Şimdi Ara

Game Accelerator (oyun hızlandırıcı) deneyenler ve görüşleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu programmı deneyen varmı? Sonuç veriyormu? görüşlerinizi bekliyorum.

Game Accelerator v7.1 ( Oyun Hızlandırıcı )

rapid share.com/files/96969147/_Game_Accelerator_7.1.zip

Açıklama

- Game XP kısaca bilgisayarınızı oyunlara optimize etmek İçin geliştirilmiş bir programdır.

- Sisteminizi optimize ederek sistemi oyunlarda maximum performans almanızı sağlıyacak en etkili yolu bulmanıza yardımcı olur.

- Oyunları hızlı oynamınızı ve ortalama performansa çabucak ulaşmanızı sağlar.

- 3D ekran kartlarını oyunlar İçin maximum düzeye getirir.

- Oyunları çalıştırırken yapılan ayarlar , oyun kapatıldıktan sonra eski haline (konumlarına) getiriliyor

- yükleme veya herhangi bir modifiye gerektirmez..

- eğer Game XP sistemi bilgisayarınızın yavaş olduğunu analiz ettiyse '' Go to Warp Speed '' button'una basmanız yetecektir.

- Herhangi bir DLL dosyası veya bunun gibi dosyalar gerektirmez.Sadece tek bir EXE dosyası mevcuttur.

- Kullanımı gayet kolaydır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sunmedia -- 4 Mart 2008; 15:09:37 >

• 1-2 kere kullandım.çok fark göremedim açıkçası ya da dikkatimi çekmedi diyelim.Ama 1 kez daha denemeyi düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: brsnt

Arkadaşlar bu programmı deneyen varmı? Sonuç veriyormu? görüşlerinizi bekliyorum.

Game Accelerator v7.1 ( Oyun Hızlandırıcı )

rapid share.com/files/96969147/_Game_Accelerator_7.1.zip

Açıklama

- Game XP kısaca bilgisayarınızı oyunlara optimize etmek İçin geliştirilmiş bir programdır.

- Sisteminizi optimize ederek sistemi oyunlarda maximum performans almanızı sağlıyacak en etkili yolu bulmanıza yardımcı olur.

- Oyunları hızlı oynamınızı ve ortalama performansa çabucak ulaşmanızı sağlar.

- 3D ekran kartlarını oyunlar İçin maximum düzeye getirir.

- Oyunları çalıştırırken yapılan ayarlar , oyun kapatıldıktan sonra eski haline (konumlarına) getiriliyor

- yükleme veya herhangi bir modifiye gerektirmez..

- eğer Game XP sistemi bilgisayarınızın yavaş olduğunu analiz ettiyse '' Go to Warp Speed '' button'una basmanız yetecektir.

- Herhangi bir DLL dosyası veya bunun gibi dosyalar gerektirmez.Sadece tek bir EXE dosyası mevcuttur.

- Kullanımı gayet kolaydır

paylaşımın için teşekkürler ama bu program neye göre hızlandırıyor.Gereksiz dosyaları kapatarak falanmı ayrıca bi yan etkisi varmı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.