Bildirim
Game of Thrones (2011 - 2019) (134. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Cypon
quote:
Orijinalden alıntı: MoneyTalks
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Blackmarsh
Sildim sildim.Bütün karakterleri link link açmıştım sekme halinde. spoiler'ı görünce kapattım hepsiniNe olacağı belliydi zaten neyse
Şşştt. İsim bile vermeBu bölümde yediğim spoilerları ve spoilerları yazan kişilere ettiğim hayır dualarını baz alırsak senin için de baya bir hayırlı durumlar olabilir
Eğer ilerisi hakkında konuşmak isteyen varsa kitap bölümündeki A Song of Ice and Fire bölümüne gitsin. Hatta iyi de olur kitapları okuyan pek kişi yok DH'de
ben şu anda okuyorum.
Yok ilk kitapla ilgili demedim. Gemel olarak seriyi okuyan çok kişi yok dedim.. Ayıptır söylemesi ben okudum çıkan bütün kitapları ama epsilonun çıkaracaklarını da okuyacağım. Çünkü gözden kaçırdığım yerler olabilir. Kasım gelse de Kralların Çarpışmasını okusak
ingilizce sağlam yani
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Sildim sildim.Bütün karakterleri link link açmıştım sekme halinde. spoiler'ı görünce kapattım hepsiniNe olacağı belliydi zaten neyse
Şşştt. İsim bile vermeBu bölümde yediğim spoilerları ve spoilerları yazan kişilere ettiğim hayır dualarını baz alırsak senin için de baya bir hayırlı durumlar olabilir
Eğer ilerisi hakkında konuşmak isteyen varsa kitap bölümündeki A Song of Ice and Fire bölümüne gitsin. Hatta iyi de olur kitapları okuyan pek kişi yok DH'de
ben şu anda okuyorum.
Yok ilk kitapla ilgili demedim. Gemel olarak seriyi okuyan çok kişi yok dedim.. Ayıptır söylemesi ben okudum çıkan bütün kitapları ama epsilonun çıkaracaklarını da okuyacağım. Çünkü gözden kaçırdığım yerler olabilir. Kasım gelse de Kralların Çarpışmasını okusak
ingilizce sağlam yani
Hayır aslında kitaplar çok çok uçuk bir ingilizce bilmeni gerektirmiyor. İşin çetrefilli noktası çevre betimlemeleri. Yazar mükemmel derecede çevre betimlemesi yapıyor ve o yeri adeta gözünüzün önüne getiriyor. Hem de bütün ayrıntıları ile. Ve bu betimlemeler içinde garip garip ingilizce kelimeler kullanıyor. Bu gibi durumlarda google translate kullandım. Kelimelerin anlamlarını öğrenmek için. Ama biliyorum ki birçok noktayı kaçırmışımdır. O yüzden bi an önce ikinci kitap çıksın istiyorum
-
Diğer kitapların e-book versiyonlarını naısl bulabilirim neredeyse her site üyelik istiyor ve istemeyenlerinde linkleri kırık kullanan pm den atabilirmi ? -
quote:
Orijinalden alıntı: eXelanc3
Diğer kitapların e-book versiyonlarını naısl bulabilirim neredeyse her site üyelik istiyor ve istemeyenlerinde linkleri kırık kullanan pm den atabilirmi ?
Üyelik al sende. -
başladı cnbc-e'de -
Bakalım filmin ne kadarını kesicekler. -
Ben son sahnede nasıl bir sansür uygulayacaklar merak ediyorum, çok önemli bir sahne konu için bana göre. -
Bende onu bekliyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: 07BLueDeViL07
İyi gidiyor bence.Sadece görüntüyü silikleştirmişler.Bir an 30 dk'da biticek diye korktum
Ayrıca
Aynen.. Imp'in sahnesini, Daenerys'in sahnesini filan keserler dedim ama silikleştirmişler. Gerçi oraların çıkarılması beni pek ilgilendirmiyor. Yani çıkarılsaydı da itiraz etmezdim. Ancak iyiki ilk baştaki kafa kesme sahnelerini kesmemişler. Yoksa kan çıkardı.
-
Küçük Stark sahnesini biraz kesmişler belli oluyor -
quote:
Küçük Stark sahnesini biraz kesmişler belli oluyor
Olsun artık o kadar, mozaik falan da çare olmayabilirdi. -
quote:
Tövbe bi daha wiki yok
Alıntıyı editle bence
Merak ettim, yediğiniz spoiler nedir acaba? Zahmet olmazsa pm atabilir misiniz? -
Helal olsun diyorum Cnbc-e'ye.Bu kadar az sansür olacağını tahmin etmiyordum.Hakikaten şaşırdım. -
Dizide Tyrion'u canlandıran Peter Dinklage "En İyi Yardımcı Erkek Dram Oyuncusu" dalında Emmy almış. Genel olarak cast seçimini başarılı bulduğumu söylemiştim, fakat Peter Dinklage apayrı bir tercih olmuş. Kendisi resmen kitapdaki Tyrion'un ete kemiğe bürünmüş hali, muhteşem oyunculuk sergiliyor.
Bunun dışında maalesef başka Emmy kazanamamış GoT. -
Helal olsun
GoT seneye en iyi dramayı alabilir. Bu sene için erkendi. -
Harbi valla kesmediler çoğu sahneyi. Mozaikle kapattılar. Akşam kardeşimle beraber izliyoduk, sex ve nude sahnelerde kanalı değiştirdim hep( annem ve ablam da vardı odada) 3-4 kez değiştirdim kanalı. Çocuk sordu durdu abi kanalı niye değiştirip duruyosun diye.. -
quote:
Orijinalden alıntı: daikataNa~
Harbi valla kesmediler çoğu sahneyi. Mozaikle kapattılar. Akşam kardeşimle beraber izliyoduk, sex ve nude sahnelerde kanalı değiştirdim hep( annem ve ablam da vardı odada) 3-4 kez değiştirdim kanalı. Çocuk sordu durdu abi kanalı niye değiştirip duruyosun diye..
Hahaha aynen bizimkiler evde olduğundan sürekli değiştirdim kanalı -
quote:
Orijinalden alıntı: ank_yer_6
5. bölümü de izledim. Fakat cok adam var hala kim kim olduğunu anlayamadım tam olarak ana karakterler hariç.
bu ayın cnbc e dergisini almalısın. Ayrıntılı tanıtıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: inLoveliness
quote:
Orijinalden alıntı: ank_yer_6
5. bölümü de izledim. Fakat cok adam var hala kim kim olduğunu anlayamadım tam olarak ana karakterler hariç.
bu ayın cnbc e dergisini almalısın. Ayrıntılı tanıtıyor.
Dergiye gerek yok aslında game of thrones türkiye fan forumlarında detaylı bir şekilde anlatılıyor.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X