Geçen hafta bir iş kazası atlattım. Lastik sökme tabancasının ucunda ki anahtar ( lokma ) Büyük bir hızla fırlayıp göz çukuruna geldi. Herhalde refleks ile ani şekilde gözü kapattım hatırlamıyorum. Sonrasında görüntü gitti, tansiyon falan 8' e 5'e düşmüş yarı şok a girdim. Acile götürdüler kafa tası tomografisi tahlil EKG falan temiz çıktı. Cumartesi olduğu için göz doktoru yoktu gözün fotoğrafını çekip göz doktoruna atmışlar damla yaz demiş, pazartesi gelsin kontrol edelim demiş. Pazartesi gittim cihazla baktı korkulacak bir şey yok dedi. İlk günler epey bulutlu ve bulanık görüyordum. Olayın üzerinden 5 gün geçti epey düzeldi ama halen bulanık görüyorum yakın uzak fark etmiyor. Darbe alan göz bebeği diğerine göre büyük ve tam yuvarlakta değil. Hergün 6 Damla damlatıyorum MOXİDEXA Pek bir faydası yok gibi Galiba Gözümün görme yetisini Kaybediyorum. İnsanlar geçer diyor beni avutuyorlar gibi geliyor bana ![]() ![]() Göz bebeği de bu durumda ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S1000XR -- 29 Aralık 2022; 22:53:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Galiba Gözümü Kaybediyorum ..

-
-
İşte doğum karşıtı olmamın nedenlerinden biri olan durum KAZA ve bu kimsenin kontrolünde olan bir şey değil bu yüzden bu riski kimseye dayatmak doğru değil. Asla üremeyeceğim.
-
Geçmiş olsun bu durumda işyeri suçlu mu tazminat veriyolar mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendi işim
Geçer.
Bu da gecer Ya Huu?
Özel göz hastanesine gidebilirsin büyük şehirde yaşıyorsan. O yoksa özel hastaneye gidebilirsin. Yani sadece o doktora bel bağlama derim. Devlette kolay kolay randevu bulaman. Yani kısacası başka doktora da görün. Göz bu önemli, öyle geçer ya denilip geçilecek bir şey değil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Doktor öyle bir ihtimal olsa sizi üzmemek adına saklamaz. Hastanın bilgi edinme hakkını çiğnemiş olur. Eğer geçici dediyse öyledir ama yanlış teşhisse o başka.
-
Merhaba bence endişe etmenizi gerektirecek bir durum yok hele ki göz doktoru öyle bir şey dediyse hiç korkmayın doktorlar karşıdaki üzülse bile doğruları söylemek zorundadırlar saklayamazlar yine de içinizde kaldıysa bir doktora daha görünebilirsiniz geçmiş olsun
Göz çevresindeki lezyonlar bile geçmemiş henüz, daha hassas olan göz bebeğinin iyileşmesi tabii ki biraz zaman alır. Kalıcı bir araz olsa bence doktor bunu fark eder ve söylerdi.
Başkan geçmiş olsun. Göze ışık tutmuşsun göz bebeği küçülmemiş fark ettim ama, bence zamanla geçer. Kafana takma(kendine sıkıntı etme sadece, iyileşeceğini düşün ve tedbiri elden bırakma) ve içinin rahat etmesi için bir doktora daha git.
-
Gözünü kaybetsen hiçbir şey göremezdin ve geri dönüşü de olmazdı. Haline şükret bulanıklık geçer
-
Göz çıkmadı buna çok Şükür.
Ama psikolojim alt üst.
Hiçbir şekilde görüş iyiye gitmiyor.
Kaldı böyle.
Doktorlar kanserde dahi diyor ki durum kötü 3 ay yaşar bunu kulaklarımla en sevdiğim insanlar için duydum. O yüzden yalan değil zamanla iyileşir diyorsa iyileşir sen sadece olay yüzünden pskolojik sıkıntı yapıyorsun.
Geçmiş olsun dostum. Bir çok doktara görün. Fikir al. Ameliyat ilaç ne varsa dene. İlk etaptaki tedaviler her zaman iyileştirici olur. Allah hepimizi kazalardan belalardan korusun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam çok geçmiş olsun. Bence doktorunuza güvenin. Tabii göz bu, içinizin rahat etmesi için farklı doktorlara da gösterebilirsiniz.
-
Doktorlar öyle endişelenme diye yalan söyleyecek kişiler değiller. Gerçeği söylemek zorundalar bir kere. Böyle durumlarda gözün iyileşmesi zaman alabilir. Şuan bulanık goruyorsun diye ömür boyu bulanık görecek değilsin . Eğer için rahat değilse özel hastaneye de görünebilirsin .
Çok geçmiş olsun . Allah acil şifalar versin
Göz kapağınıza hasar almışsınız hocam o göz nemlenmiyor olabilir göz bebeği ise ona diyebilecek birşey yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X