Şimdi Ara

Game of Thrones 1.sezon türkçe altyazı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
4.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1. sezonun Türkçe alt yazılarını bulamıyorum, 1'den sonrakilerin var. Nereden bulabilirim ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Game of Thrones 1. Sezon: Türkçe Altyazı İndirme Kılavuzu

Popüler fantastik dizi Game of Thrones'un 1. sezonunu Türkçe altyazıyla izlemek istiyorsan, doğru yerdesin. Bu kılavuzda, "Game of Thrones 1. sezon türkçe altyazı" indirmek için adım adım talimatları bulacaksın.

Adım 1: Türkçe Altyazı Dosyasını İndir

İlk olarak, "game of thrones 1. sezon türkçe altyazı dosyası" araması yaparak Türkçe altyazı dosyasını indirmen gerekiyor. Farklı web sitelerinde birden fazla altyazı dosyası bulabilirsin.

Adım 2: Altyazı Dosyasını Film Dosyasının Konumuna Kaydet

İndirdiğin Türkçe altyazı dosyasını, Game of Thrones 1. sezon film dosyasının bulunduğu konuma kaydet. Altyazı dosyasının adını film dosyasının adıyla aynı yapman önerilir.

Adım 3: Medya Oynatıcını Ayarla

Film izlemek için kullandığın medya oynatıcının altyazı desteği olduğundan emin ol. Altyazıları etkinleştirmek için oynatıcının ayarlarına gitmelisin.

Adım 4: Altyazı Dosyasını Seç

Medya oynatıcındaki altyazı ayarlarından, indirdiğin "game of thrones 1 sezon türkçe altyazı" dosyasını seç.

Adım 5: Keyifle İzle

Artık Game of Thrones 1. sezonunu Türkçe altyazıyla izleyebilirsin. Film keyfini çıkar!

Önemli Not:

• Altyazı dosyasıyla ilgili herhangi bir sorun yaşarsan, farklı bir web sitesinden indirmeyi dene.
    • Bazı medya oynatıcılar otomatik olarak altyazıları algılamayabilir. Bu durumda, altyazı dosyasını manuel olarak seçmen gerekebilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Planetdp de yada opensubtitleste oluyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Game of Thrones vs LOST
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.