ya beyler bende interface yoky a bi yardimci olun bulamadim
Arkadaşım yukarıda da anlatıldığı gibi Profile Manager'e tıklarsan tüm kısayollar orada bulunuyor. Interface'de orada...
Alıntıları Göster
alıntı
te$ekkürler güzel payla$ım .. emege saygı
quote:
Orijinalden alıntı: 1Teknik
quote:
Orjinalden alıntı: SpikeTrustDead
Arkadaşım yukarıda da anlatıldığı gibi Profile Manager'e tıklarsan tüm kısayollar orada bulunuyor. Interface'de orada...
Alıntıları Göster
Çok SaoL dai
quote:
Orijinalden alıntı: TuKiu
Çok SaoL dai
Alıntıları Göster
bende knight cıkmadı ne yapmalıyım
quote:
Orijinalden alıntı: casper_alfa
bende knight cıkmadı ne yapmalıyım
Alıntıları Göster
kardeş benim oyun listesinde knightı yüklü olduğu halde görmüyo ne yapabilirim bir çözüm söylersen sevinirim şimdiden teşekkürler
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: SpikeTrustDead
Alıntıları Göster
süper olmuş thanx
quote:
Orijinalden alıntı: Roll
up up,ark.lar bulamıyo onlar da faydalansın
Alıntıları Göster
ya bu game cam setup yapdım kurdum next next dedim hata verdi o ndn dir daha öncede denemişdim gene hata vermişdi
Arkadaşlar ßen Oyunu LAUNCHER'dan açın Yazısı Geliyor...Ne yapabilirm?
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: JassiuS_FeatBoy ya ben kurdum game cam i oyunu game cam le açıyorum ama bişi olduğu yok normal oyun bi tuşa felan m ı bamam gerekiyo herşeyi yaptım ama ben başka bir oyun üzerin de dene dim age of empires die bi oyun bu oyun da bişi olduğu yok bu oyundan mı kaynaklanıyo yok sa başka birşey mi ? bi yardım cı olursanız çok sevinicem
Arkadaşım Profile Manager'den KO'yu (veya başka oyunu) GameCam'e göstermen gerekiyor.
İlk sayfadaki yazıyı dikkatli okursan ve adım adım yazılanları yaparsan sorun çıkacağını sanmıyorum
Alıntıları Göster
ya arkadaşlar ben advanced ayarlardanda baktımda ses kaydını bi türlü açamadım audio:off düzeltemiyorum register mi almam gerekiyo :S napıcam yaw
arkadaşlar ben yaptım ama hani oyunalrın gelmesini bekliyozya bende yarım saat bekledim gelmedi bende kapatıp finish den sonra profil manager'e girip ordan new profil yapıp seçtim de yine aynısı dimi bi yanlışlık yoktur umarım bana bi cevap söleyin