Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2244. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.491.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22422243224422452246
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: İzmirli Samuray

bencede jon'da targaryen kanı var ned'in bir çoçukla dönmesi bu şekilde baktığında daha mantıklı geliyor sonuçta
    piç miç dinlemez öldürürlerdi.
    ekşide bir yazı buldum
    rhaegar siyasi nedenlerle dorne prensesi ile evlenir ama aslında lyanna'yı sevmektedir, lyanna da robert ile sözlü olmasına rağmen rhaegar'a aşıktır. bu ikili kaçarlar fakat robert isyanı başlayınca işler sarpa sarar. rhaegar, trident'te şehadet şerbetini tadar. eddard stark lyanna'yı kurtarmaya gelir ama durumun sandığı gibi olmadığını görür. lyanna ned'e durumu anlatmayacağına dair söz verdirdip çocuğunu emanet ettikten sonra intihar eder.
    bu doğru mu kitapta geçiyor mu?

Kitapta Lyannanın intihar etmesi diye bir şey yok. Çok fazla detay da yok o olayla ilgili. Bu sadece bi teori. Ned Stark kardeşini kurtarmaya gidiyor ama odada kanlar içinde buluyor. Teori doğum yaparken öldüğü, ölmeden önce Ned den oğlunu korumasını istediği yönünde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Helcarax

quote:

Orijinalden alıntı: İzmirli Samuray

bencede jon'da targaryen kanı var ned'in bir çoçukla dönmesi bu şekilde baktığında daha mantıklı geliyor sonuçta
    piç miç dinlemez öldürürlerdi.
    ekşide bir yazı buldum
    rhaegar siyasi nedenlerle dorne prensesi ile evlenir ama aslında lyanna'yı sevmektedir, lyanna da robert ile sözlü olmasına rağmen rhaegar'a aşıktır. bu ikili kaçarlar fakat robert isyanı başlayınca işler sarpa sarar. rhaegar, trident'te şehadet şerbetini tadar. eddard stark lyanna'yı kurtarmaya gelir ama durumun sandığı gibi olmadığını görür. lyanna ned'e durumu anlatmayacağına dair söz verdirdip çocuğunu emanet ettikten sonra intihar eder.
    bu doğru mu kitapta geçiyor mu?

Kitapta Lyannanın intihar etmesi diye bir şey yok. Çok fazla detay da yok o olayla ilgili. Bu sadece bi teori. Ned Stark kardeşini kurtarmaya gidiyor ama odada kanlar içinde buluyor. Teori doğum yaparken öldüğü, ölmeden önce Ned den oğlunu korumasını istediği yönünde.

İnşallah öyle olur ölümden dönmeside bence targeryan olmasindan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İzmirli Samuray kullanıcısına yanıt
    Ölümden donmekle targeryan olmasinin ne gibi bi baglantisi var ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: SonJnow

Ölümden donmekle targeryan olmasinin ne gibi bi baglantisi var ki?

Dany yanmiyor jonda belki ölmuyordur

• quote:

Orijinalden alıntı: All Nightmare

Yalandır büyük ihtimalle de kızın menajeri falan kimse iyi pr çalışması yapmış.Ben Türkiye'de yaşamama rağmen tanımıyordum kızı.Yabancı forumlarda adı geçmeye başlamış.

Ben ciddi ciddi inanmaya başladım. Reddit'e 3. bölüme kadar spoiler veren bir adam: "Tower of Joy setinde gördüm, başka birisi daha vardı ama adını bilmiyorum." demiş.
    Bir yerde de Xavier Samuel'ın Rhaegar'ı oynayacağını okudum ama o kesin yalandır. Yine de oyuncuyu iyi seçmiş iddiayı ortaya atan arkadaş.

• İzmirli Samuray kullanıcısına yanıt
    Grrm varken bran bile yeni kitapta ölebilir

• Enteresan valla büyük ihtimalle doğrudur o zaman.Zaten adam kolpa atsa başka birinin ismini söylerdi bu kızı kimse tanımıyor.

• Mumkunse bran tekrar gecmise gitmesin

Şaka bi yana rhegarın hangi sahnesini gosterirler acaba? Ben en cok deli kralın sahnelerini ve jamienin deli krali oldurdukten sonra tahtta otururken ned starkla konusmasini merak ediyorum.

Deli kral sahnelerini gosterseler felaket olur mesela ned starkin abisiyle babasini oldurdugu sahneyi felan yada baska sahneleri

• quote:

Mumkunse bran tekrar gecmise gitmesin

Şaka bi yana rhegarın hangi sahnesini gosterirler acaba? Ben en cok deli kralın sahnelerini ve jamienin deli krali oldurdukten sonra tahtta otururken ned starkla konusmasini merak ediyorum.

Deli kral sahnelerini gosterseler felaket olur mesela ned starkin abisiyle babasini oldurdugu sahneyi felan yada baska sahneleri

Bence de büyük ihtimalle Jaime nin deli kralı öldürdüğü sahneyi gösterirler. Ben de çok merak ediyorum şu flashbackleri.

Bu arada 6. sezon trailerına baktım da bi sonraki bölüm Soğukelin göründüğü bi sahne var. Gelse de izlesek artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tru****

quote:

Orijinalden alıntı: Icefyre

quote:

Orijinalden alıntı: All Nightmare

Yalandır büyük ihtimalle de kızın menajeri falan kimse iyi pr çalışması yapmış.Ben Türkiye'de yaşamama rağmen tanımıyordum kızı.Yabancı forumlarda adı geçmeye başlamış.

