Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2186. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.491.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21842185218621872188
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sahneyi hatirliyorumda merak ettim acaba burdan teori mi cikartacaksin

Akgezenler kesmisti kafasini bu arada bi teori vardi akgezenler jonu mu ariyor diye. Okudun mu onu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SonJnow kullanıcısına yanıt
    Evet okudum. Mantıklı bir teoriydi sonuçta Waymar hemen kendini belli ediyor Lord oğlu olarak. Peşine düşmüş olabilirler. Benim merak ettiğim şeylerden biri Petyr White Walkers tehdidinden haberdar mı?
  • K0BE_24 kullanıcısına yanıt
    Krallikta kuzeyliler haric yada kuzeye gidenler haric kimsenin haberi yok gibi hatta inanmiyorlar.
    Hic asker destek erzak vb. yardimda bulunmadilar inanmadilar.

Bence jon ile ramsay savasirken akgezenler baskin yapacak hatta o sıra bran sur da olacak diye tahmin ediyorum. Ama nasil durdurmaya calisir onu bilemem.

Diyelimki belishin haberi oldu, ne yapar acaba bence hiç sallamaz

• Ya o kadar çok karakter var isimleri nasıl aklınızda tutuyorsunuz helal olsun

• kurtay kullanıcısına yanıt
    Ohoo dizi ne ki kitapta daha cok var. Bazen kitabi okumaya ara veridigim oluyordu 1 hafta falan. Sonra okuyordum diyordum bu kimdi yeaa acip tekrar bakiyordum . Yazar nasil kafasinda tutup yaziyor ediyor falan helal valla hicte celiski olmuyor o kadar olay, savas krallik varken

bence bu iki yiğit bir araya gelip tüm krallığa + akgezenlere savaş açsa önlerine ejderhada çıksa khaleside yer geçerler theonda nasılsa ramsaya bağlı gemi ordusuda ondan gelir jonda yabani ramsayda tazılar artı kuzeyin yürekli yiğitleri darma duman ederler ortalığı zaten sansaylada aşk yaşıyor ramsay nasıl teori
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unfuckwittable

Çünkü o :
    Daenerys of House Targaryen,
    the First of Her Name
    Queen of Meereen
    Queen of the Andals, the Rhoynar and the First Men (claimant)
    Lady Regnant of the Seven Kingdoms (claimant)
    Protector of the Realm (claimant)
    Khaleesi of the Great Grass Sea
    Breaker of Chains
    Mother of Dragons

Vay vayyyy çok iyi olmuşş resmen 4. bölümün finalini yapmışsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Unfuckwittable

Çünkü o :
    Daenerys of House Targaryen,
    the First of Her Name
    Queen of Meereen
    Queen of the Andals, the Rhoynar and the First Men (claimant)
    Lady Regnant of the Seven Kingdoms (claimant)
    Protector of the Realm (claimant)
    Khaleesi of the Great Grass Sea
    Breaker of Chains
    Mother of Dragons

/>
  • Ya arkadaşlar 5. sezonun sonunda bu white walkerleri gösteriyodu ne oldu onlara yaw? Dizinin başından beri onları bekliyorum. Bu şekil giderse dizi 10sezon oynar. White Walkerler açısından dizi çok yavaş ilerliyor.

• Stannis geri gelecek, mesajım burada kalsın. Ölümünü göstermemelerinin bir nedeni olmalı. Kızıl saçlı kadının vaad edilen prens öngörüsünün bir nedeni olmalı.
  • Beyler melisandra hep iki gerçek tanrı var diyo ışığın tanrısı ile işte karanlığın tanrısı bu kaanlığın tanrısının rahivi yok öu sadece ak gezenler mi yahu

• AristocraticaL* kullanıcısına yanıt
    İlerleme güzelde bölüm sayısı ve süresi az bi an da herşeyi sıkıştırma yapmaya çalışıolar bana çok anlamsız gelen konuşma bölümleri var mesela içim gidio 48 dk lık net dizide boş konuşma görünce. Ama yapcak bişi yok hbo 5 sezonu böyle bitirdi tutturdu

• furkanaktas7 kullanıcısına yanıt
    Aynen şu uzun kışı sevenler falan onlarda akgezenler oluyor. Zaten dizide bir suru inanc var. Biri atlara tapiyor biri atese biri agaca

Öyle hocam old god new god felan 7 tanrı şu bu bide wraglar ak gezenleri kontrol edebiliyomu valla son fragmanda benim anladığım flask back olayı flash now tarzında idi ve ak gezenler branı görüyodu ak gzenlerde mi wrag özellikli

John degil jon. Jon oldu geri geldi. Stannis olmedi diyorum. Kizil kadinin yanilmadigini dusunuyorum.

• Game of Thrones 6. Sezon 4.Bölüm & 5.Fragman İncelemesi HODOR!

• trufily T kullanıcısına yanıt
    Hocam şuan birinde yanılcak çünkü ya snow vadedilen prens ya stannis hyr staniste çıksa snowda yanılacak snow çıkmasa busefer staniste yanılacak ayrıca son bölüm bem snowın emirndeyim dedi stanis gelse bile bu olayla alakalı gelmeyecektir.

Türkçenin hangi lehçesiyle konuşuyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: kurtay

Ya o kadar çok karakter var isimleri nasıl aklınızda tutuyorsunuz helal olsun

Hocam ilk 3 sezonu izlediysen game of thrones onest trailer yazın isim konusunda çok komik bir şey söylemiş hazırlayan 😂 Güncele geldiyseniz sezon 4 ve 5 i içeren part 2 side var 😂

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonJnow

Aynen şu uzun kışı sevenler falan onlarda akgezenler oluyor. Zaten dizide bir suru inanc var. Biri atlara tapiyor biri atese biri agaca

Horse whisperer

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 21842185218621872188
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.