya billur geçiyor şişko sakallı ihtiyar

bu dizi bitmiştir artkadaşlar

rakibi olmadığından izlendi bu sezonda

ama bitmiş.hemde 3 sezondur falan bitik.

9. bölüme geldik ve dön bak geçen 8 bölüme.

koca bir hiç !!!

neyse şu the 100 falan daha güzel gelmeye başladı artık.
  • Takip
  • conrado kullanıcısına yanıt
    Bitikse izeleme valla ben hala severek izliyorum hbo 6 sezondur aynı yöntemle ilerledi yeni mi dank etti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanaktas7 -- 17 Haziran 2016; 12:37:17 >
  • 06x09 bölüm fotoğrafları:
    Baylar bayanlar, son fotoğrafta Stark bayrağının yanında farklı bayraklarda var. Yoksa düşündüğüm şey mi olacak?

• Yeni bölümde maalesef kezbanı da göreceğiz.

"As Jon Snow and Ramsay Bolton do battle in the North, elsewhere in the Seven Kingdoms it’s the female characters who look the most likely to rule Westeros as season six comes to a close.

This week’s episode sees Yara Greyjoy and her brother Theon finally make it to Meereen where the Ironborn warrior finds an admirer in Daenerys.
    “That’s the beauty of the show,” says Emilia Clarke, who plays Daenerys. “As women, we accept our femininity and take strength from it.”
  • Vay be Sabirsizlaniyorum :)

9.bölümü izleyen game of thrones hayranlari: Bu bölumde savastan baska bisey yoktu artik zevk vermiyor

Yorumlarini gorebiliriz

• Reid Rider kullanıcısına yanıt
    Lannister bayrağı degil mi o? Yoksa Jamie yardima mi gelecek

• quote:

Orijinalden alıntı: furkanaktas7

Bitikse izeleme valla ben hala severek izliyorum hbo 6 sezondur aynı yöntemle ilerledi yeni mi dank etti

izlemiyorum zaten rahat ol

bu kadar telaş yapmana gerek yok

hbo dan komisyon mu alıyorsun şu boktan dizi için ne bu şiddet eleman

bana yeni dank etti

senin gibilere belli ki zor dank edecek belki de etmeyecek

ha sen insan gibi bişey yazsan ben sana böyle gelmezdim

bu got konu başlığı.herkes istediğini yazar.

hbo sahibi gibi davranmana gerek yok şampiyon.

yürü git ilerlemeyen dizini izlemeye devam et

yallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: conrado

quote:

Orijinalden alıntı: furkanaktas7

izlemiyorum zaten rahat ol

bu kadar telaş yapmana gerek yok

hbo dan komisyon mu alıyorsun şu boktan dizi için ne bu şiddet eleman

bana yeni dank etti

senin gibilere belli ki zor dank edecek belki de etmeyecek

ha sen insan gibi bişey yazsan ben sana böyle gelmezdim

bu got konu başlığı.herkes istediğini yazar.

hbo sahibi gibi davranmana gerek yok şampiyon.

yürü git ilerlemeyen dizini izlemeye devam et

yallah

Bende aynısını söylüyorum 1 yıl öncede bu kadar dandik bir dizi niye bu kadar popüler demiştim yemediğim küfür kalmadı. Para mı alıyorlar övmek için anlamadım ki yada başka dizi mi izlemiyorlar yada bizim IQmuz böyle saçmalıklara kanmıcak kadar fazla mı yüksek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

Lannister bayrağı degil mi o? Yoksa Jamie yardima mi gelecek

Evet, Lannisterların bayrağı

Ama nasıl yardım edebilirler ki?
  • Circassian81 kullanıcısına yanıt
    Mormont bayrağı hocam hani bizim 62 Cengaver var ya işte onların
  • LordOfKing09 kullanıcısına yanıt
    Mormontların minik leydisi bence 62 den hariç savaşa baya kalabalık asker gönderecek, aslında snowu test ettiler,, savaş sırasında şaşırtabilir bu küçük kız, düşünün 62 değilde topyekün katılsa, ramsay meydana gelirmiydi,,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Şunu kabul edelim GoT 6. sezonu şu ana kadar ki en berbat sezonlardan biri. Fildişi kulelerinde röpteşembırıyla kahvesini içen değerli(!) GoT fanboy'larının her bölümün ardından itinayla "Ben beğendim bu bölümü, karakter işlemeleri, detaylar, Cercei'nin oyunculuğu, üstelik harika bir geçiş bölümüydü" zart zurt babındaki cevapları zannedersem farklı olma/görünme adına kendilerini ifade etmeye çalışmaktan başka bir şey değildi. Nerdeyse 8 bölümdür geçiş bölümü izliyoruz, anlatılmak istenen şey ne ki 8 bölüm boyunca bunun alt yapısı hazırlandı çok merak(!) ediyorum. Bildiğimiz traşa bağlayacak sonu olası teorilerden anladığımız üzere

