Şimdi Ara

Game Center'dan Oyun Silme İşlemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
10.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Game Center'dan bazi oyunlari silmek istiyorum, bunu yapmanin bir yolu var midir? Oyunlarin bazilari cihazimda yuklu bazilari degil..

• Yapay Zekanın Yanıtı

Game Center'dan Oyun Silme

Game Center, Apple cihazlarındaki oyunları merkezi olarak yöneten bir platformdur. İstenmeyen oyunları hesabınızdan silmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• iOS Cihazında: Ayarlar > Game Center'a git.
    • Game Bird Xiaomi Kaldırma: Bağlı oyunları yönetmek için Hesap > Bağlı Oyunlar'a dokun. Silmek istediğin oyunu bul ve "Kaldır" seçeneğine dokun.

Game Center Oyun Hesabı Silme:

Game Center hesabını silmek, bağlı tüm oyunları da siler. Bunu yalnızca hesabını tamamen kapatmak istediğinde yapmalısın. Hesabını silmek için:

• iOS Cihazında: Ayarlar > Game Center'a git.
    • Hesap Silme: Hesap > Hesabı Sil'e dokun. İşlemi onaylamak için şifreni girmen gerekecek.

Game Center'dan Oyun Silme veya Bağlı Oyun Silme:

Bağlı bir oyunu Game Center'dan silmek için şu adımları takip edebilirsin:

• iOS Cihazında: Oyunu aç.
    • Game Center'dan Bağlantıyı Kaldırma: Oyun ayarlarına git ve Game Center bağlantısını kaldırma seçeneğini bul. Bu seçenek oyundan oyuna değişebilir.

Game Center'ın ne olduğunu merak ediyorsan, Apple cihazlarında oyunları merkezi olarak yönetmek, arkadaşlarınla oynamak ve skor tablolarını paylaşmak için kullanılan bir platform olduğunu bilmelisin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weezer

Game Center'dan bazi oyunlari silmek istiyorum, bunu yapmanin bir yolu var midir? Oyunlarin bazilari cihazimda yuklu bazilari degil..

Game centerdan silemessin oyunu silerken sana sorar zaten game center uzerinden silinsin mi diye orada evet demen lazim daha olmadi game centerda gorunen ama cihazda olmayan oyunu indir sonra silerken dedigim gibi yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenTamBirHayvanım

quote:

Game Center'dan bazi oyunlari silmek istiyorum, bunu yapmanin bir yolu var midir? Oyunlarin bazilari cihazimda yuklu bazilari degil..

Game centerdan silemessin oyunu silerken sana sorar zaten game center uzerinden silinsin mi diye orada evet demen lazim daha olmadi game centerda gorunen ama cihazda olmayan oyunu indir sonra silerken dedigim gibi yap

peki telefonu zamanında jb ile kullandığım için paralı oyunları nasıl indireceksem tekrar bu gamecenter ın da bu huyunu hiç sevmedim yani

• quote:

Orijinalden alıntı: cedin

quote:

quote:

peki telefonu zamanında jb ile kullandığım için paralı oyunları nasıl indireceksem tekrar bu gamecenter ın da bu huyunu hiç sevmedim yani

Jb yoksa yedek al restore yap daha ne diyim sana:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cedin

quote:

quote:

Jb yoksa yedek al restore yap daha ne diyim sana:)

bu yöntemin işe yarayacağını bilmiyordum ama restore yaptım hem debikaç kez, ios 5 yüklerken. ama angry birds rio oyunu hala gamecenter da duruyor

• Game Centerda Very Hungry Cat oyunu kaldı, itunes danda kaldırmışlar sanırım oyunu gözükmüyor.Elinde ipa dosyası olan varsa upload edebilirmi acaba. Teşekkürler şimdiden.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.