Ben ciddi ciddi inanmaya başladım. Reddit'e 3. bölüme kadar spoiler veren bir adam: "Tower of Joy setinde gördüm, başka birisi daha vardı ama adını bilmiyorum." demiş.
    Bir yerde de Xavier Samuel'ın Rhaegar'ı oynayacağını okudum ama o kesin yalandır. Yine de oyuncuyu iyi seçmiş iddiayı ortaya atan arkadaş.

https://twitter.com/ozgecangurel/status/734352882267525121

hocam bi bakar mısın buna

Gerçekten öyle galiba ya.

Çıkartıyorum ben bayrağı yavaş yavaş.

• dizi iyice aşkı memnuya bağladı .

o değidle bu sezon 10 bölüm değil mi ? 6. bölüme geldik hala bi atraksiyon yok *??
  • Teşekürler anladım bide bazı dizilerde olur ya mini internet bölümleri filan bunda da var mı?

Bir de bunu söylediğim için beni taşlıyacaklar ama dizinin ilk 2-3 bölümünü izleyince bu mu bu kadar abartılan dizi dedim aksiyon filan yoktu hiç sonradan güzelleşmeye başladı ama

• Helcarax kullanıcısına yanıt
    Aslinda jamie nin oldugu kisimlari gostereceklerini sanmam sonucta jamie kendisi oynar heralde ve eli felanda vardir belki sacma belkide gercekligini kaybetmesinden korkarlar ve gostermezler heralde

Eger sogukel kitaptaki gibi olacaksa cok merak ederim ama yok eger normal insan felan olacaksa hic gerek yok gelmesin Kitapta sogukel gece nobetcilerindendi ve benjende gece nobetcilerinden

• Johnnie Walkerr kullanıcısına yanıt
    Her sezon oldugu gibi yine 9. 10.bolumlerde felan olacak oyle sahneler heralde. Ama finale yaklasiyoruz artik savaslar simdiden baslamali, benim bildigim kadariyla dorne savasi var, ic savas var kralin sehrinde, greyjoylulara karsi savas olacak, meerende felan savas cikacak gibi, nehirovada ve firtina burnunda da savas var. Kuzeyde zaten buyuk savas yaklasiyor daha jon savasacakta kaleyi alacakta gelip akgezenlerle savascak ki eger olmezse. E vadi de savasa girdi. Bakalim nasil olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnnie Walkerr

dizi iyice aşkı memnuya bağladı .

o değidle bu sezon 10 bölüm değil mi ? 6. bölüme geldik hala bi atraksiyon yok *??

Atraksiyon yok? Jon dirildi, Doran ve Roose öldü yani Kuzeyle Dorne'un Lordları değişti, Rickon Ramsey'e esir düştü, Khal'lar öldü, Kanlıkuzgun'un mekanını akgezenler bastı Kanlıkuzgun ve Hodor öldü daha ne olsun.

İletiyi yazdıktan sonra aklıma geldi, Balon'da öldü demir adaların kralı Euron oldu artık Demiradamları ve Kral Şurasını nasıl baştan savma yapmışlarsa insanın aklında kalmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King Stannis -- 27 Mayıs 2016; 23:31:58 >

• Johnnie Walkerr kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk 4 bölüm için katılabilirim ama 5.bölüm atraksiyon konusunda gayet iyiydi bana göre. Tabii size o da yeterli gelmediyse malum Game Of Thrones klasiği olarak en heyecanlı, aksiyonu bol bölüm 9. bölümler. Yine öyle olacağını umuyorum ben
  • Bu sezon temposu çok düşükti ve kalan zamanıda boş sahnelerle çok doldurdular. Sadece branı gösterseler orda bir hikaye kaybı yaşanmıcak o derece boştu kalanlar.

Dediğim gibi overrated. Overrated olmasının sebebi zaten dizinin nereye gidiceği belli şu mantık hataları yapılmış diyemiyorsun çünkü dizi mantık hatası yapmış hissini verdirtmeyi bile başaramıyor. Bunu iyi bir şey olarak söylemiyorum kötü bir şey olarak söylüyorum eğer bilinçli olarak mantık hatası olan bir çok dizi var ama bu dizilerdeki mantık hatalarının hiç biri mantık hatası değildi. İzleyicinin zeka kapasitesi yetmediği için onu mantık hatası olarak algılıyor. "Bknz Flash incelemeleri"

Son bölümlerde şu aksiyon artsın artık 2-3 ölüm olması aksiyon olduğu anlamına gelmiyor
  • youtube da bir video var çok güzel hareketlerin çektiği film.

adam orda uçağı düşürdü diyor ya sözler aynı =)))
  • SonJnow kullanıcısına yanıt
    sanırsam 2 sezon daha devam edecek böyle dizi,sıkıcı bir hal alacak.

aynı vikingler de yaptıkları gibi 8 9 bölüm aksiyon yok son 2 bölüm konudan konuya atlama oluyor.
  • quote:

Her sezon oldugu gibi yine 9. 10.bolumlerde felan olacak oyle sahneler heralde. Ama finale yaklasiyoruz artik savaslar simdiden baslamali, benim bildigim kadariyla dorne savasi var, ic savas var kralin sehrinde, greyjoylulara karsi savas olacak, meerende felan savas cikacak gibi, nehirovada ve firtina burnunda da savas var. Kuzeyde zaten buyuk savas yaklasiyor daha jon savasacakta kaleyi alacakta gelip akgezenlerle savascak ki eger olmezse. E vadi de savasa girdi. Bakalim nasil olacak

Dorne savaşı derken hocam? Kitaptan koptuğu için Dorne da ne olacağına dair bi fikrim yok da benim aydınlatırsanız sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 22422243224422452246
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.