Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (131. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.493.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheExecutioner

7. kitap gayet yeterli bence,12 kitapta ne Westeros'ta anlatacak karakter ne ayrıntı ne detay kalır..Yani suyu çıkar.

Öyle deme. Fabrice'ın da dediği gibi başta 3 kitap olarak tasarlandı seri ama Martin ben hikayeyi yazmadım hikaye kendini yazdı diyor. Normalde dördüncü ve beşinci kitap tek bir kitaptı. Ama öyle detaylara girdi ki iki kitap olarak basılmak zorunda kaldı. Westeros evreni öle çabucak bitmez..
  • daha önce verildimi bilmiyorum ama;

George amcamız 6. ve 7. kitabın isimlerini belirlemiş bunlar sırayla;

The Winds Of Winter ve A Dream Of Spring

kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayrton Senna da Silva -- 16 Eylül 2011; 14:04:17 >
  • Kitap bölümüne de yazdım ama buraya da yazayım.

Epsilon yayınlarının çıkardığı kitabı Cevahir AVM'de bulabilir miyim ? D&R'da filan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackmarsh

Kitap bölümüne de yazdım ama buraya da yazayım.

Epsilon yayınlarının çıkardığı kitabı Cevahir AVM'de bulabilir miyim ? D&R'da filan ?

bulabilirsin ben remzi kitabevinden almıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: eXelanc3

quote:

Kitabın adı ne olarak geçiyor? Bende almayı düşünüyorumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lostfan

quote:

quote:

kitabın kapağında taht oyunları yazıyor ve ned starkın bir resmi var kapak tam anlamıyla şöyle

Game of Thrones (2011 - 2019)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lostfan

quote:

quote:

kitabın kapağında taht oyunları yazıyor ve ned starkın bir resmi var kapak tam anlamıyla şöyle

Game of Thrones (2011 - 2019)

Teşekkür ederim.

• Kitaplar hakkında anlamadığım birşey var..
    Arka Bahçe, 2 kitap halinde Kısım 1 ve 2 şeklinde çıkarmış.. Epsilon ise tek kitap halinde.. İkisi aynı konu oluyor değil mi? Hangisinin çevirisi daha iyi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katre. -- 16 Eylül 2011; 19:21:11 >

• Duvar'da gözü kör olan bi komutan var. Jon Snow'la konuşurken Jon Snow; Sen Aerys veya Aegon Targaryensin demişti. ( ismi tam hatırlayamadım şimdi )

Oradakilerin haberi yokmu acaba onun Targaryen olduğundan? Çünkü Robert ve diğer Lordlar Targaryenleri öldürtmüştü.. Belki ben yanlış anlamışımdır ama doğrusunu bilen varsa anlatabilirse çok makbule geçer.=D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daikataNa~ -- 16 Eylül 2011; 19:57:43 >
  • Merhaba, ben de başlıyorum bu diziye. Şuan 1. bölüm elimde 1 saat küsür dakikalık. Fakat altyazılara bakarken Exclusive Preview alt yazısını gördüm. Bu bölümü izlemeye gerek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

Merhaba, ben de başlıyorum bu diziye. Şuan 1. bölüm elimde 1 saat küsür dakikalık. Fakat altyazılara bakarken Exclusive Preview alt yazısını gördüm. Bu bölümü izlemeye gerek var mı?

Abi ne varsa izle.. İyi olur iyi.;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katre.

Kitaplar hakkında anlamadığım birşey var..
    Arka Bahçe, 2 kitap halinde Kısım 1 ve 2 şeklinde çıkarmış.. Epsilon ise tek kitap halinde.. İkisi aynı konu oluyor değil mi? Hangisinin çevirisi daha iyi ?

2 kitapda aynı konuyu anlatıyor farkı arkabahçe den çıkanın çevirisi kötü ve 1 cildi 2ye bölüp yayınladılar ,epsilonsa çeviriyi iyi yaptı ve orjinali koruyup tek cilt olarak çıkarttı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Katre.

Kitaplar hakkında anlamadığım birşey var..

2 kitapda aynı konuyu anlatıyor farkı arkabahçe den çıkanın çevirisi kötü ve 1 cildi 2ye bölüp yayınladılar ,epsilonsa çeviriyi iyi yaptı ve orjinali koruyup tek cilt olarak çıkarttı

Tamam o zaman Epsilon'u alıp okuyayım..

• quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

Duvar'da gözü kör olan bi komutan var. Jon Snow'la konuşurken Jon Snow; Sen Aerys veya Aegon Targaryensin demişti. ( ismi tam hatırlayamadım şimdi )

Oradakilerin haberi yokmu acaba onun Targaryen olduğundan? Çünkü Robert ve diğer Lordlar Targaryenleri öldürtmüştü.. Belki ben yanlış anlamışımdır ama doğrusunu bilen varsa anlatabilirse çok makbule geçer.=D

yazdıklarını spoiler içerisine alsan iyi olur bilgi içeriyorlar

O gözü kör olan komutan Gece Gözcülerinin üstadı Herkes üstat aemon diyor ona asıl adı "Aemon Targaryen"dir. Diğer komutanlar ın bildiğini düşünüyorum özellikle mormont un ama bu sıkıntı oluşturmiyacaktır çünkü Aemon saraydan ve ailesinden bağlarını kopartıp Gece Bekçilerine katılmış ve yemin etmiş yani dışardaki hiçbir olayla ilgilenmiyecek, ailesine geri dönemeyecek ve diyarın kavgasından uzak kalacak, ya bunlara uyacak uymassada öldürülecek zaten oda uyup bütün hayatını Gece Bekçilerine adamış biri. Ben Aemonun genç yaşta gece bekçilerine katıldığı için robert ve diğerlerinin haberi olmadığını düşünüyorum ama varsada yukarıda yazdığım sebeblerden ötürü dikkate alınmamış olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayrton Senna da Silva -- 16 Eylül 2011; 19:53:07 >

• Düzenleme : Kitabı buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nameless Ghoul II -- 16 Eylül 2011; 22:04:33 >
  • 2. bölümü bitirdim, 5. bölümün de indirmesi tamamlanmıştı. Yanlışlıkla son sahnesini gördüm ağzım açık kaldı. Dizi güzel ilerliyor birazdan 3. bölüme başlayacağım hiçbir spoilerı okumuyorum.
  • quote:

daha önce verildimi bilmiyorum ama;

kaynak

7. kitabın ismi muhteşem olmuş.

@fear master:çok karakter var,bölümler çok uzun,dizi de çok güzel.çabuk bitirirsen hem bir şey anlamassın hem tadı damağında kalır.ben mesela 9 günde 10 bölümü bitirdim,dayanmak çok zor oldu fakat diziden muhteşem keyif aldım,her şeyi de anladım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ballrry

quote:

daha önce verildimi bilmiyorum ama;

kaynak

7. kitabın ismi muhteşem olmuş.

@fear master:çok karakter var,bölümler çok uzun,dizi de çok güzel.çabuk bitirirsen hem bir şey anlamassın hem tadı damağında kalır.ben mesela 9 günde 10 bölümü bitirdim,dayanmak çok zor oldu fakat diziden muhteşem keyif aldım,her şeyi de anladım.

+
    Ben 2 günde bitirdim, ayrıntıları biraz unutmuş gibiyim..
    Kitabı okuyacağım ama..

• 3 bölümü izledim bir kaç sorum var.

İlk bölümde bran'ı atan adam kraliçenin kardeşi değil mi? ensest mi var yani orayı anlamadım. cok karakter var kafam karıştı.

bir de bunlar 7 aile var lennister ailesi kral şu an. bir de targaryenler de bu krallığın dışında duvarın dışında değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

3 bölümü izledim bir kaç sorum var.

İlk bölümde bran'ı atan adam kraliçenin kardeşi değil mi? ensest mi var yani orayı anlamadım. cok karakter var kafam karıştı.

bir de bunlar 7 aile var lennister ailesi kral şu an. bir de targaryenler de bu krallığın dışında duvarın dışında değil mi?

Evet ensest var adam kendi ikiz kardeşine kayıyor tabi sebebini ilerki bölümlerde açıklıyor kraliçe.Lennister ailesi kral değil ama bölgedeki en güçlü aile. Baratheon ailesinden Robert kral bu kardeşine verenle evli işte.Duvar kuzeyde Targaryenler güneyde narrow sea var onun öbür tarafında sürgündeler.

Şu resim kafa karışıklığını giderir.
    http://img94.imageshack.us/img94/2621/35gameofthronesaileler2.jpg

• 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.