Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2185. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.489.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21832184218521862187
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dragon sarayi yakiyordu diye hatirliyorum icindeki buyuculerde yaniyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6x5 Bölümden bazı kareler buldum.

Çok ağır spoiler yok ama yinede spoiler spoilerdır

Game of Thrones (2011 - 2019)

Kıyafetten midir ambiyanstanmıdır bilemedim ama bu abla çok güzel geldi gözüme

En çok merak ettiğim yer burası. Kesin bu Night King de Warg

LittleFinger reyiz burada jon a birşeyler söylüyor gibime geldi plan gibi bir şey yapıyorlar galiba
    Ama ona güvenirsen yanarsın jon yapma etme

• quote:

Orijinalden alıntı: :blackgold:

6x5 Bölümden bazı kareler buldum.

Çok ağır spoiler yok ama yinede spoiler spoilerdır

Kıyafetten midir ambiyanstanmıdır bilemedim ama bu abla çok güzel geldi gözüme

En çok merak ettiğim yer burası. Kesin bu Night King de Warg

LittleFinger reyiz burada jon a birşeyler söylüyor gibime geldi plan gibi bir şey yapıyorlar galiba
    Ama ona güvenirsen yanarsın jon yapma etme

Bence o kadın gözüne pek de güzel gözükmesin, boynunda Kızıl Kadın'da olan kolyeden takılı.

• Hocam belki o durum sadece Melisandre için geçerlidir belki bu ablada yoktur o ama çok şirin değilmi yahu Burnu biraz eğik ama olsun

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu kolye mevzusu nedir hocam ya ben anlamadim hic. Kitapta da gecmiyordu boyle bisey? Varmi beni aydinlatacak bi kahraman

• quote:

Orijinalden alıntı: SonJnow

Şu kolye mevzusu nedir hocam ya ben anlamadim hic. Kitapta da gecmiyordu boyle bisey? Varmi beni aydinlatacak bi kahraman

Kitapta geçiyordu, kolye sayesinde Çıngıraklı Mance Rayder gibi görünüyordu ve Mance yerine Çıngıraklı infaz edilmişti. Dizide tam olarak bende anlamadım Melisandre gerçekte yaşlı ama kolye sayesinde genç görünüyor desek daha öncede çıkarmıştı kolyesini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King Stannis -- 19 Mayıs 2016; 1:13:30 >

• Bazı şeyleri artık üstünkörü geçmelerinden sıkıldım yav.
  • quote:

Hocam belki o durum sadece Melisandre için geçerlidir belki bu ablada yoktur o ama çok şirin değilmi yahu Burnu biraz eğik ama olsun

O kadının diyalogları bölümün en çok beklediğim sahnesi olacak benim için. Melisandre biraz sönükleşti ve boşluğu o doldurabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Bu,

Khaleesi niye ateşte yanmıyor arkadaşlar niye ölmüyor niye bir şey olmuyor o pis garıya,

Bekaus şi is madir of dıragıns.

• Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt
    Ben daha çok diziye nasıl bir yön vericek dizinin gidişatını büyük ölçüde değiştiricekmi diye merak ediyorum. Bakarsın
    ****rin kontorlünü sağladığını söylenen borazanı bulmasına yardım eder yada ilk bölümde olduğu gibi halkı kendi safına çeker harpy lerin ortadan kalkmasında rol oynar
    amma da teori ürettim ayol

• Robinson_Crusoe kullanıcısına yanıt
    Çünkü o :
    Daenerys of House Targaryen,
    the First of Her Name
    Queen of Meereen
    Queen of the Andals, the Rhoynar and the First Men (claimant)
    Lady Regnant of the Seven Kingdoms (claimant)
    Protector of the Realm (claimant)
    Khaleesi of the Great Grass Sea
    Breaker of Chains
    Mother of Dragons

• Evet kolyeyi takip kılık degistirmisti ama şimdi bu teyzemizi gostermelerinin bi nedeni olmali. Mesela tum kizil rahibeler bunun gibi mi acaba. Daha onceden filmde kolyesini cikarmismiydi?

• quote:

Evet kolyeyi takip kılık degistirmisti ama şimdi bu teyzemizi gostermelerinin bi nedeni olmali. Mesela tum kizil rahibeler bunun gibi mi acaba. Daha onceden filmde kolyesini cikarmismiydi?

Dizide geçen sezonda banyo yaparken çıkarmıştı hatta Kraliçe Selyse'le konuşmuştu o sahnede.
    Kitapta yeşil fazilet diye bir karakter vardı, belki dizide onun yerine Kızıl Rahibe eklemişlerdir.

• O kolye işi aciga kavusur umarim. Bu dedigin kadin gidip yunkaililerle anlasmaya calisan kadindi degil mi en son barristan selmyle konusuyordu falan. Dogrudur heralde onun yerine gecirmisler hem tyrion ve varys bi kirmizi rahibe gormustu onceki sezonda goz goze gelmislerdi tyrionla belkide o rahibe buydu tam tipini hatirlamiyorum

• Hepsini yazdın mı hocam yoksa direk kopyala yapıştır mı?
  • quote:

O kolye işi aciga kavusur umarim. Bu dedigin kadin gidip yunkaililerle anlasmaya calisan kadindi degil mi en son barristan selmyle konusuyordu falan. Dogrudur heralde onun yerine gecirmisler hem tyrion ve varys bi kirmizi rahibe gormustu onceki sezonda goz goze gelmislerdi tyrionla belkide o rahibe buydu tam tipini hatirlamiyorum

Bu rahibeyle Tyrion ve Varis'in gördüğü rahibe aynı kişi değil diye hatırlıyorum, o rahibe de Benerro yerine geçmişti, kitapta Tyrion yolculuk sırasında Benerro'yu görüyordu.
  • quote:

Ben daha çok diziye nasıl bir yön vericek dizinin gidişatını büyük ölçüde değiştiricekmi diye merak ediyorum. Bakarsın
    ****rin kontorlünü sağladığını söylenen borazanı bulmasına yardım eder yada ilk bölümde olduğu gibi halkı kendi safına çeker harpy lerin ortadan kalkmasında rol oynar
    amma da teori ürettim ayol

Aynen. Birkaç gün sonra görecez

• Game of Thrones (2011 - 2019)

Bunu unutan tek ben değilim değil mi? Qyburn'e bunu yapan Dağ ve adamlarıydı. Daha sonra Qyburn Dağ'ı emri altına soktu. Güzel bir intikam biçimi.

Bu arada Arryn Vadisi'nin amblemi şahin, Petyr Baelish'in Robin'e verdiği kafes içindeki şahin de Petyr'in Vadi üstündeki hakimiyetine güzel bir gönderme olmuş.

Ayrıca Petry'nin öldürmekle tehdit ettiği Yohn Royce, ilk bölümde White Walkers tarafından öldürülen Waymar Royce'un babası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K0BE_24 -- 19 Mayıs 2016; 15:51:06 >

• E bu nerden cikti simdi bakarsin ejderhayi kontrol etmelerine yardim eder ama artik kirmizi rahibelere guvenmiyorum

• 
Sayfa: önceki 21832184218521862187
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.