Şimdi Ara

GAME CAM kurulumu ve kullanımı (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.003
Cevap
2
Favori
607.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YA GAME CAMİ KURDUM OYUNA GİRDİM HİÇ Bİ UYARU FALAN GELMİYO NORMAL YOKMUŞ GİBİ OYUN
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogundmr
    Ya beyler barı download ı da koysaydınız

http://www.planetgamecam.com/GameCamSetup14.exe
    http://www.planetgamecam.com/GCLiteSetup14.exe

İlk sayfada bu linkler var zaten

• quote:

Orjinalden alıntı: WeBpLaYeR
    yaww benim tüm oyunları bulmuyor sadece bir tane oyun buldu nasıl yapacam yardım plss

quote:

Orjinalden alıntı: WeBpLaYeR
    kardeş bende sağ altta cıkmıorr :(

İlk sayfada bunu da yazmıştım
    Tekrar ve dikkatli olarak okursan sorun yaşayacağını sanmıyorum
    Profile Manager'de KO zaten seçili olacaktır.
    Eğer seçili değilse New Profile'a tıklayın ve bilgisayarımızdaki KnightOnline.exe dosyasını seçin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ektomorf
    Arkadaşım öncelikle paylaşımın ve yardımların için çok sağol.Ayrıntılı açıklamaların sayesinde programı kurdum ve herşeyi doğru yaptım.Yanlız şöyle bir sorunum var.Launc'dan Football Manager 2007 oyunumu açıyorum.Oyun içinde kaydetmeyi istediğim yerde hotkeyden ayarladığım record tuşuna basıyorum.Stop diyorum,ama sonra kayıtlı videolara bakıyorum hiçbirşey yok.Yani kayıt yapamıyorum.Dediğiniz kadarıyla oyunu ilk açtığımda bir uyarı filanda gelmedi.Record'a bastığımda oyunun videosu alındığına dair hiçbirşey yok.Sorun nedir?Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.Şimdiden Teşekkürler...

Oyun içinde F1'e (eğer değiştirmediysen) bastığında ekranın ortasında kullanabileceğin tuşları gösteren bir pencere açılacak. Eğer pencere açılmazsa GameCam'e oyunu göstermemişsindir. GameCam'i kurduktan sonraki tüm adımları tekrar yapmalısın.

• quote:

Orjinalden alıntı: kanki_dadas
    baba super cok guze aama bi sorun war yanlız bu yazı falna koyuyolar baya sourm olucak onlıne olan biris kanki_smt@hot... eklyıp benle ddetaylı olarak konu$abılrmı (gamecamdan ) anlayna :D

quote:

yok mu bize cvp

quote:

offfffffff isayan war ama aLLAha Deil hady bea beyLERRR !! ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

http://forum.donanimhaber.com/m_7203625/mpage_3/key_/tm.htm
    Video'ya yazı, müzik eklemek için bu topic'den faydalanabilirsin

3-4 ay önce KO'yu bıraktım, arada bir arkadaşlarıma merhaba demek için giriyorum. Dolayısıyla DH Forum ile de fazla ilgilenmiyorum.

Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. Lütfen biraz sabır gösterin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1Teknik -- 16 Haziran 2007; 3:39:19 >

• quote:

Orjinalden alıntı: :::SIR_WILLIIMSON:::
    YA GAME CAMİ KURDUM OYUNA GİRDİM HİÇ Bİ UYARU FALAN GELMİYO NORMAL YOKMUŞ GİBİ OYUN

Oyunu GameCam'e ProfileManager'den göstermen gerekiyor. Nasıl yapıldığını ilk yazımda anlatmıştım. Lütfen anlatılanları adım adım tekrar yapın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1Teknik

quote:

YA GAME CAMİ KURDUM OYUNA GİRDİM HİÇ Bİ UYARU FALAN GELMİYO NORMAL YOKMUŞ GİBİ OYUN

Oyunu GameCam'e ProfileManager'den göstermen gerekiyor. Nasıl yapıldığını ilk yazımda anlatmıştım. Lütfen anlatılanları adım adım tekrar yapın.

OYUNU GAME CAM LUNCHERDEN ACIYORUM
    FAKAT OYUNA GİRDİGİMDE NE Bİ İZLEME EKRANI GELİYO NE DE CAM IN ACIK OLDUGUNA DAİR BİŞİ
    KAYIT TA YAPILMIYO YARDIM LÜTFEN:(

• eLine SağLk PayLaşm iÇin SaoL
  • eline sağlık
  • quote:

OYUNU GAME CAM LUNCHERDEN ACIYORUM
    FAKAT OYUNA GİRDİGİMDE NE Bİ İZLEME EKRANI GELİYO NE DE CAM IN ACIK OLDUGUNA DAİR BİŞİ
    KAYIT TA YAPILMIYO YARDIM LÜTFEN:(

Arkadaşım ProfileManager'den New Profile'a tıklayıp KNIGHTONLINE.EXE dosyasını göstermen gerekiyor. HotKeys'i de ayarladıktan sonra oyunu normal olarak çalıştırman yeterli (GameCam'den değil).
  • Her Sey İçin Saol Tşkler.. Bende İndirdim
  • sunucu bulunmuyor lınklermı bozuk bunca kişi inidirmiş zamanında alalaa tamda lazım oldu baska alterenatıf adres verebilcek var mı
  • Up
  • çok qüsel topic ama müzik nasıl koyuluo
  • Acaba müzik ve yazı nsl koyuyoz ?up upup
  • up!
  • quote:

Orjinalden alıntı: pcplayer
    Acaba müzik ve yazı nsl koyuyoz ?up upup

quote:

Orjinalden alıntı: djj_DreaM
    çok qüsel topic ama müzik nasıl koyuluo

Video Edit ile ilgili bu topic'den faydalanabilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_7203625/mpage_1/key_//tm.htm

• Emeqe Sayqi Up
  • saol 1Teknik
  • beyler videomu cektim movie maker da her şeyini yaptım ama youtube a nasil upload etcem?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nakuğod -- 27 Temmuz 2007; 17:44:38 >
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.