Şimdi Ara

Gallerden şok skor alabiliriz. Lutfen dikkat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Galler ilk yari 2-0 yenecek beyler. Cunku herkes turkiye bu maci rahat alir gozuyle bakiyor (ne sonuc beklersek genelde tersi cikar) ama ortada yildiz bir futbolcumuz bile yok. Galler bastin mi attin mi golleri ne oluyor lan dicez. Artik ucunculuk de gidecek. Diyorum bizi kurtaracak bi futbolcu yok. Eskiden sergenimiz tuncayimiz ilhanimiz ardamiz vardi. Simdi yok onlar. Yildiz futbolcumuz olabilmesi icin once yabanci kontenjaninin 5 e dusmesi lazim. Sahada turk futbolcu yabanci futbolcudan fazla olmali. O zaman ruh gelir basari gelir. Bu son 10 sene cok cop yabanci aldik ve cok turk yildiz futbolcuyu tanimadan onunu kestik. Bu bizim lekemiz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ayni fikirdeyim
    Tüm maçları izledim
    Turnuvanın en rezil oynayan takımı Turkiye
    Bunda trabzonspor formasını tekrar üzerine giyen Şenol hocanın etkisi de büyük tabi
    Galler felan sistemli ekip .
    Bizim gibi yumuşak takımların pek şansı yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ozan Tufanımız var, çıkıp 2 tane saplayacak Galler kalesine.  

  • Dedigim gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kalecimiz var yeter. ya o boyla o topu almak için çıkmazsın ya daha da ne diyelim sana. nedir bu çektiğimiz..  

  • Adamların tek yaptıkları şey ramseyi kaçırmak
    Bu kadar saskin bir defans olamaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puani birak gol de bile 0 cekecegiz.
    Gercekten zoru basardik. 24 takimdan sadece 8 takim gidemeyecek. Onlardan biri de bizim cocuklar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şenol hoca napıcak 84.dakika hala orta sahadan kaleciye dönüyorlar... Üst üste pas hataları.. 2.golüde yiyorduk penaltıdan sonra karambole geldi atlandı. Kaleyi bulan top yok maç boyu. Bu jenerasyon çöp çıktı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 16 Haziran 2021; 20:46:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine tutturdum. 2-0 maglup.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kupon yapmismiydin hocam

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arçelik kampanyasından TV alanlar var mı? Elleri görelim. Hani kupayı alınca paralar geri ödenecekti. 😂😂😂

    Bu kupadan en kârlı çıkan Arçelik oldu :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şok değil. Geçen maç ve bu maçtaki oyuna göre bu skor normal.

  • Caner yok . İleri cikamiyoruz. Atak yapamiyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: captain_turkiye

    Şok değil. Geçen maç ve bu maçtaki oyuna göre bu skor normal.

    Gecen mac İtalyaydi. İyi de oynadilar . Eyvallah dedik. Bu mac rakip harbiden zayifti. Pek bisey de yapamadi. Ama biz yine kotuyuz. Gol atamiyoz. Cikamiyoz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya forvet tek olmuyor. Cift olmali. Burak da iyi ama yasli kurt. Yanina cenk tosun olmaliydi. İrta sahadan da devamli destek gelmeliydi.
    Kaleci icin kotu demicem.
    Ama soyle orta sahaya super ligden 5 futbolcu baktim. Bulamadim harbi. Ulan eskiden orta saha yildizlarla doluydu. Hamgisini oynatsak diye sasardik. Simdi 2021 super lig en iyi 11 yaziyorum hep yabancilar cikiyor. Kotu oynadiklarindan degil herkes herkes yabanci sikistirmis takimina orta 5 li olarak. Tabi gurbetten anca aliriz. Ama sokaga cikip sor bizim ozellikle orta sahayi kimse tanimaz sayamaz. Yuzde 85 i tanimaz. Ben de bilmiyom. Bi tek hakan calhanoglunu taniyoz onu da en iyi diye aldik en kotu cikti. İste bole. Adam bulamaz hale dustuk.

    Koy eski has adamlari bu maci alirdik.
    Defansta Caner gokhan cagdas
    Orta taylan hakan... Arda .... Ya ortayi harbiden bulamiyom aklima gelmiyor. Siz yazin. Kitlik var gercekten bana gore. Zamnainda ilhanmansiz sergen tuncay arda emre gibi futbolculari simdi bulamiyoz.
    Sergen yalcin bence.bjk yi biraksin milli takimin basina gecsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • burak yılmaz önceki turnuvada olduğu gibi 180 dakikada 1 şut atamadı.


    burak yılmaz tüm milli takımı bozuyor. gitmeli.

