Şimdi Ara

Game Dev Tycoon (2013) [ANA KONU] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
4
Favori
37.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu oyunda bence en güzeli kafana göre takılıcan, boşverin verilen tavsiyeleri, kendiniz üretin bişeyler daha zevkli oluyor :)
  • Ben 2. Bölümde hep iflas ediyorum 2 eleman bir süre sonra yetmiyor medium gameler için 3 kişi yapıyorum eğer oyun tutmazsa batiyorum. Banka kredileri çok acımasız. Bir de sürekli araştırma yapıp yemi teknolojilerle yeni oyun motorları mi geliştirmek gerek o da çok masraflı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5-6 saat sonra feci derecede sıkıyor.13 tl çooooooooooooooooooook fazla
  • Aylardır dönüp dönüp oynuyorum :D Çok güzel bir oyun ve artık mod yapımına izin verilmiş. Oyunun steamde olması gerekiyor sanırım modları kullanmak için.

    http://tycoonmods.com/gamedevtycoonmods adresinde birkaç mod var , kurdum ve oyun yine oynanır oldu :D yeni topicler platformlar filan eklenmiş.
  • Game Dev Tycoon (2013) [ANA KONU]

    Daha yolun başında Perfect game!!!




  • Konu güncel kalsın daha yeni başlayacağım. (lazım olur.)
  • Bu oyunu ilk başlayınca durmadan 4-5 saat oynuyor insan ama sıkıyor bir yerden sonra. Çünkü perfect olan oyunlar belli, illa ki su kategoriye şunu birleştireceksin. Zorunlu olaylar var yani. İlk oynayışta bayağı sarıyor ama 2. stüdyoyu bir gecemedim ya, millet kendi konsolunu yapıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel oyun...!





  • Hadi biraz abartayım 75.yıla kadar koltuktan kalkmadan oynadım neredeyse.

    Önce biraz araştırdığım için oyunun ömrünü uzatmak adına ilk 35 yıl bitene kadar R&D kurmadım kendi konsolumu,AAA oyunları vs ilk 35 yıl bittikten sonra yaptım bu sayede oyunun ömrü uzadı yinede 2 günde doygunluk noktasına geldi.

    Adamların ilk oyunuymuş mutlaka devamı gelecektir diye tahmin ediyorum zira müthiş bir potansiyel var.

    Belli başlı eksikleri şunlar;

    -Oyunda yıllar aşırı hızlı geçiyor,aslında gerçekçi olan bir sürü şey var fakat gerçekçi olmayan en önemli şey zaman.Bir basit örnekle anlatayım FIFA,PES gibi yıllık çıkan bir oyun yapma şansınız yok.Spor oyununun devamı 5 sene sonra çıkar mı hiç?Malesef bunu ayarlayamamışlar.

    -Oyunda çok fazla özgürlük hissiyatı var gibi hissediyorsunuz ama aslında yok.İllaki 50 farklı oyun yapmak zorundamıyım ben,yine yukarıdaki örnekle devam edeyim diyelim ben spor konusunda uzman bi firmayım sadece FIFA yapıyorum yada sadece 3 tane ana oyunum var.Tabi oyun sonuçta çok büyük çaplı bir oyun değil bunları umarım devam oyunu yapıp düzeltirler.

    -Bazen yapay zeka yaptığınız oyunu bilerek beğenmiyor gibi bir durum var.Herşeyi hazırlıyorsunuz elemanlar tamam,harika bir yapım süreci bir sürü ince ayar sonra pat diye 5 veriyolar oyununuza nedeni de yazmıyor.

    -Üstteki maddeden gidelim inceleme puanlarındaki en büyük saçmalık neyin hatalı olduğu yazmıyor nadiren good/bad tarzı yorum çıkıyor devam oyununda onu düzelttim sanıyorsunuz yine alakasız bir puan veriyor.

    -Kendi konsolunuzu ürettiğinizde oyunun esnekliğinin köreldiği nokta başlıyor.Kendi konsolunuzu üretme kısmına fazla uğraşmamışlar.İsterdimki eski konsolun ne kadar daha üretileceğine biz karar verelim fiyatını düşürelim kasa yenileyelim vs vs.Yeni konsol çıkınca hoop eskisi bitiyor ne bir geçmiş görebiliyorsunuz öylece gidiyor.

