Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (1951. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.494.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19491950195119521953
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

“Game of Thrones hayatımın büyük bir parçası. 30’lu yaşlarıma kadar dizi hayatımda olacak.”

Kendisi şu an 28 yaşında.
  • Jon snow akibeti icin kitaplari bitirdim dizi ile kitap ayni yerde bitti iyi mi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İzlemeyi kastetmiştir belki
  • sezon araları çoook uzun ya...
    kitap ta olmasa diziyi unutacağız.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • James Faulkner Randyll Tarly'yi, Samantha Spiro Sam'in annesini, Rebecca Benson ise Sam'in kız kardeşini oynayacak.

• Bir de erkek kardeşi yok muydu? Dizide olmayacak mı yoksa?

• Game of Thrones (2011 - 2019)

• benide ekleyebilirsiniz gt: cutdacrap
  • oyun nasil arkadaslar demo ile farki varmi oynanis olarak oyuncu hizli felan aynimi demo daki ile

Karşınızda Randyll Tarly

Richard Grant Izambaro olacakmış
    Game of Thrones (2011 - 2019)
  • Martell'leri o kadar saçma gösterdiler ki dizide 6.sezon nasıl yapacaklar yapmasalar da olur çünkü fiyasko tam anlamıyla.Acaba deanerys ile trystane martell'i mi evlendirmek doran martell'in planı :D dizi çok karışık kitaba göre çok kötü ilerior nasıl 9.5 dizi anlamak zor
  • Şu kitap çıksın artık 1 senedir kısım 2 yi okuyoruz yeter ulan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitapları bitirdim bugün, diziyi beğenen herkes kitapları da okusun kitapları sevip diziden soğuyacak emin olabilirsiniz.
  • Yaklaşık 1 buçuk ay önce başladım bu diziye. Daha dün bitirdim. Sonunu gerçekten böyle beklemiyordum.

İlk sezon karakter yoğunluğu çok olduğundan çok karışık gelmişti. Ama sonra alışıyor insan. Bağımlısı oldum çıktım valla dizinin.

6. sezonu bekleyeceğiz artık mecbur. Ne zaman çıkacak 6. sezon ?
  • Yok hala Aegon cast edilmemiş. Etmeyin kardeşim heh etmeyin KHALESSİİ hatta 3 ejderhayı birden sürsün. Fırtına Burnun'dan bu kız Westerosa çıkarsa hiç şasırmayın ha.

Dorneyi koyarlar sadece tek çocuğu gösterirler,Greyjoy hanesinden sadece Euron'u gösterirler. Arkadaş bunlar parayı karı kızlamı yiyor da oyunculara paramı kalmıyor ben bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FabrikatörTorunu

Yok hala Aegon cast edilmemiş. Etmeyin kardeşim heh etmeyin KHALESSİİ hatta 3 ejderhayı birden sürsün. Fırtına Burnun'dan bu kız Westerosa çıkarsa hiç şasırmayın ha.

Dorneyi koyarlar sadece tek çocuğu gösterirler,Greyjoy hanesinden sadece Euron'u gösterirler. Arkadaş bunlar parayı karı kızlamı yiyor da oyunculara paramı kalmıyor ben bilmiyorum.

Ahahaha Randyll Tarly için para buluyorlar, Victarion, Aegon, Quentyn gibi rollere bulamıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: FabrikatörTorunu

Yok hala Aegon cast edilmemiş. Etmeyin kardeşim heh etmeyin KHALESSİİ hatta 3 ejderhayı birden sürsün. Fırtına Burnun'dan bu kız Westerosa çıkarsa hiç şasırmayın ha.

Duygularımızın tercümanı oldun kardeş. Devam et içimizi içini dök biraz daha

• 12 ödül almış
  • Rodrick'in sırrını merak ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 19491950195119521953
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.