beyler origine hiçbir şekilde giriş yapamıyorum eror diyor. işin garibi email hesabımada giremiyorum.
Beyler nerde saçma sapan başlıklar sayfa sayfa yazıyorsunuz çok ihtiyacım var fifa 13ü yeni almıştım bf3 full premium herşey 16 kartallık herif var nolur yardımcı olun bakıpta geçenin hiç vicdanı yokmu live chat mat nerde gözünüzün yağını yiyim nolur msndeki herifler msni iptal etmiş onada giremiyoruz bari origin hesabımı kurtarayım.
quote:
Orijinalden alıntı: Butwhoan
Beyler nerde saçma sapan başlıklar sayfa sayfa yazıyorsunuz çok ihtiyacım var fifa 13ü yeni almıştım bf3 full premium herşey 16 kartallık herif var nolur yardımcı olun bakıpta geçenin hiç vicdanı yokmu live chat mat nerde gözünüzün yağını yiyim nolur msndeki herifler msni iptal etmiş onada giremiyoruz bari origin hesabımı kurtarayım.
https://help.ea.com/?sso_redirect=1 Bu adresten yardım alabilirsin ama başka bir mail adresiyle üye ol origine hesabını kurtarman için hesabındaki oyunların keyine ve origin profilindeki doğum tarihine felan filan ihtiyacın olacak ingilizcen yoksa işin dahada zor google translate hazırda açık kalsın inşallah geri alırsın.
hocam bir ara hata veriyordu bende korkmuştum bu şekil fakat nick ve şifremi değiştirdiğimden oluyormuş umarım sorun olmaz
Beyler hiçbir şey yapmadım 2 gün önce giriyordum artık giremiyorum ve kahrolası msndekiler kafayı yemişler msnim iptal olmuş ve asıl sorun bu bence.
keylerimi bulamıyorum gittigidiyordaki mesajlarda silinmiş ben napıcam şimdi ya:S gitti gidiyordan gelen mesajlarda msn hesabıma gitti hep ALLAH KAHRETSİN BU MSNİ 10000000000000 kere.
Geçmiş olsun :/. Desteğe iletebilirdin.
BEyler çözüldü sabah 9-30 dan saat 12 ye kadar konuştum liveda çö<zdük hem e mail hemde şifreyi değiştirdiler.