    Olabildiğince gerçekçi oynamaya çalıştım bol bol devam oyunu yaptım 4-5 tane ana serim var oyunun oynamamı istemediği şekilde oynadım ama ben böyle daha fazla keyif aldım.Aşağıda da yarış oyunu serimin en fazla satan üyesi.

    Game Dev Tycoon (2013) [ANA KONU]




  • Oyun yaklaşık 21 dile çevriliyor. Bunlardan 12 tanesi tamamlanmş diyebiliriz ama ne hikmetse Türkçe çevirilerilerle ilgilenecek moderatörler bulunamadığı için Türkçe çevirisi %0 görünüyor! Aslında oyun tamamen çevrildi diyebiliriz. Sadece iki moderatör lazım.
    Oyunun basit İngilizcesi çok basit. Anlaşılmayacak bir şey yok fakat oynun o kadar dile çevrilmişken Türkçe'nin %0 görünmesi adamı deli ediyor .
    Yok mu şu çevirilerle ilgilenecek iki kişi?!? (sadece iki Türk moderatörün bulunması ve halihazırda yapılmış çevirilere onay vermesi yeterli olacak)

    Türkçe Çeviri ile ilgili forum sayfası:http://forum.greenheartgames.com/t/turkish-translation/72/58
    Çevirilerin gerçekleştirildiği sayfa:http://translate.greenheartgames.com/




  • Ben bu oyunu internetten satın almak istiyorum nereden alabilirim ki?
  • Bir el atılırsa hızlı çevrilir.
  • Dostlar oyunun Türkçe çevirisi tamamlanmış. Dosyalar sekmesinde indir butonları var ama indirdiği dosyalar bir şeye yaramıyor galiba.
    .mo uzantılı dosya indiriyor. Oyun kurulu değil şuan o yüzden atılacak yer varmı bilmiyorum. Ne yapmak gerek bunun için? Geliştirici dil dosyası için exe mi yayınlayacak acaba?

    http://translate.greenheartgames.com/projects/game-dev-tycoon/master/tr/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • androiddeki game dev story i oynasam bu oyunu oynamaya gerek kalırmı? arada çok fark var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tinúviel kullanıcısına yanıt
    Yorumunuzu okudum hocam gerçekten güzel bir şekilde oynayıp bitirmişsiniz bende o şekilde yaptım


    Bazen az puanlar veriyorlar demişsiniz hiç şunları kullandınız mı?

    1 , 2 , 3 , 4




  • FrioVentus kullanıcısına yanıt
    11 aldım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kayax111x

    5-6 saat sonra feci derecede sıkıyor.13 tl çooooooooooooooooooook fazla

    Rahat 10-20 saatlik ömrü var hocam çünkü oyunu bitirmek bu kadar sürüyor ya siz çooook hızlı bitirdiniz yada erken sıkıldınız

    Tahminimce update gelen bir oyun gelmese bile bir kere bitirip sonra 6-7 ay oynamayıp tekrar bitirebilirsiniz 12TL gayet az bir ücret ve bence verdiği zevk muhteşem
  • Modları deneyen var mı? Multiplayer modu filan diyorlar nasıl oluyor? Yoksa oyundaki, oyuna multi eklemeden mi bahsetmisler. Modlar hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ben taa 3. ofise geldim ama Lab açamadım yaklaşıl 300B fan 280M para var. Nası açarım labı ?????
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RoyaLparii

    Beyler ben taa 3. ofise geldim ama Lab açamadım yaklaşıl 300B fan 280M para var. Nası açarım labı ?????

    Aynen bende 3. ofisteyim 1M fanım 1100M param var evet yanlış okumadınız tam "1100M" param var fakat nasıl kuracağımı bende bilmiyorum
    https://store.donanimhaber.com/ae/26/b5/ae26b58202164a7f31a5dd7185937464.png

    Game Dev Tycoon (2013) [ANA KONU]




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.