  • cabriyo kullanıcısına yanıt

    Turkiye de baska forvetimiz olmadigi icin mecbur burak da kaliyoruz. Yoksa tabiki gitmeli yada yedek de oynamaliydi. Forvet ve orta sahamiz yok. İkili oynatacak yaninda bi forvetimiz bike yok. Td ye suc bulmayin. Futbolculari da bulmayin kapasiteleri bu kadar. Yabancilardan vazgecip yildiz cikarmaliyiz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galler dediğin takımı İngiltere olarak kabul etmek gerekiyor, aynı gelenekle oynuyorlar. Çok hafife alındı ama ben açıkçası galibiyet beklemiyordum zaten. Skor gayet normal fark bile yenilebilirdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wakara

    Turkiye de baska forvetimiz olmadigi icin mecbur burak da kaliyoruz. Yoksa tabiki gitmeli yada yedek de oynamaliydi. Forvet ve orta sahamiz yok. İkili oynatacak yaninda bi forvetimiz bike yok. Td ye suc bulmayin. Futbolculari da bulmayin kapasiteleri bu kadar. Yabancilardan vazgecip yildiz cikarmaliyiz.

    orta saha nasıl yok? türkiye demek orta saha demek. hakan çalhanoğlu gayet iyi. cengiz ünder gayet iyi. şenol tuttu oyundan çıkardı cengizi. hakanın yanınada koşunca yorulan ozan tufanı koydu. ozan yorulunca tüm yük hakanın omzuna kalıyor. gs den ömer bayram var, emre akbaba var. koşamayan yusuf yazıcı ile ozan tufana şartlanmış şenol güneş. sürekli 2. yarı gol yiyor milli takım çünkü ozan yusuf burak hakan hep yoruluyor. en istikrarlı hakan. bir onu bırakacak ilk11de diğerlerini sokmayacak takıma. orta saha çok ama şenol seçimleri yanlış yaptı.


    forvet olarak burakı oynatmayacaksınki yenileri şans bulsun. ft ozan kabakı oynatmasa ortaya nasıl çıkabilirdi? ft donk u forvete koydu gol attırdı 3 puan aldı kaç maç. ft emre moru da oynattıda ortaya çıktı adam. şenol da oynatacak birilerini görecek. ama yok şenol hazıra konan bir adam. bakıyor listede kim kendi takımında ilk 11de onların arasından seçiyor. yeni bir oyuncu bulupta milli takıma entegre ettiği yok. fransada bile yusuf yazıcıyı teknik adam forvete koydu oynatıyor. şenolda bu tip varyasyonlar sıfır.


    ve burak yanındaki forveti yiyen bir tip, hakan şükür mesela yanındakini besleyen tipte bir oyuncu 2li forvet oynayabilir. burak öyle değil. tek forvet oyun tipi oynuyor o yüzden sen burakın yanında istediğin kadar forvet koy dene hiç biri burak ile gol atamaz. burak sürekli top isteyen bir forvet her topu ona atacaksın o zaman içlerinden bir ikisini gol atıyor. kaptırdımıda bütün takım burakın kaptırdığı topu kapmak için koşup yoruluyor. bu forvet tipi oyun kalmadı artık. bu oyun tipinden vazgeçemeyince tek forvet ileride at ona o gol atsın oyun tipi- o halde evet burak 65yaş emekli olana kadar kalır bu takımda. ft ise gs de forvetsiz şampiyon oldu, ama biz şenol ile hala tek forvet oyun tipinde devam ediyoruz. şenol çok ezbere bir hoca. ne yeni bir oyun kazandırdı milli takıma nede yeni bir oyuncu.


    juventus çelsadaki oyuncular ile şenol değil yılmaz vural olsa milli takım grupları geçerdi. esas şimdi şenol farkını görüyoruz. hiçbir tedbir yenilik yok. ft nin çeyreği edemez. ft bu sene 10 puan geriden geldi bjk 7-0 hatay maçı şikesini yapmasaydı şampiyondu. allem etti gullem etti gs yi üstlere taşıdı. şenoluda milli hoca diye koymuşlar elinin altında milan juventus çelsa romadan oyuncular, adam bi forvet bulup koyacak beceremedi kaç senedir.


    enes gol atamıyor ama çok faydalı bir yardımcı forvet. son maç gol atmamızın sebebi enes topu tutuyor, burak gibi yere düşüp topu kaybettirmiyor. kenan karaman da hem golcü şutları güzel pozisyona giriyor hemde pasçı. burak sabit çınar ağacı gibi bekliyor top gelsin. arda ispanyada şampiyon oldu burak kadar tv lerde şişirilmedi. tvlere parayı pompalıyor menejeri ile, yorumcular pompalıyor burakta burak diye, millette burakı birşey zannediyor. al sana burak 180 dakika sıfır şut.


    galler 3 gol attı penaltıyıda say. bale e göre mi oyun kuruyor takım. yok. bizde oyun buraka göre kuruluyor. sonuçta 180 dakika sıfır şut. bi kurtulamadık şundan.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriyo -- 19 Haziran 2021; 13:9:54 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: İAmSterdam06

    Galler dediğin takımı İngiltere olarak kabul etmek gerekiyor, aynı gelenekle oynuyorlar. Çok hafife alındı ama ben açıkçası galibiyet beklemiyordum zaten. Skor gayet normal fark bile yenilebilirdi.

    galler beceri düşmanı takım hocam. yıldızı penaltı atamadı, ilk yarı boş kaleye şut çekti tutmadı. adamlar kendikendine topu taça attı pas tutturamadı. beceriksiz takımın önde gideni. ama bizim forvet burak 1 şut çekemeyince adamlarda diyor bunlar gol atamayacak biz rahat atak yapalım diye. ben gallerin bu kadar beceriksiz olduğunu beklemezdim. ingilterenin yanından geçemez bu galler takımı.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.