Canlı Yayın
Apple, yılın ürünlerini tanıtmaya hazırlanıyor. iPhone 17 serisi, AirPods'lar, yeni nesi işlemci, Apple TV, AirTag ve dahası...
Şimdi Ara

Gallardo birçok kapışmada kaybetmesine rağmen neden hepsinden pahalı? (Videolar eklendi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
1.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cunku ferrariden bile daha buyuk bir ismi var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorko15

Marka imajı. Arabanın şekli,dizaynı. Bide evet anahtar meselesi var Millet ne Mercedes ne Audi ne Bmw yada Ferrari anahtarına bakar öbür taraftaki bi boğa ise Ayrıca çok dikkat çeken arabalar.

Diğer 3 ü tamam da ferrari ne alaka orda.dünyanın en prestijli markası seçilmişken hele ki..

• 200ugececekaga kullanıcısına yanıt
    Ferrari yilda 7 bin, lamborghini 2 bin araba satiyor. 10-15 rakamini nerden cikardiniz.

• gallardo üretimden kalkmış; eski tokat yediği videoların geyikleri bitmiyor ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypnotica

bir bara gittin mercedes, nissan veya mustang anahtarı koydun masaya. başka biri de çıkardı lamborghini anahtarı koydu. aradaki fark nasıl olur sence? kim takar hangisi daha çok hızlanıyor. bardaki kızı lamborghini anahtarını masaya koyan götürür.

şaka bir yana tasarımdan tut marka imajına kadar her şey etkiliyor. lamborghini daha bir süper car gibi duruyor diğerlerine nazaran.

Masaya Lamborghini anahtarı koyan adam, kıza karşı çekingen tavırlar sergilerse; ancak C63 AMG sahibinin ağzı iyi laf yaparsa kızı götürür.

C63 Amg > Gallardo

Sadece ironi yapıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

Ferrari yilda 7 bin, lamborghini 2 bin araba satiyor. 10-15 rakamini nerden cikardiniz.

Tr de sattigi rakami yazdim. Dunyada zaten 7milyar nufus var :) tr icin yazdigim rakam yuvarlak hesap. Ff ilk ciktiginda lansmanda bile trden 3tane siparis almisti...

• Karım adriana lima değil ama bin tane adriana gelse değişmem. Ruhu var sıcaklığı var :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

quote:

Marka imajı. Arabanın şekli,dizaynı. Bide evet anahtar meselesi var Millet ne Mercedes ne Audi ne Bmw yada Ferrari anahtarına bakar öbür taraftaki bi boğa ise Ayrıca çok dikkat çeken arabalar.

Diğer 3 ü tamam da ferrari ne alaka orda.dünyanın en prestijli markası seçilmişken hele ki..

Kim seçmiş ? Bana göre değil. Ferrari'ler asla bi Lamboların dizaynına erişemez bence. Yolda giderken falan Lambo açık ara daha dikkat çekici duruyor(hadi buda bence olsun). Prestijden nerde bahsetmişim ben mesajmda onuda anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hypnotica

bir bara gittin mercedes, nissan veya mustang anahtarı koydun masaya. başka biri de çıkardı lamborghini anahtarı koydu. aradaki fark nasıl olur sence? kim takar hangisi daha çok hızlanıyor. bardaki kızı lamborghini anahtarını masaya koyan götürür.

şaka bir yana tasarımdan tut marka imajına kadar her şey etkiliyor. lamborghini daha bir süper car gibi duruyor diğerlerine nazaran.

+1

• Marka imajı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mercedes Maybach exelero da kapışmada hepsine kaybeder ama 8.5 milyon euro.
  • Param olsa gtr seçerdim lakin ciddi anlamda lamborghini o boğa o karbonfiber o el işçiliği o atmosferik v10 ve sert geçen şanzıman o ruh farklı be kardeş..

Rakıyı açıyorum buyrun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackjackexit -- 10 Nisan 2014; 15:32:33 >
  • bu da hepsinden yavaştır belki de.

Gallardo birçok kapışmada kaybetmesine rağmen neden hepsinden pahalı? (Videolar eklendi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: VideSupra

bu da hepsinden yavaştır belki de.

Gallardo birçok kapışmada kaybetmesine rağmen neden hepsinden pahalı? (Videolar eklendi)

Öyle deme hocam bunlar Dünyanın en hızlı kamyonları
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Prestij, marka imajı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

quote:

Kim seçmiş ? Bana göre değil. Ferrari'ler asla bi Lamboların dizaynına erişemez bence. Yolda giderken falan Lambo açık ara daha dikkat çekici duruyor(hadi buda bence olsun). Prestijden nerde bahsetmişim ben mesajmda onuda anlamadım.

İmaj ile prestijin birbirinden bağımsız kavramlar olduğunu düşünmüyorsundur heralde.

" Önemli şirketlerin finans ve marka performanslarını analiz eden Global 500 anketinde Ferrari dünyanın en güçlü markası çıktı."
    "Ferrari büyüklük açısından daha büyük, çok uluslu şirketlerle boy ölçüşemese de, müşterilerin marka düşkünlüğü ve sadakati gibi önemli alanlarda öne çıkıyor."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bianconera -- 11 Nisan 2014; 17:43:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dorocha

Gallardo 4 çeker, al dağa taşa vur o biçim yani o yüzden biraz pahalı, arazi aracı gibi düşün. Al yük çek, kar kış dinleme dağa taşa vur.

Ne dağı taşı yav türkiyedeki yollarda bile gidemez o araba

Resimde de görüldüğü gibi bu kadar tümsekte bile sıkıntı yaşayabilir ki sen hala daha dağa taş çıkar diyosun..

• Hani dizel a180 alana yıldızı yeter diyorlar ya, bunun da boğası yeter.

• Sıkıntı yok ortalama 30.000TL'ye hatta daha ucuza bu saydığın araçları geçecek bir araç yaratabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dorocha

Gallardo 4 çeker, al dağa taşa vur o biçim yani o yüzden biraz pahalı, arazi aracı gibi düşün. Al yük çek, kar kış dinleme dağa taşa vur.

Dört çeker olmakla bitmiyor o iş.Karda önemli olan zemine tutunmak, Gallardo'nun karlı buzlu zeminde ciddi bir tutunma sorunu var.Gücünü zemine aktaramıyor.

Quattro R8 ve 4x4 911 Turbo karda çok daha stabil.

Continental GT de dört çeker mesela, ama apartman ağırlığında olduğu için sağa sola savruluyor karlı zeminde
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.