Şimdi Ara

Galiba Yatay Geçiş Yapamıcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Senenin başından beri yatay geçişle ankara iktisata geçmeyi düşünüyordum. ilk dönem ortalamam 3.30 Bugün kendi okulumun öğrenci işleriyle konuştuğumda bu ortalamayla geçmemim zor olduğunu söyledi. Bulunduğum okuldan memnun değilim ne önerirsiniz önümde finaller var dişimi sıkıp ortalama kasayım mı yoksa salayım mı değmez mi?

• hangi okul

bölüm nasıl
  • İktisat nedir Allah'ını seversen bu bölümü okuyacagina bir yerde çırak olarak işe başla daha iyi .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sözde geçen sene gaziden ayrılıp hacı bayram veli oldu ama hala tabelalar gazi altyapı gazi hocalar gazili ilginç

Bölümü gerçekten seviyorum 1 senede bile çok fazla şey kattığını düşünüyorum. Güncel ekonomi . Daha doğrusu piyasaya yapılan etkinin tepkisini görmek diyebiliriz
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum hocam bölümü seviyorum katkılarının fazla olduğunu hatta her insanın iyi kötü iktisatı öğrenmesini tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratcimen98

Sanmıyorum hocam bölümü seviyorum katkılarının fazla olduğunu hatta her insanın iyi kötü iktisatı öğrenmesini tavsiye ederim.
    Mezun çok bir dünya mezun var. Ülkemizde bu kadar iş sahası yok emin ol . Mezun olduktan sonra atacağın adımları iyi planla.

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Malesef Türkiye'de asker polis ve doktorluk haricinde kimsenin iş garantisi yok. Olay sende ve çevrende bitiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yatay geçiş üniversite puanın ve diploma puanının bir sentezi sonucu (oranları alacak okul belirler.) gitmek istediğin bölümün açacağı kontenjan ve orayı tercih yapanların sıralanması sonucu gerçekleşir.
  • Hocam sizce 3.3 3.4 gibi ortalamalarla yatay geçiş yapabilir miyim? fikriniz var mı?
  • 3.30 a nasıl zor demiş. 3.50-3.60 felan mı bekliyor acaba

• Salmaya değmez. Sen son demleri de çalışarak geçir, şansını dene. Ben de uğraşıyorum az çok
  • Hali hazırda okuduğun okulun öğrenci işleri neye göre yorum yapmış onu anlamadım? Şansını dene derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratcimen98

Malesef Türkiye'de asker polis ve doktorluk haricinde kimsenin iş garantisi yok. Olay sende ve çevrende bitiyor
    Hemşirelikte garanti degil mi hocam?

• hüseyinhayko cepkinci kullanıcısına yanıt
    Ben lisede hemşirelik mezunuyum 2016'da 83 puanla bir yere yerleşemedim, ortaöğretimden 3 5 kişi alıyorlar ama lisans hemşirelik taban puanları 70-75 olması lazım daha kolay atanıyorlar
  • muratcimen98 M kullanıcısına yanıt
    Üniversite sınavı puanın ile girmek istediğin bölümün o seneki taban puanı birbirine yakınsa çok mümkün ne kadarlık bir fark var?

• yharf Y kullanıcısına yanıt
    15 puanlık bir fark var fazlamı sizce?

@yharf Sağolun hocam içimi rahatlattınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.