tam olarak ne yazıyor onu buraya yazki çözum bulalım. bir suru şeyden verir hatayı
Bİ PENCERE ÇIKIYOR HEPP Sİ ?????????????????????????????????????? ??????????????????? PENTİUM BİLMEM NE NVİDİA Ğ FORCE GİBİSİNDEN BİŞİLER YAZIO İŞTE ÖLE HERKESTE OLUO O
bu konu açılmıştı forumu gezersen bulacaksın
gameguard hatası ile alakası yok bunun. tamamen ekran kartı driver inin eski olmasından kaynaklanıyor. son surumunu yuklersen bu problemi gene yaşarsın ama minimum seviyede...kökten saglam bir çözümü var mı bilmiyorum ama sanırım yok
ekranb kartıyla ılgısı yok oyundan atılıncaoyunu calısıoolarak gosterıo 5dk kadar bekleyım ole oyuna gırersen bısı olmaz
bundan bılgısayara reset atmadan kurtulma seklı o ? lı bısı cıkınca 2 dakıka kadar bekleyıp kapat oyuna tıkladıktan sonra starta bı sure gecsın ondan sonra tıkla bısı olmuyo
quote:
Orjinalden alıntı: sathonys
gameguard hatası ile alakası yok bunun. tamamen ekran kartı driver inin eski olmasından kaynaklanıyor. son surumunu yuklersen bu problemi gene yaşarsın ama minimum seviyede...kökten saglam bir çözümü var mı bilmiyorum ama sanırım yok
Hiç alakası yok bende en son sürüm ama iki gündür 4 kere oyundan bu şekilde attı.
bu sorun oyunun resmi sitesinde de açıklandı ...kesinlikle ekran kartı ile alakalı bunu adamlar sölüo..arkadaşın dediği gibi en son sürümü indirin minimum düzeyde yaşarsınız problemi
bn bı 2 ya ad 3 dk beklıorum oyuna yenıden gırıo hıcbısı de olmuo walla
Anti-Virüs Programları Gameguardı Virüs olarak görüyor
alakası yok bende de var aynı sorun güncelledim siteden gene veriyo delirceeem
neden beklediğinizi çözemedim ben direk 30 saniye içinde işim acildiyse giriyorum değilse zaten foruma takılıyom bir süre 2 dk önce banada verdi
ya bu oyunda olan bişey değilki oyundan atıyo oynarken mesela bi daha giriyim diyon ama game guard çıkıyo game guard yükleniyoya onun peşine yani oyuna girip bekleme süresi felan olmuyo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme