Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2183. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21812182218321842185
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Elessar Elensar

Hocam o gardiyan varsy diye hatırlıyorum ben eğer yanlış hatırlamıyorsam. kitabı okuduysan bilirsin bizim örümcek kılıktan kılığa girmekte başarılıydı.

Olum 5.kitap bitmedi daha spoiler verdin ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakkr

quote:

Orijinalden alıntı: sufistike

quote:

Orijinalden alıntı: yakkr

s6.b4-aşırı saçmalıkları...

her şey iyi hoş ta, kezbanı yine ilah yaptılar, aşırı saçma bir sahne ve olaydı...
    1-sen orada resmen esir durumdasın, bütün çadırı kundaklayacak yağı nereden buldun?
    2-hadi yağı bir şekilde buldun, khal'ın gireceği çadırı önceden koruyan, gözetleyen adamlar nasıl olmaz?
    3-1 tane eski khalesi'yi tehdit et, bana sadık ol de, bunların hepsi olsun ne ala...
    4-hadi hepsine kılıf uydurdun diyelim, sen adamların khal'ını gözlerinin önünde yaktın, sonra dışarı çıktın, kardeşim bu dothraki'ler khal'larına aşırı bağlı oluyor, seni orada parça pinçik yapmaları lazımdı, peki yapmadılar, önceki sezonlarda şunu vurguladınız: dothraki'ler büyüden ve büyücülerden nefret ediyor (dothrakilerin khalesi'yi terketme sebebi de buydu kan büyüsüne başvurması), tüm bunların üstüne adamlar kadına biyat etti ya helal olsun senaristler...
    westeros'u direk verin de kurtulalım şu saçmalıklardan... kimse kusura bakmasın ama ilk sezonların tüm güzelliklerini böyle yapa yapa mahvediyorlar, 2 tane savaş sahnesi göreceğiz, jon dirildi ne güzel diye eleştirilmeyeceklerini düşünmesinler...

Yeminle ful aklımdan geçen şeyler Dany'i reyiz gösterme çabaları, ayrıca Dothrakiler zaten bu karının ateşte yanmadığını biliyorlar ne bu Superman edaları. Bu sezonun böyle saçmalamasının nedeni G. Martin'in artık karışmaması diziye

diziyle kitabın çok keskin bir biçimde ayrıldığını düşünüyorum, bu sezonda olanların çoğu martin'in elinden çıkan şeyler olamaz, şu an her şey aşırı basit, popülist, reyting kaygılı... ilk 4 sezon olanları hatırlamak yeterli, insanı şaşırtan, etkileyen, ters köşe yapan ve realistik senaryodan pek eser kalmadı malesef... açıkcası diziyi şu sıralar heyecanlanmadan izliyorum, yeni gelecek kitabın çok çok çok daha iyi olacağına eminim...

Her ley olasılık dahilinde gidiyor, yakında Jon'la kalisi evlenir tahta otururlar ve mutlu son olur.

• 742793 kullanıcısına yanıt
    Merak etme hocam senin için spoiler değil bu bahsettiğim konu 3. ve 4. kitapta geçiyor.
  • sufistike kullanıcısına yanıt
    Mutlu sonlar pek bu dizi/kitap için geçerli değil be hocam. Keşke biraz öyle olsa ama pek umutlu değilim.
  • quote:

Mutlu sonlar pek bu dizi/kitap için geçerli değil be hocam. Keşke biraz öyle olsa ama pek umutlu değilim.

Ben de işte ondan bahsediyorum, bazıları Littlefinger'ın tahta oturacağını falan söylüyor böyle bir şey imkansız. Baelish, Cersei'ye,"Bilgi güçtür" deyince Cersei muhafıza onun kellesini kes diyor, sonrasında ise dur diyor ve gitmeden atarını yapıyor "Güç, güçtür" (orjinali ile power is power), kitapta muhtemelen çok alakasız biri tahta oturacak ya da taht diye bir şey kalmayacak ortada.
  • sufistike kullanıcısına yanıt
    En son dediğin çok mantıklı benim düşüncemde o. En son taht falan kalmaz gibime geliyor
  • quote:

quote:

Ben de işte ondan bahsediyorum, bazıları Littlefinger'ın tahta oturacağını falan söylüyor böyle bir şey imkansız. Baelish, Cersei'ye,"Bilgi güçtür" deyince Cersei muhafıza onun kellesini kes diyor, sonrasında ise dur diyor ve gitmeden atarını yapıyor "Güç, güçtür" (orjinali ile power is power), kitapta muhtemelen çok alakasız biri tahta oturacak ya da taht diye bir şey kalmayacak ortada.

