Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2084. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20822083208420852086
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Akşam anca izlerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • spoiler veren arkadaşlar, spoiler butonu kullanın lütfen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 2 Mayıs 2016; 8:48:52 >
  • Bu ne aga ya önceden sızıyor bölümde olacaklar hep hiç saf heyecan yaşayamaz olduk
  • Shadow in the Dark kullanıcısına yanıt
    fragmanda 2. bölümle ilgili spoiler var hocam.. bence spoiler butonu içine al.. daha 2. bölümü izlemeyen tonla insan var

jon un kalkış sahnesinden bahsediyorum
    fragmanda geçen 2. bölümle ilgili olan spoiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 2 Mayıs 2016; 8:54:59 >
  • Stannis nerde !! Açıklayın artık öldümü ölmedi mi ? İnşallah castle blacke döner . Boltonları ezerler

• Bütün Lannisterlar'a günaydınlar olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: avei21

fragmanda 2. bölümle ilgili spoiler var hocam.. bence spoiler butonu içine al.. daha 2. bölümü izlemeyen tonla insan var

jon un kalkış sahnesinden bahsediyorum
    fragmanda geçen 2. bölümle ilgili olan spoiler

Arkadaşım, zaten ikinci bölümü izlemeyenin yeni bölüm fragmanını da izlememesi gerekiyor ve başlıkta da yeterince açık belirtilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow in the Dark -- 2 Mayıs 2016; 9:34:05 >
  • Dün hiç foruma girmedim. İyi ki de girmemişim. Adam ne varsa bilmiş arkadaş.

• türk dizilerine o kadar alışmışızki bu kadar erken olucağına ihtimal vermiyordum. içimden hep 2. bölümde dirilmez yav dedim game of thrones izlediğimi hatırlattılar bana

şu aryayı bir sonuca bağlasalar çok güzel olucak. 3ayrıca hound'un istikbalini de bilsek süper olur
  • bu bölüm oldukça hızlı geçti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nehoo

savaşıda doğru çıktı

spoiler içine yaz kabak gibi gözüküyor şuan yazdıkların

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syncsta -- 2 Mayıs 2016; 10:03:13 >
  • Beyler Brienne ın Stannisle ne alıp veremediği vardı hatırlatırmısınız ?

• quote:

Beyler Brienne ın Stannisle ne alıp veremediği vardı hatırlatırmısınız ?

Melisandre'ye gölge büyüsü yaptırdı. Kardeşini öldürttü. (Brienne'yi tanıdığımız kadarıyla da, intikamını almadan gün yüzü görmeyen bir tip olduğundan, o gün bu gün Stannis'i öldürmeye ant içmiş.
  • quote:

Beyler Brienne ın Stannisle ne alıp veremediği vardı hatırlatırmısınız ?

renly'yi stannisin öldürdüğünü görüyor
  • RuthlessRiu kullanıcısına yanıt
    . Çok sağol . Unutmuşum herşeyi

• As bayrakları as as

Bölümün son kısmında ne gerdiler öyle ya. Nefesimi tutarak izledim Jon geri döndü, ben gidecektim az kalsın nefessizlikten. Kızılım benim

• wildlings savaşı efsane olacak.savaştaki atın üstündeki gerçekten jonmuş vay be o kadar da geri gelmeyecek falan demişlerdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syncsta -- 2 Mayıs 2016; 10:10:24 >
  • Yav dizinin sonunda sanki Galatasaray şampiyonlar ligi finalinde gol atmış gibi sevindim

• quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

As bayrakları as as

Bölümün son kısmında ne gerdiler öyle ya. Nefesimi tutarak izledim Jon geri döndü, ben gidecektim az kalsın nefessizlikten. Kızılım benim

Bugün yeni bölüm olduğunu unutmuşum, tüm heyecanı kaçtı resmen.Ama sevindim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

As bayrakları as as

"Kızılım benim" derken?

Hocam sen önceki bölümün son sahnesini kaçırdın zannediyorum

• 
Sayfa: önceki 20822083208420852086
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.