Şimdi Ara

Galio Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Galio nasıl oynanmalıdır.Koridorda ne yapmam lazım.İtem nasıl dizmem lazım.Yardım eder misiniz?



  • almadım merak ediyorum de nolursun...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • galio yardım! gelsene tf ye.
  • galio kötü hero oynama
  • Karşı 4 ap değilse oynanmaz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldım pratik yapıyorum hero ile ama tam çözemedim.Tflerde genellikle içeri girip ulti atmaya çalışıyorum.Hep aynı herolar gördüğümden değişik bir hero ile oynama kararı aldım.
  • Bende arada oynarım. Koridor safhasında 6 olana kadar adama atar yapmamaya çalış. Mana çok çabuk bitiyor idareli kullan eğer minion kesmek için q atacaksan mümkünse adama da çarpsın. Aynı şekilde q ve e kaçmak yada yakalamak için işe yarıyor. Zor durumda sen olmasan bile bir başkasına yardım edebilirsin. Üzerinde w olan kişi yediği hasarın belli bir miktarını hp olarak alır. Şöyle ki midde oynuyor ve karşında kata varsa ve canı full değilse çok rahat şekilde yemleyebiliyorsun. Bırak sana ulti atsın kendine w bas ve canının dolmasını izle(ignite atarsa biraz sıkıntı oluyor ama can geliyor) Ultini olabildiğince çok kişiye atmaya çalış ve mümkünse karşı tarafın skillerinin olmadığı bir zaman at örnek vermek gerekirse rivenin 3. q su yere çarptığı sırada ulti atar ve rivenin skilli sana çarparsa ultin bozulur. Ulti atarken karşı taraf taunt yiyeceğinden mümkün olduğu kadar kendine w bas çünkü taunt yedikleri sırada düz vuruşları sen yiyeceksin yani hasar alabilirsin ama w basarsan canın dolabilir. İtem olarak da asla damage atacağım diye ap yüklenme unutma sen apc değilsin. Koridor safhasında ilk item kadeh olması ideal çünkü mr alıyorsun ve aynı zamanda mana regen alıyorsun. Karşı da ap varsa genelde eritirsin ama yoksa da sorun etmene gerek yok. Kadeh-Zhonya-Randuin-Mr Bot sonrası duruma göre yine tank itemi olmalı. Ben genelde 2 ap iteminden fazla çıkmıyorum oyunun durumuna göre karşı da 2-3 ap var ve kasmışlarsa o mr ap veren sopayı çıkabilirsin ama genelde çıkmamanı tercih ederim. Bu yani aklıma başka bir şey gelmedi çok fazla aksiyon barındırmayan mana sorunu çok olan bir hero ama doğru zamanda yapılan bir hareketle oyunun kaderini iyi yönde değiştirebilirsin. Yada takımının sana güvenerek önde durup ulti atmanı beklediklerinde çuvallarsan oyunu kötü bir noktaya çekebilirsin. Duruma göre Mid-Solo ağırlıklı oynuyorum bazı durumlarda jungle ap karşı da ap vuran bir sup varsa sende support olarak oynayabilirsin gayet etkili oluyor.

    Bu arada ufak bir kaç taktik vermek gerekirse canın mı az caitlyn tuzak mı attı kendine w bas tuzağa otur canın dolsun aynı şekilde morgana için w'sinin üzerine geçip kendine w bas canın dolsun. Sanırım teemonun zehiri de aynı şekilde etkiliyor iyidir hoştur oynanır sadece sw de oooo galio ne diye söven veletler sıkıntı oluyor.




  • Full ap Galio q r teq.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Rinoard

    Yorumun için Teşekkür ederim. Westte oynadığım için o veletler biraz daha az.Ben build olarak biraz ap ağırlıklı gidiyordum sanırsam ilk olarak yanlışım bu ve koridorda agresif oynamaya çalışıyordum.Anladığım kadarıyla early game minyon odaklı oynamam gerekiyor.Mid ve late game ise uygun bir pozisyon bulana kadar diğer takım arkadaşlarımı destekleyici onları koruyan (bir nevi support) gibi oynamam gerekiyor.Yorumun için tekrardan teşekkürler.
  • Vegettoo V kullanıcısına yanıt
    Eğer takımda tank eksiği yoksa jungle bunu karşılayabiliyorsa ap çıkabilirsin ancak şöyle bir durum var ki skillerin daha çok dediğim ve farkettiğin gibi yardım üzerine kaçan adamı slowlayabilir takım arkadaşlarının yakalaması için e atabilirsin aynı şekilde kaçmak içinde bunları yapabilirsin. Ap kasarsan güzel bir ulti ile muazzam bir damage çıkartabileceğin aşikar ama bunu her zaman yapamayabilirsin. Ama tank kasarsan adamları dürtebildiğin gibi daha çok dayanabilirsin. Aslında şöyle yapabilirsin. Karşıda 4-5 ap varsa Mr çıkıp aynı zamanda tank olabilir ve ap kazanabilirsin. Roa ideal bir seçim olabilir rylai de güzel ama zaten q slow vuracağından bilemiyorum gerek yok. Aynı şekilde Athene-Mercury-Zhonya-Scepter-Banshee-Rabadon tarzı bir şey yapabilirsin denemedim full ap denk getiremedim karşı takıma henüz ama olabilir bu tarz bir şey.
  • Rinoard R kullanıcısına yanıt
    Tank gitmeyi daha mantıklı buldum.Tekrardan teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.