Arya'nın s6b8'deki insan üstü başarısı bana göre saçmalıktan öte bir şey değil, o yaştaki bir kızın karnına aldığı darbeler sonrasında kısa bir süre içinde kendini toparlaması abesle iştigal. Bizim af edersiniz kıçımıza iğne yapıldığında 24 saat etkisinden kurtulamıyoruz acısından, Arya'nın bir tek kırmızı pelerini takıp uçmadığı kaldı. Hele ki son sahnesi beni benden aldı, Ben Arya'yım salak ne No One'ı, başından beri senin gibi No One'ların kaşarlaşmış ustasını nasıl da kandırdım xdxd Üstelik Waif'i yani benden daha tecrübeli birini nasıl da harcadım, hem de karnıma bıçak yemişken

Edmure sahnesinde askerlerin davranışlarındaki tezatlığı iyi yakalamış izleyiciler, saçmalığın daniskası, bilmiyorum Blackfish kitapta ölüyor mu da dizide resmen harcadılar karakteri, maksat iyi birileri ölsün. En mantıklısı git Sansa'ya yardım et, eğer orada başarılı olursan kaybettiklerini geri alma adına toparlanma süresi kazanırsın üstelik değer verdiğin bir insana da yardım etmiş olursun. Yani eminim bunu düşünecek akılcılığa sahip bir karakter ancak yok yok ben öleyim dedi, kalemi terk etmem onurluyum, öleyim de belki geri getirirler beni de zaaaaaxd İnş. Jon'a benzemem ama geri gelirsem diye de düşünmemiş değildir

Hepimiz biliyoruz ki eğer Stannis gerçekten ölmüşse ve farz-ı misal dirilirse -olmaz ya oldu diyelim- bu adamın dirildiğinde diyeceği ilk kelimenin "TAHT BENİM HAKKIM, ONU ALMAK İÇİN NE GEREKİYORSA YİNE YAPARIM" olduğunu ama süper kahramanımız Jon, ergenliğe daha ilk günden yenilen depresifler gibi "Ölürsem geri getirme, yoruldum savaşmaktan -ne yaptın ki şu ana kadar, bulunduğun mevkinin fıtratında var savaşmak, lan niye girdin oraya o zaman-, sevdiğimi de kaybettim zaten ,s ,s Sansa'da kukla gibi oynuyor benimle ama olsun ben körüm o da insan sonuçta iyi biri, ben hep haksızım, bir avuçla orduyla savaş kazanacak kadar da zekiyim, çok çok yapımcılar bi pelerin takar 1 vs 10 yaparım alayına giderim" havasında. Biraz akıllı ol, savaşçı ol, dinç ol, yıkılma hemen ya. Ramsey umarım kazanır savaşı olmaz ya hani belki olur diye diyorum. Böyle adamlar 1-C sınıfındaki veletlere liderlik yapamaz bir de büyüdüğü toprakları yönetecek diye iddialarda bulunuyorlar Hoş olacak olan da bu gibi

Masaya bir türlü yumruğunu vuramıyor, keşke Jon'u Stannis yetiştirseydi veya Stannis'in oğlu olsaydı. Dizideki liderlik vasfına sahip tek karakter o. Zamanında Stannis'i desteklemezdim ama demek ki kötünün en iyisi oymuş

Kitabı bilmiyorum, görünen o ki yazar gerçekten zeki birisi ve ona saygı duyuyorum ancak aynı şeyi dizi için söyleyemeyeceğim. Peki niye izliyorum, zamanında hepiniz gibi ben de mavi hapı tercih ettim, büyüsüne kapıldık, olmayacak olaylar oluyor, zeka/yaratıcılık fışkırıyor diye. Son iki sezondur ise maalesef sanki makyajı silinmiş kız gibi hatta Melisandre'nin kolyesiz halini görür gibi dizinin aslında abartılmış bir yapım olduğunun farkına yeni yeni varıyorum. İyi reklam iyi pazarlama falan filan

Son iki bölümde ne mi olacak, tahmin ettiğimiz şeyler olacak çok çok, sonrasında yine fanboy'lar buralarda fink atacak

Gömün bakam
    Aeo
    Kib
    By

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 17 Haziran 2016; 22:59:12 >

• mormont bayrakları onlar.
    geçen sezon hep bu anın hayalini kurardım, jon snow'u stark sancağı altında winterfell'e yürürken...
    ancak niyeyse o eski hevesim kalmadı... muhtemelen güzel bir bölüm olacak, hatta en güzeli bile olabilir, ama ben bütcenin 1 bölüme ayrılıp diğer bölümlerin vasat olmasına taraftar değilim.
    1. ve 2. sezonu hatırlayalım, doğru dürüst savaş sahnesi yoktu bile, ama dialoglar ve kurgular o kadar mükemmeldi ki...

neyse, kendimizi yine 10 ay beklemeye hazırlayalım yavaştan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordOfKing09

Mormont bayrağı hocam hani bizim 62 Cengaver var ya işte onların

Olabilir de Mormontların bayrağı koyu yeşil fonda ayı değil mi? Buradaki bayrak krem renginde? Ne o, güneşte kuruyunca bayrağın rengi mi solmuş?
  • yakkr kullanıcısına yanıt
    Aynen dediğiniz gibi hocam, koskoca bir seneyi iki bölüm için bekliyoruz. Son iki sezon gerçekten kötüydü. Belki de çok büyük beklentilere girmesek daha iyi olur. Fakat got gibi bir diziyi de büyük beklentilerle izleyemeyeceksek anlamı kalmıyor. iki ucu b.klu değnek.
  • 
Sayfa: önceki 23512352235323542355
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.