Cersei o sahneden Baelish'in boğazına bıçak dayattırıp "Güç, güçtür" demiş olsa da Littlefinger da daha sonra hem Margaery'i hem de Cersei'yi İnanç'ın eline vererek "Bilgi, güçtür" sözünün hakkını verdi. İnanç şu anda bütün ülkeyi tehdit ediyor ve bu noktaya gelebilmesini de iki kraliçeyi de ellerine veren Littlefinger sağladı. Bence Cersei Baelish'in yanında ufaklık kalır, kendi oyuncağıyla oynayan bir çocuk gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

quote:

quote:

Cersei o sahneden Baelish'in boğazına bıçak dayattırıp "Güç, güçtür" demiş olsa da Littlefinger da daha sonra hem Margaery'i hem de Cersei'yi İnanç'ın eline vererek "Bilgi, güçtür" sözünün hakkını verdi. İnanç şu anda bütün ülkeyi tehdit ediyor ve bu noktaya gelebilmesini de iki kraliçeyi de ellerine veren Littlefinger sağladı. Bence Cersei Baelish'in yanında ufaklık kalır, kendi oyuncağıyla oynayan bir çocuk gibi.

Hocam sezon ve bölüm verebilirmisiniz hatırlayamadım şimdi
    baelish'in boğazına bıçak dayandığı bölümü.

• quote:

Orijinalden alıntı: TChalla

quote:

Orijinalden alıntı: Brolaf

Geber artık Allahın belası
    Daenerys yemin ediyorum yeter ya ilk bölümden beri embesil embesil dolanıyor ortalıkta umarım (sanmıyorum olacağını ama ) Greyjoylar alır dragonları elinden de kalırsın öyle mal gibi.Khallardan biri de kalkıp kesmiyor bu salağın boynunu
    Jonu da Sansayı da sevmem ama sonunda Starklardan 2 kişinin buluşması güzeldi baya beğendim orayı
    Littlefinger adamım
    Ramsay vs Jon Ramsayi sezon sonunda harcayacaklar matmazel
    Son olarak haftaya Kingsmootu adam gibi çekmişlerdir umarım Euron Baba gelecek dertler bitecek Euron-Littlefinger-Ramsay el ele koalisyon hükümeti kurmaya

Edit:Ejde r kelimesi yasak mı ?

Khaleesi yi seven tek benim heralde
    Güzelliğinden dolayı demiyorum neresini sevmiyorsunuz kadının

Eğer Westeros'un tek bir hakimi olacaksa ben Dany'nin olmasını isterim..

• 742793 kullanıcısına yanıt
    Hangi bölüm olduğunu tam hatırlamıyorum ama yanılıyorsam ya ilk sezonun sonlarında ya da ikinci sezonun başlarında olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be All My Sins Remembered -- 18 Mayıs 2016; 17:10:56 >
  • quote:

Hangi bölüm olduğunu tam hatırlamıyorum ama yanılıyorsam ya ilk sezonun sonlarında ya da ikinci sezonun başlarında olması lazım.

Tamamdır buldum.2.sezon 1.bölüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 742793

quote:

quote:

quote:

https://www.youtube.com/watch?v=ifaRhL95HUM buyur hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 742793

quote:

quote:

quote:

https://www.youtube.com/watch?v=ifaRhL95HUM buyur hocam

Tamamdır dostum buldum sağol.

• Yav şu kitap muhabbetini kitap bölümünde yapın Allah aşkına.
    Bıktım valla hem kitaptaki bir olay diziden spoiler yememe sebep olabilir diye korkuyorum hem de ilerde kitapları okuyabileceğim için bakmamaya çalışıyorum.

Yorumların da hepsi kitap.burası dizi bölümü.forumun kitap bölümü de var orda tartışın.

• 7. bölüm The Broken Man kiminle ilgili olacak acaba Stannis olabilir mi?
  • Emilia Clark
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devan Seaworth

7. bölüm The Broken Man kiminle ilgili olacak acaba Stannis olabilir mi?

john snow
  • Game of Thrones tişortleri Koton magazalarinda satisa cikmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonardo DiCaprio. -- 18 Mayıs 2016; 19:38:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu lordlarin arrow yada diger bu cesit fimlerdeki gibi ölmesi benimde cok garibime gidiyor. Sanki o eski entrika tadi ters kose tadi yok gibi dizide. Mesela simdi herkes diyor jon gidecek ramsayi oldurecek vadi de yardima gelecek falan. Eger bu cesit bisey olursa kisyarini alirsa zaten bundan sonrasini tahmin edebiliriz. Ama alirken ters kose olursak yada farkli biseyler olursa korkmaya gerek yoktur

• 
Sayfa: önceki 21812182218321842185
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.