Şimdi Ara

galiba ekran karti yandi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptopum bozuldugu icin bugun eski kasami cikarip kurdum.ama ekran karti sogutucusunun bir tirnagi kirilmis bende farketmedim internette dolasirken aniden goruntu gitti bidaha actigimda ekranda yesil kirmizi cizfiler vardi. Sonra ekran kartina bakarken farkettim tirnak kirik oldugu icin sogutucunun bir kismi cikmis ve sanirim ekran karti yandi.bunu bi seklide halledebilirmiyim firinlamayla falan yoksa yeni mi almam gerekecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fırınlamayla sorunun kesin çözülecek diye bişiy yok.Düzelebilirde dahada kötü olabilirde.Fırınlama yapsan bile o kart fazla dayanmaz.Birkaç ay sonra yine aynı sorunla karşılaşıcaksınBide kartı ısıttığın fırının geri dönüşü olmayacak.Bence en sağlamı yeni kart almak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: durukk96

Laptopum bozuldugu icin bugun eski kasami cikarip kurdum.ama ekran karti sogutucusunun bir tirnagi kirilmis bende farketmedim internette dolasirken aniden goruntu gitti bidaha actigimda ekranda yesil kirmizi cizfiler vardi. Sonra ekran kartina bakarken farkettim tirnak kirik oldugu icin sogutucunun bir kismi cikmis ve sanirim ekran karti yandi.bunu bi seklide halledebilirmiyim firinlamayla falan yoksa yeni mi almam gerekecek

Fırınlama ram sorunlarını çözer diye biliyorum.Gpusu yanmış kartın çöpe atın.

+ Olarak ekran kartı ısınarak yanması söz konusu değil.

Sistem ya kapanır yada ekran kartı kapatılır.Bence tamirciye ver.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.