Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (1700. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.495.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16981699170017011702
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lady sansa biri sana kobrayı salsa diye meşhur bir söz vardı, o gerçek oldu.
  • Droogie D kullanıcısına yanıt

Keşke kitaptaki gibi olsaymış. Dizi de Ramsey işi bitirdi Sansa ile
  • Adebisiyi özlemiştik OZ'dan bu yana aradan 10-12 yıl geçmiş ama adamın gülüşü hala değişmemiş arkadaş
  • Carpe Vita kullanıcısına yanıt

Hocam bu kadarda olmasın ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar dizide aklima bisey takildi
    bu sur tam olarak neresi oluyo acaba kara kale yi biliyorm gece nobetcilerinin kaldigi yerde sur neresi oluyo tam olarak ?

• quote:

Orijinalden alıntı: FabrikatörTorunu

quote:

Orijinalden alıntı: ^^Evo^^

quote:

Dothraki Kan süvarisini öldürdüğü söylüyor. Ve adınıda veriyor. Denemekten zarar gelmez. Elleri bağlı olcak zaten yalan söylese bile köle olarak satcaklar.

Hocam şu yazdıklarını 'spoiler' içerisinde alsan.

Spoilerlik bir olay yok bu yorumda. Ama alıyım hadi sizi kırmıyım

Yine tercih sizin hocam. Kötü niyetle yazmadım bu arada :)

• YSN_94 Y kullanıcısına yanıt

Hocam sur boydan boya kıtada. surun üstünde 5 tane kale var hatırladığım kadarıyla ve kara kale bunlardan biri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Young Physicist -- 19 Mayıs 2015; 12:40:41 >
  • Droogie D kullanıcısına yanıt
    Sahte arya kim oluyor?
  • arkadaslar surdan sonra kara kaleye gitmek icin mesafe varmi acaba ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vahocan

KİTAP VE DİZİ ARASINDAKİ BAZI FARKLAR
    Arkadaşlar normalde bu Sezonda Daenerys'i görmeyecektik Kitaplara göre fakat bütün diziyi onun üstüne kurdular.
    Kitaplarda Tyrion daha yolda 5.Kitap için bahsediyorum
    Piç mektubu Stannis'in Winterfell Kuşatması gibi olaylarda kitapta böyle bir şekilde işlenmiyordu.
    Baelish kitaplarda piçi olarak tanıttığı Sansa'yı vadide saklıyordu ve onun eğitimine cidden önem veriyor kendisine olan Sevgisinide sürekli belli ediyordu.
    Kitaplarda Sansa'yı Robert Arryn ile evlendirmeyi planlıyordu
    4.Kitapda Greyjoy hanesi işleniyordu Spoiler içerir dikkatli okuyunuz.
    Balon'un ölümü üzerine Greyjoylar aralarında bir seçim düzenliyorlardı ve Greyjoyları daha detaylı tanıyorduk fakat bu Sezonda işlenmemiş bile.
    Jaime bırakın Dorne'a gitmeyi Kings Landing'den çıkacak durumdada değildi.
    Varys Dany'e değil farklı bir Targaryen'e karşı planlar yapıyordu.
    Kitaplarda Valyria'nın yakınına yaklaşan tek bir insan evladı bile bulamazdınız bazı Denizciler hala çıkan dumanlardan bahsederdi.
    Ser Jorah Mormont kitaplarda ölmüyordu.
    Tyrell hanesi bu kadar yerden yere vurulmuyordu.
    Arya'nın Braavos macerası bu kadar basit değildi.
    Kitaplarda Tommen bundan çok daha masumdu bırakın Margery ile sevişmeyi birlikte kedi sevip oyun oynayan çocukları izliyorlardı.
    Bizim ünlü Ramsay Bolton Arya ile evleniyordu fakat Kuzeyi kontrol altında tutmak için sahte bir Arya ile evleniyordu.
    Ser Barristan Selmy gibi En büyük Şövalyelerden biri kıçı kırık bir gruba karşı hayatını kaybetmiyordu.

Diziyi dizi yapan o ince detaylarıydı zaten o akıl oyunlarıydı o kitapların buram buram kokusuydu fakat olmadı bu dizide popüler kültüre yenik düştü başımız sağolsun.

Dostum yanlışın yokmu Petry Sansayı Genç Kartalla evlendirmek istiyor. Adı Harrold muydu neydi

Harrold Hardyng aynen doğrudur hocam beyin gitti seneler oldu okuyalı kusura bakmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: farti

Sahte arya kim oluyor?

maalesef hatırlamıyorum. :/ bir de sansa hakkında yanlış bilgi vermişim

robert arryn ile evlendirilmek isteniyor demiştim de arkadaşların dediği gibi harrold bilmem ne ile evlendirilmesi gündemdeydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Droogie

quote:

Orijinalden alıntı: farti

Sahte arya kim oluyor?

maalesef hatırlamıyorum. :/ bir de sansa hakkında yanlış bilgi vermişim

robert arryn ile evlendirilmek isteniyor demiştim de arkadaşların dediği gibi harrold bilmem ne ile evlendirilmesi gündemdeydi.

Jeyne Poole Seyisin kızıydı Winterfell'de Sansa ile yakın arkadaş

• 10 ay bunu mu bekledim lan ben

• Bir yandan dizi bozdu diye üzülürken bir yandan seviniyorum.

Şimdi, hayatında hiç okumamış kişiler veya hayatında ilk defa kitap nedir bilmeyip sırf bunun için ilk defa kitabı sırf dizinin ilerisi için okuyorlardı şimdi kitaptan kopunca bebek gibi ağlıyorlar
    Artık kitaptan spoiler yemekte bıktmıştım ama şimdi rahat rahat spoiler açıyorum istediğim kadar kitaptan spoiler alıyorum hatta acımayına Allahına kadar kitaptan spoiler verin çünkü artk dizi kitaba göre gitmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreezeTimes -- 19 Mayıs 2015; 14:08:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreezeTimes

Bir yandan dizi bozdu diye üzülürken bir yandan seviniyorum.

Şimdi, hayatında hiç okumamış kişiler veya hayatında ilk defa kitap nedir bilmeyip sırf bunun için ilk defa kitabı sırf dizinin ilerisi için okuyorlardı şimdi kitaptan kopunca bebek gibi ağlıyorlar
    Artık kitaptan spoiler yemekte bıktmıştım ama şimdi rahat rahat spoiler açıyorum istediğim kadar kitaptan spoiler alıyorum hatta acımayına Allahına kadar kitaptan spoiler verin çünkü artk dizi kitaba göre gitmiyor.

Emin misiniz hocam? Aslında kitaba göre gitmemesi daha iyi bir çok açıdan.

• quote:

Orijinalden alıntı: YSN_94

arkadaslar surdan sonra kara kaleye gitmek icin mesafe varmi acaba ?

?

• vahocan kullanıcısına yanıt

hocam sir jorah mormont dizide de daha ölmedi ki neden kitapta ölmüyordu diye belirtme gereği duydunuz? bu hastalığın bir çözümü yok mu? açıkçası ben dizide bir şekilde iyileştirirler diye düşünüyordum.
  • Dizinin bozması aksiyon olmamasından değil de kitaba bağlı kalmamasından.
  • çöp bir bölüm daha, ne hale getirdiler diziyi.

• Game of Thrones (2011 - 2019)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sokratik Adam -- 19 Mayıs 2015; 15:29:15 >

• 
Sayfa: önceki 16981699170017011702
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.