Şimdi Ara

Game Manager eklenti sorunu ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyuna girdiğimde You need to install the game first. yazısı çıkıyor ve alt köşedeki game manager butonunda instal vs vs yazıyor ayrıca origin game de de install yazıyor ama instal diyorum pek degişen birşey yok gerekli eklentiyi elle manuel ile indirdim ama onu nereye atacağımı anlamadım ?

Oyuna giremedik ne rezil bir oyundur bu yavvv o kadar da para verdik :)

• olayı resimle anlatayım

Game Manager eklenti sorunu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bat3 -- 1 Şubat 2012; 11:42:33 >
  • bendede dün akşam bu olay oldu yedekleme işlemi ile çalışmamıştı yeniden indiriyorum siz yeni mi kurdunuz eğer öle ise değişen bişe olmayacak
  • Usta oyunu indirdin mi,originden?
  • Ready to install yazısına tıkla ki oyun yüklensin. Sadece indirmiş veya dvd'den dosyaları kopyalamış. Oyun yüklenmemiş Game Manager da yüklemeni söylüyor.
  • oyun bir aydan fazladır bende kurulu ve oynuyordum birden bu yazı çıktı belki antivurus birşeyleri sildi bilemiyorum ama bu yazı çıkınca böyle dona kaldım sagolsun forumdan arkadaşların yardımını bekliyorum :)

Open Game Manager e tıklıyorum ama birşey yapmıyor acaba dvd leri tekrar yerleştirmem mi gerekiyor ?

Şimdi oyunu yenidenmi yüklemem gerekiyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bat3 -- 1 Şubat 2012; 22:55:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bat3

oyun bir aydan fazladır bende kurulu ve oynuyordum birden bu yazı çıktı belki antivurus birşeyleri sildi bilemiyorum ama bu yazı çıkınca böyle dona kaldım sagolsun forumdan arkadaşların yardımını bekliyorum :)

Open Game Manager e tıklıyorum ama birşey yapmıyor acaba dvd leri tekrar yerleştirmem mi gerekiyor ?

Şimdi oyunu yenidenmi yüklemem gerekiyor ?

oyunu repair yapmayı dene olmazsa tamamen herşeyiyle sil yeniden yükle ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • repair ne demek ? tam olarak ne yapacağımı bilemiyorum :(
  • quote:

repair ne demek ? tam olarak ne yapacağımı bilemiyorum :(

Repair tamir anlamına gelir. Bu kısa bilgiyi verdikten sonra oyunu nasıl repair edeceğini söyleyeyim. Öncelikle origine giriş yap my games bölümünden Battlefield 3'ün üzerine gelip sağ tıkla ve repair seçeneği çıkması lazım ona tıkla gerisini sen halledersin ;) Eğer yanlış birşey söylediysem affet ;)
  • estagfurullah yardımların için teşekkür ederim aslında benim ufaklık var oğlan rahat bırakmadığı için ara ara pc nin başına geçebiliyorum ondan biraz geçikmeli yazıyorum kusura bakmayın
  • denedim ama pek degişen birşey yok origin de bu ready to install tıklıyorum birkaç sn sonra tekrar aynı pozisyon degişen birşey yok. Orada manuel olarak verilen linki tıkladığımda 30 mb lık bir dosya var onu kendim indirebiliyorum acaba bunu indirip biryerelere mi kopyalamamız mı gerekiyor ? iki gündür oyunu oynayamadım.
  • ben yeniden indirdim dil paketini kurdum sorun yok (yedek çalışmadı)
  • quote:

denedim ama pek degişen birşey yok origin de bu ready to install tıklıyorum birkaç sn sonra tekrar aynı pozisyon degişen birşey yok. Orada manuel olarak verilen linki tıkladığımda 30 mb lık bir dosya var onu kendim indirebiliyorum acaba bunu indirip biryerelere mi kopyalamamız mı gerekiyor ? iki gündür oyunu oynayamadım.

O zaman tek seçenek kalıyor. Oyunu tamamen kaldırıyorsun (Origin) ile birlikte ;) Sonra ilk olarak origin'i indiriyorsun giriş yapıyorsun ve My games bölümüne gelip Ready to İnstall yazısına tıklayıp indiriyorsun ;)

Bu da çözüm olmassa tek yol FORMAT
  • cevaplarınız için teşekkürler. Öncelikle bu dil paketini nereye kuruyorsun yada hangi dosyaya kaydettin ?

Oyunu yeniden yüklemek acaba uzun sürermi ben kurarken 2 gün filan sürmüştü çok uzun geldi bana acaba hala böylemidir ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.