Şimdi Ara

Game is still progress hatası(ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiğiniz gibi dün öyle bir patch atıldı ki bunun için en az 3 konu açıldı.Ama benim sorunum şöyle:
    Patch yükledikten sonra PLAY'e basınca açılmadı,bende lol_launcher ve lol_air_client'i sildim.PLAY'e bastığımda oyun ekranı çıktı Id ve Pass yazıp girdim.Bir oyuna başladım,karakter ekranı geçtikten sonra League of Legends yazan yazı yerine bu yazı çıktı.

Sizce ne yapmalıyım? lol_launcher ve lol_air_client dosyalarını sildiğimi söyledim çünkü eksik yada fazla silmiş olabilirim.

Sorunu çözdüm kapatılabilir.
    Çözüm:Oyuna girerek çözmeyi sakın denemeyin bunu deneyerek 1üyeliğimi ayın 10una diğerini 6sına kadar banlattım öncelikle oyunu tamamen silin ve tekrar en baştan yükleyin.Uzun bir patch atar sonra PLAY ekranı gelir ama yine basınca giriş ekranı gelmez.http://forum.donanimhaber.com/m_63799606/tm.htm burda yazanları uygulayın.Versiyon olarak 185'i deneyin.Tekrar launcheri açın.Küçük bir yükleme yaptıktan sonra,sorun çözülmüştür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rammvier -- 4 Ağustos 2012; 2:57:50 >

• kapatıp aç öle oldu bendede.
  • Clienti açtığında ayarlarda Repair bölümü var dene bir.
  • Umarım çalışır ama girdiğimde ekranda koca bir LEAVE yazıyordu.Bizimkiler 20'de surrender atmış galiba
    Neyse artık yarına denerim.

Edit:Repair olayını biliyorum ama o kadar vaktim yok.Her türlü sabahı bekliyoruz anlaşılan.

Edit2:Forumda araştırma yaptım büyük ihtimalle bugda kalmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rammvier -- 3 Ağustos 2012; 3:03:40 >
  • Olmadı arkadaşlar Game is still progress yazarken çıkıp girdim,reconnect yazısı çıktı bastım böyle oldu
  • Yukarı
  • riota ticket atmanı öneririm hesabın "hayalet oyunlar" ın birinde tıkılı kalmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lien-

riota ticket atmanı öneririm hesabın "hayalet oyunlar" ın birinde tıkılı kalmış

Yolladım şimdi.Cevap bekliyorum
  • Sorunu çözdüm arkadaşlar kapatılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wutcos

quote:

Orijinalden alıntı: TüFtüF*

Sorunu çözdüm arkadaşlar kapatılabilir.

nasıl çözdğünü de anlatırsan arkadaşlara yardımcı olabilir

Yazıyorum üste.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.