Bildirim
Game of Thrones (2011 - 2019) (111. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
-
Hakikaten çok iyiymiş. -
Mükemmel olmuş. -
2.kitap kasım ayında, 3.kitap ise 2012nin başlarında raflarda olacakmış. -
quote:
Orijinalden alıntı: Uri Boyka
2.kitap kasım ayında, 3.kitap ise 2012nin başlarında raflarda olacakmış.
Kadın yemiyor içmiyor kitap çeviriyor heraldeHelal olsun. 3. kitabın bu kadar erken çıkacağını tahmin etmiyordum. Umarım orijinali gibi akıcı çevirilir.
Edit: İkinci sezonda yeni bir oyuncu daha onaylanmış. Roy Dotrice ikinci sezonda ''Simya Loncası'' başkanı olan Lord Hallyne'i canlandıracak. Kitabı okuyanlar tarafından merakla beklenen karakterlerden biri olan Lord Hallyne, aynı zamanda ''Hallyne the Pyromancer'' olarak biliniyor.
Karakteri büyük ihtimalle sezon sonuna doğru ekranlarda görebileceğiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cypon -- 7 Ağustos 2011; 21:45:06 >
-
Açıkcası 2.kitaptan itibaren başlıyacağım kitaplara.İyi oldu bu haber -
Şu kapakları değiştirseler o zamana kadar bari ben de 2. çıkınca alırım sanırım. -
9.bölümü izledim şimdi joffrey senin yapacağın işin gıcık bebe elime bi geçse -
http://www.agot-genesis.com/
Var mı bir bilgisi olan?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juvixted -- 8 Ağustos 2011; 20:39:15 >
-
Strateji tarzında olacak. Ve Aegon dönemini kapsayacakmış. Yani Targaryenların Valeria'dan Westeros'a gelip oradan da tüm kıta üzerinde hakimiyet kurmasını anlatacak. Tabi Dragonlar da var
Bana göre stratejiden çok Mount and Blade tarzı bir oyun çıkmalı Game of Thrones için. M&B için mod hazırlanıyor ancak sırf ona özel çıkmış bir oyun gibi olamaz kesinlikle. Ayrıca Game of Thrones için bundan başka bir oyun daha gelecekmiş okudum sitelerde öyle yazıyordu. Ancak onunla ilgili bir trailer filan görmedim. -
MB için kaliteli bir mod geliyor ancak oyunda kalite olmadığından pek birşey farketmeyecek gibi. -
İkinci sezon için yeni oyuncu duyurusu yapılmış:
Hannah Murray; ikinci sezonda Gilly adlı Duvar'ın ötesinde yaşayan bir yabaniyi canlandıracak. Önemli bir yan karakter kendileri.
-
an itibariyle 1.sezonu bitirmiş bulunmaktayım. 2.sezonu büyük bir heyecanla bekliyorum -
O nasıl bir güzelliktir ohhş -
quote:
Orijinalden alıntı: Cypon
Hannah Murray; ikinci sezonda Gilly adlı Duvar'ın ötesinde yaşayan bir yabaniyi canlandıracak. Önemli bir yan karakter kendileri.
Bundan nasıl yabani olur
-
quote:
Orijinalden alıntı: Özgü®
quote:
Bundan nasıl yabani olur
Usta yabani diye güzel olmayacak değil ya. Zaten kitaptaki tarife uyuyor görünüşü. Makyajla filan hallederler biraz. Asıl bombayı bekliyorum ben. Umarım hayal ettiğim gibi biri seçilir
Oyuncular yavaş yavaş belli oluyor. İlk bölümden kareler ve kısa bir video ortaya çıkmıştı. Önemli yan karakterler de ortaya çıkıyor. Umarım es geçecekleri bir karakter kalmaz.
Ayrıca Theron'un ablası Asha Greyjoy'un adı dizide Yara olarak değiştirildiği resmi olarak onaylanmış. Pek hoşuma gitmedi ama Martin elbet bişiler biliyordur demekten başka bişey yok elimizde
-
ikinci sezon ne zaman geliyor arkadaşlar -
-
quote:
Gilly'de kim yahu? Ygritte olmasın o?
Edit: Hah tamam, hatırladım şimdi. Bir an çıkaramadıydım kim olduğunu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-950143F31 -- 10 Ağustos 2011; 10:29:46 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X