Şimdi Ara

Galiba yapamayacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tyt netlerim düştü, ayt de bir iyi bir kötü.. Özellikle fen de netlerim sürekli değişkenlik gösteriyor. Tekrar çalışma şansım yok her şey berbat gidiyor . Aşırı tükenmiş hissediyorum kendimi

• YOK!

Yapacaksın.

Netlere takılma son haftada normal bunlar.
  • YA PA CAK SIN
    ÇÖZDÜĞÜN DENEMELER YKSNİN ÇOK ÜSTÜNDE BÜYÜK İHTİMALLE
    YKS ÇEREZ
    İÇİNDEN GEÇİCEN
  • Stresten düşmüştür

Gerçek sınavdaki adrenalin netleri yükseltiyor, ortalama deneme netlerinin çok çok üstüne çıkabilirsin, denendi onaylandı

Fende konuları az çok biliyorsan tekrar videolarına, soru çözüm videolarına, deneme çözüm videolarına, varsa eğer konu özetlerine ya da ders notlarına bakmaya devam et, zaten konuları az çok biliyorsun 0 değilsin

Yapacaksın, inanıyorum sana. Bu yaşadıkların bilgi eksiği ile değil, stres ile alakalı. Ama yukarıda bahsettiğim gibi bu sınavda senin aleyhine değil lehine işleyecektir.

• Time Does Not Heal kullanıcısına yanıt
    Umarım lehime cevirebilirim hocam .. desteğiniz için tesekkür ederim iyi ki varsınız...
  • Umarım hocam umarımmm
  • masumbiröğrenci kullanıcısına yanıt
    Inşallah hocam çok daha iyisini yaparım teşekkür ederim desteğiniz için
  • Yapacağız hocam kendine güven. Yıl boyu çalışmışsın şimdi son 3 günde yapamicam diyemezsin. Bu günler gerçekten çok zor son haftanın bu kadar zor olacağını ben de hiç düşünmemiştim
  • Puleun P kullanıcısına yanıt

Hocam benim de netler iyi gidiyordu ama son hafta acayip panik olmaya başladım işte sınavda beynim durursa panik olursam mezuna kalırsam seneye +1M kişi girecek ne yapacağım diye bunları hiç düşünme direk kov beyninden en iyi sınav gerçek sınav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet Tuzcu -- 13 Haziran 2023; 15:30:3 >
  • aynısı bende de oldu son denemelerimde düştü netlerim ama sınavda o son denemelerimden daha iyi yaptım hiç takma bunları bi kere bu zamana kadarki bilgilerin 1 haftada gitme ihtimali yok ben de aynı senin gibi düşünüyordum takmaaa

• Hocam netlere çok takılmayın. Yapamadığınız soruları güzelce analiz edip eksiklerinizi kapatmaya çalışın. Benim de tyt de netlerim düşüyor ama fen ve mat hariç çok umursamıyorum. Aynısı ayt de de geçerli biyoloji nadiren full geliyor hep 2-3 yanlış çıkıyor ama umursamadan eksiklerimi kapatmaya çalışıyorum.
  • mezuna kal bıse olmaz

• Ahmet Tuzcu kullanıcısına yanıt
    Ben şuan gir kurtul kafasındayım normal bir denemeymiş gibi çözeceğim, panik yapmamayı çalışıyorum
  • Rahat olup keyfini çıkarın hocam sınava yakın böyle olması ve sizin de böyle hissetmeniz doğal. Elinizden geleni yaptıktan sonra hiç takmayın güzel bir deneyim yaşamaya bakın  

• Karakurum07 kullanıcısına yanıt
    Ailem izin vermiyor hocam
  • Bebekhamsi53 kullanıcısına yanıt

nıye olm sen calısan aılen calısmıcak kı ızın verırler

Dur hocam ne yaptın adamın netleri gayet iyiydi hatırladığım kadarıyla

• Ben adam değilim 🙄
    2. Mezun hocam . Kazanamasam da az bir farkla kazanamam diye düşünüyorum. Deprem illerinden birindeyim ona da ümit bağladım biraz. Bakacağız artık
  • Okulu bukadar takmayın ya manyakmısınız. Hayatımı anlattırmayın bana.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.