Şimdi Ara

Game Booster sizce yararlı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlıkta görüldüğü gibi soru açık.

Bazıları ram kullanımı azaltması ve gereksiz hizmetleri sonlandırması açısından iyi diyor.Oyuna girince farkı görüyorsunuz yani.Denendi...

Bazıları ise uzun dönemde bileşenlere zarar verir diyor.Cpu kullanımını arttırıyor.Oyunlarda yükü ram'e, ekran kartına vs. bindirip ömrünü kısalttığını söylüyor.

Ben düşündüm ama kararsız kaldım arkadaşlar.İlkini ben de denedim haklılar. 2'leri anlamaya çalışıyorum.
    Şimdi 1gb ram kullanımı var diyelim.4 gb ram kasada takılı olsun.
    game booster açınca 750mb'a fln düşüyor ram kullanımı.Hizmetler menüsünden de bişeyler durduruyor.Yok işte ip tanımlama,uzak bağlantı bağdaştırıcısı...gereksiz şeyler.Oyuna girince 3.75gb ram kullanımı olsun mesela.Eğer game booster açmasaydık 4gb tam sınırda olacaktı? Hadi diyelim ki yükü ram'e vs bileşenlere bindiriyor...Eee o durdurduğu hizmetler de bileşenlere bindirmiyor mu yükü?Ram kullanımı azaltmasak mesela...ordaki ram harcayan dosyalar ram kullanmıyor mu?

Sizin yorumlarınız nelerdir?Kullanılmalı mı?Şunu da söyleyeyim.hd5570 ekran kartım var.cysis2 oynuyordum low modda arada sırada takılarak.Game booster açınca low modda yine, ama takılma olmuyor.medium'a aldım arada sırada takılmalar oluyor.

• Bu tür yazılımların etkileri hemen hemen sıfırdır. Onun yerine siz bir oyuna girerken belli başlı çalışan uygulamaları kapatıp, girerseniz yine aynı görevi görecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: makedonn

Bu tür yazılımların etkileri hemen hemen sıfırdır. Onun yerine siz bir oyuna girerken belli başlı çalışan uygulamaları kapatıp, girerseniz yine aynı görevi görecektir.

Teşekkürler :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.