Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (1190. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.482.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11881189119011911192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dünkü bölümü izleyip de içinin yağları erimeyen bizden değildir. Mükemmeldi tek kelimeyle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingablu

quote:

Orijinalden alıntı: Slifer45

Herkese merhaba. Eğer Joffreyi kim öldürdü sorusunun cevabını arayan varsa. en son eli değen kişi tyrellerden büyükanne. ama bu iş bir komplodur. Ha zehirlendiren şeyde. Sansanın kolyesindeki 1 kristal. Bir önceki bölüme gidecek olursak. sansayı takip eden soytarı bir kolye veriyor. işte düğünde de. büyük anne sansanın yanına yaklaşıyor bişeyler söylerken kolyedeki bir kristali alıp gidiyor. sonra olaylar gelişiyor ve cup. JOFFREY ÖLDÜ.

herkes bu teoriyi söylemişte ebnim anlamadığım bu kadın madem jofriyi öldürecek bu şekilde, niye bu kadar zahmete girsin ki? Soytarı sansa ya kolye verecek o gidecek kristalin birini alacak kadehin içine zehiri boşaltacak falan bana saçma geldi. Öldürmek isteyen gider zehri kendi direk boşaltır.

Bence olay anlık oluşuyor yani planlı birşey değil çünkü tahminen ninemiz
    malum daha kolay risksiz bir yöntemle de öldürebilirdi. Ayrıca defalarca sansayla aynı ortamda bulunan nine taziye için düğünü mü seçti? Tabiki hayır. Çünkü cofri düğünde çok kaşındı ve ninemizde sansanin kolyesinin zehirli olduğunu bildiği için kullandı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

Beyler neyse ben kaçar.Yine ota moka spoiler diyen tayfa gelmiş.Sonra ihale bana patlıyor.Ortalık durulana kadar sayfaya girmemek en hayırlısı.

Ama gitmeden;

Game of Thrones (2011 - 2019)

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicktheir

Dünkü bölümü izleyip de içinin yağları erimeyen bizden değildir. Mükemmeldi tek kelimeyle...

Kusura bakmada cok kolay ve hızlı
    öldüğü için
    yağlarım tam erimedi. Gelecek bölüm daha heyecanlı olacak gibi, çünkü ben
    katilin kim olduğunu
    tahmin etsemde gelecek bölümde açıklanabilir

• 4x2 ile ilgili nasıl? sorusu olanlara;

babaanne tyrell sansanın kolyesindeki zehirli taşı alıp joffrey'in kadehine attı kitapta da böyle geçmekte işin nasılı bu nedeni ise biraz ağır spoiler olur ilerde göreceğiz zaten çok kafanızı takmayın
  • Çok sevindim lan

• Game of Thrones (2011 - 2019)
  • Konuya bak arkadaş.Resmen kitap spoilerlarıyla doluşmuş.Şunu yazmak çok mu zor.

Kitap spoiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fujitora -- 15 Nisan 2014; 5:18:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bRaVo!

quote:

Orijinalden alıntı: TalhaYlmaz

4x2 ile ilgili nasıl? sorusu olanlara;
    spoiler

kitapta geçtğini söylesene kardeşim. beyin mi yok nedir anlamıyorum ya. dizinin içine mıçtınız, butona basmaya korkar olduk

diziyle paralel seviyede bilgi verdim canım benim ''beyin mi yok nedir anlamıyorum ya''
  • son sahne çok iyi oldu çokda güzel oldu :D :D
  • quote:

quote:

quote:

quote:

spoiler

kitapta geçtğini söylesene kardeşim. beyin mi yok nedir anlamıyorum ya. dizinin içine mıçtınız, butona basmaya korkar olduk

diziyle paralel seviyede bilgi verdim canım benim ''beyin mi yok nedir anlamıyorum ya''

yahu merak etmeyelim mi kimin o işi yaptıgını. sen direk söylüyosun babaanneyi.

Dizide göstermişler zaten onu da
    imgur.com/gallery/0EQr6 sadece ince yakalamak gerekiyor ben teori olarak düşü
    ndüm redditte vardı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: We are Oscar Mike

quote:

quote:

quote:

quote:

spoiler

yahu merak etmeyelim mi kimin o işi yaptıgını. sen direk söylüyosun babaanneyi.

Dizide göstermişler zaten onu da
    imgur.com/gallery/0EQr6 sadece ince yakalamak gerekiyor ben teori olarak düşü
    ndüm redditte vardı.

ona dikkat etmemişim hiç, fevri bir çıkış oldu. bugun bayagı spoiler okudum. son okudugum bu oldugu için bütün tepki de buna gitti tabi. bi de kitapta öyle oldugunu söyleyince kitaptan direk verdi sandım.
    hakkını helal et kardeş, ayıp ettim

edit:
    keşke hiç okumasaydım. bi kaç bölüm daha merak ederdim yeni gelen prens yaptı sanıyordum ben. ince yaptıklarına göre kimse görsün istememişler heralde.

Daha dur bunlar hiç bir şey sezon yeni başladı en bomba sezon geliyor

• Nirvanalardayım, rahatlamak isteyen 4/2 yi izlesin. Hiç bu kadar rahat uyumamıştım

• Dunden beri yuzumde hic gitmeyen bir gulumseme var, sabah kalktim ise gelirken bile mutluydumBu kadar mi nefret edilirmis bir karakterden arkadas Ulan sanki milli takim dunya kupasi finalinde 90+4 te gol atmis dunya sampiyonu olmus kadar sevindim, yerimden firladim televizyona kostum
  • Tam 15-20 dakika bolca küfür eşliğinde izlenilen bir düğün ve sonuçta sevinçten gözlerin yaşarması(gülmekten) ne güzel bir sondu yav.
  • Tek seansta bütün yağlarım eridi la
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

haberi alan arya
    />

• kitaptan spoiler veren ve verecek olanlar lütfen spoilerin -kitaptan- olduğunu belirtin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Behram

HAHAHAHAHA diye gulmekten kendimi alamadim.

alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste
  • 4x2 spoiler

Aslında kitapları okumamış birinin katili anlayabilmesi çok zor. Çoğu kişi öncesinde Varys'ten, Baelish'ten, Sansa'dan hatta Tyrion'dan falan şüpheleniyor. Adamın düşmanı çok, herkes yapmış olabilir. Bu merak ile İlerleyen bölümlerde gerçek katili öğrenince OHA oluyorsun. Prestige filminin en vurucu anı son sahnesindeki vay be buymuş dediğimiz an. Sen katilin kim olduğunu burası yerine diziden öğrenseydin muhakkak daha memnun kalırdın. :)
  • 
Sayfa: önceki 11881189119011911192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.