Şimdi Ara

Game Dev Tycoon (2013) [ANA KONU] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
3
Favori
37.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fenah2007

@citiesxl2011

Farklı indirmeler yerine sadece 15 lira olduğunu ve yapımcılara destek açısından almalarını tavsiye etsen daha iyi değilmi ?

ben oyunları hep crackli yüklüom ooyun almak için bütçem yok :D
    ve bilgisayar çalıştırırmı diye kontrol amaçlıda oluo
  • Hocam bütçen olmayabilir ona lafım yok alıp almamak kendi seçimin onada karışmam. Lakin forumda bu tarz paylaşımlar yasak o yüzden sen alamıyorsan bile başkalarına alma konusunda telkinde bulunki maddi olmasada manevi desteğin olur.

Deneme amaçlı olanlar için ise zaten oyunun korsan muhabbeti çıkıp batırması olayı çıkana kadar yine 1 saatlik oynanış oluyor buda gayet yeterli neyin ne oldugunu gormek adına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenah2007

Hocam bütçen olmayabilir ona lafım yok alıp almamak kendi seçimin onada karışmam. Lakin forumda bu tarz paylaşımlar yasak o yüzden sen alamıyorsan bile başkalarına alma konusunda telkinde bulunki maddi olmasada manevi desteğin olur.

Deneme amaçlı olanlar için ise zaten oyunun korsan muhabbeti çıkıp batırması olayı çıkana kadar yine 1 saatlik oynanış oluyor buda gayet yeterli neyin ne oldugunu gormek adına.

ok sorun yok o zaman şu anlık :D
  • Mesajında silindi zaten gerçekten sorun yok
  • Apple de bir garajda kurulmuştu güzel bir oyuna benziyor bende başlıyacağım bi bakalım
  • Oyun çok güzel ama şans faktörüde çok ön planda, tamamen aynı yaptığınız bir oyun bir seferinde çok tutabiliyor, başka seferde çok kötü puan alabiliyor. Gerçi çok şikayetçi de değilim, gerçektede böyle değil mi zaten...
  • Oyunu korsan indiriyosanız yapımcılar korsan versiyona bişey yapmış oyüzden çok hızlı bi şekilde batıyosunuz orjinalden şaşmayın
  • Bu tazda yani Tycoon olarak (mutlaka oyun geliştirme değil) oyun önerisi olan var mı?
  • Oyundaki derecelendirme sistemi oyunun kalitesiyle birlikte sizin istikrarinizla da alakali.
    Benzer sekillerde oyunu yaparsaniz eger her yaptiginizda(Sequel olarak) daha yuksek review almaniz kacinilmaz olur.
  • Şu oyunun Türkçesi olsa ne iyi olurdu :)
  • Çok iyi oyun ya. Ege'den izlediğim kadarıyla acayip sevdim. Alacağım yakın zamanda, Steam'e ne zaman çıkar tahminen?

edit: Yeni ofisten sonra hızla battım. Yeni mükemmel bir oyun çıkardım, tutmadı. Bütün param gitti. Bankaya borçlandım falan. Yeni ofis başından tekrar başlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sosisli Süt -- 29 Temmuz 2013; 22:54:13 >
  • Oyun 29 unda steame geliyor şuan ön sipariş açık 7.99 dolar oyun açılınca oyunun fiyatı 9.99 olacak.
  • Türkçe çeviri mesajına firma geri dönmemiş yani türkçe gelmiyor
  • Uzun zamandır oynayamadım oyunu, oyuna yeni patch özellik falan geldi mi?
  • Turkce yama isteyen varsa yapabilirim. Yani isterseniz,:D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım orjinal oyunu keyle steame ekleriz beklemedeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: fukox

Turkce yama isteyen varsa yapabilirim. Yani isterseniz,:D

zor değilse neden istemeyelim :D
  • Oyun Steam için çıktı an itibariyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sam.Fisher

Oyun Steam için çıktı an itibariyle.

Steam keyide oyun çıkmadan geldi.Oyunu steame ekledim.
    Yeni güncelleme var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fukox

Turkce yama isteyen varsa yapabilirim. Yani isterseniz,:D

guzel kardesım buna değilde papers please oyununa tr yama yaparsan dile benden ne dilersen
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.