Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.493.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sniper83us

Dizinin sezonunu birkçaç hafta önce bitirdimyeni emsaj yazmak nasip oldu.Çok uzatmaya gerekyok.Bu yaşıma akdar izlediğim en iyi diiz idi.Yeni sezonu beklerken acı çekceğim resmen...

Eğer okumadıysan ilk kitabı oku bu zaman aralığında, ben öyle yapacağım..
  • Bu arada sansürlü bi şekilde bu akşam 23.00 de CNBC-E de başlıyor dizi..;)
  • En az 15-20 dakikayı keserler her bölüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

quote:

Orijinalden alıntı: Blackmarsh

Sildim sildim.Bütün karakterleri link link açmıştım sekme halinde. spoiler'ı görünce kapattım hepsini Ne olacağı belliydi zaten neyse

Şşştt. İsim bile verme Bu bölümde yediğim spoilerları ve spoilerları yazan kişilere ettiğim hayır dualarını baz alırsak senin için de baya bir hayırlı durumlar olabilir

Eğer ilerisi hakkında konuşmak isteyen varsa kitap bölümündeki A Song of Ice and Fire bölümüne gitsin. Hatta iyi de olur kitapları okuyan pek kişi yok DH'de

ben şu anda okuyorum.

• quote:

Robb kitapta 14 yaşında filmde yaşlar mı yükseltildi yoksa filmdeki oyuncuyu 14 yaşında mı sayıcaz (Saçma oldu ama kafa karıştırıyo :D)

ben yazarın oluşturduğu dünyadaki yaş algısı ile günümüzdekini bir olduğunu düşünmüyorum. Sanırım yazar yaşları bizim dünyamızdan daha büyük gösteriyor kendi dünyasında. Yani 13-14 yaşındaki karakterlerin bizim dünyamızda düşünüp yapabileceği şeyler değil çünkü. en azından günümüzdeki halde değil. orta çağda olabilir.
  • 4. bölümü de izledim güzel gidiyor. Neyse ben kitabını da alayım en kısa zamanda.
  • 2. sezona tam 7 ay var bende 2. sezonu bekliyorum zaman kavramım şaşmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackkedi

2. sezona tam 7 ay var bende 2. sezonu bekliyorum zaman kavramım şaşmış

Neyse artık kitaplarıyla ilgilenir, doğru gidiyor mu ona göre değerlendiririz. Gerçi ben diziyi de bitirmedim iki bölümcük kaldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

quote:

Neyse artık kitaplarıyla ilgilenir, doğru gidiyor mu ona göre değerlendiririz. Gerçi ben diziyi de bitirmedim iki bölümcük kaldı.

yavaş yavaş izlemek en güzel.

ard arda izleyince bazı yerler kaçıyor. ve pastayı hemen bitirip sonra ekmeğe dönmek gibi birşey oluyor

• quote:

quote:

Tesadüfe bakın benim de 2 bölümüm var.2. sezon başlasın diye ağırdan alıyordum :D.

• Bugün cnbce de başlıyor dizi.2. Sezon mu olacak yoksa ilm sezonu mu gösterecek bilen var mı?Bildiğim kadarıyla ilk sezonu Türk tv lerinde gösterilmedi ama reklaminda yeni bölüm diyor.Ne zamandir izlemeyi düşünüp bir türlü fırsat bulamadığım diziydi.Eğer ilk sezonsa izlemeyi düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hatake~Kakashi

Bugün cnbce de başlıyor dizi.2. Sezon mu olacak yoksa ilm sezonu mu gösterecek bilen var mı?Bildiğim kadarıyla ilk sezonu Türk tv lerinde gösterilmedi ama reklaminda yeni bölüm diyor.Ne zamandir izlemeyi düşünüp bir türlü fırsat bulamadığım diziydi.Eğer ilk sezonsa izlemeyi düşünüyorum

Gösterilecek olan bölümler 1. sezona ait 2. sezon nisan 18 2012 tarihinde yayınlanacak.
  • quote:

quote:

Bugün cnbce de başlıyor dizi.2. Sezon mu olacak yoksa ilm sezonu mu gösterecek bilen var mı?Bildiğim kadarıyla ilk sezonu Türk tv lerinde gösterilmedi ama reklaminda yeni bölüm diyor.Ne zamandir izlemeyi düşünüp bir türlü fırsat bulamadığım diziydi.Eğer ilk sezonsa izlemeyi düşünüyorum

Gösterilecek olan bölümler 1. sezona ait 2. sezon nisan 18 2012 tarihinde yayınlanacak.

Oo iyi oldu o zaman.İZlerim bu akşam.Yeni GOT cunuz hayırlı olsun
  • quote:

quote:

quote:

Hoşgeldin iyi keyifler o zaman sana :).Bu arada ilk bölümlerde yani 6. bölüme kadar herhangi bir sıkılma yaşarsam söyleyebilir misin?Ben sıkılmıştım da neyse ki çabucak geçti gitti sıkıntı.:)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hoşgeldin iyi keyifler o zaman sana :).Bu arada ilk bölümlerde yani 6. bölüme kadar herhangi bir sıkılma yaşarsam söyleyebilir misin?Ben sıkılmıştım da neyse ki çabucak geçti gitti sıkıntı.:)

Söylerim tabi.Ama zaman dilimi olarak eskiyi anlatan dizi-film beni pek sıkmiyor.Düşün yani Muhteşem Yüyıl bile sıkmiyor fazla.Ortamı hosuma gidiyor herhalde

• Pişman olmayacaksın
  • Umarım bugünkü bölümü dublajlı yayınlamazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearMaster -- 18 Eylül 2011; 17:46:32 >
  • quote:

Umarım bugünkü bölümü dublajlı yayınlamazlar.

altyazılı olur diye düşünüyorum ben genelde sansürlü olan dublajlı yayınlanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoneyTalks

quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

quote:

Sildim sildim.Bütün karakterleri link link açmıştım sekme halinde. spoiler'ı görünce kapattım hepsini Ne olacağı belliydi zaten neyse

Şşştt. İsim bile verme Bu bölümde yediğim spoilerları ve spoilerları yazan kişilere ettiğim hayır dualarını baz alırsak senin için de baya bir hayırlı durumlar olabilir

Eğer ilerisi hakkında konuşmak isteyen varsa kitap bölümündeki A Song of Ice and Fire bölümüne gitsin. Hatta iyi de olur kitapları okuyan pek kişi yok DH'de

ben şu anda okuyorum.

Yok ilk kitapla ilgili demedim. Gemel olarak seriyi okuyan çok kişi yok dedim.. Ayıptır söylemesi ben okudum çıkan bütün kitapları ama epsilonun çıkaracaklarını da okuyacağım. Çünkü gözden kaçırdığım yerler olabilir. Kasım gelse de Kralların Çarpışmasını okusak

• 5. bölümü de izledim. Fakat cok adam var hala kim kim olduğunu anlayamadım tam olarak ana karakterler hariç.
  • 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.