Şimdi Ara

Galiba bana kullanılmış anakart yollandı (SSli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adı çok güvenilir yerli bir web sitesinden Gigabyte Aorus Elite X570 anakart aldım. Fakat kutunun dışında mühür niyetindeki yapışkan bantlar yoktu, kutu kenarı aşınmıştı, antistatik plastik poşetin üzerinde aşınma izleri vardı ve bu poşet her kırtasiyede bulunan yapışkanlı sıradan şeffaf bantla kapatılmıştı. Sizce bu refurbished bir ürün müdür? İade etmeli miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 22 Ağustos 2019; 9:17:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anakart kutularında güvenlik etiketi olmaz. Antistatik poşetteki ve kutudaki izler normal.
  • Bir çok anakart kutusunda bu korumalar olmuyor, herhangibi bant vs. Ama kutudaki deformasyonu bilemiycem. BIOS versiyonu kontrol edin, anakart 1 gün dahi kullanılsa üzerinde çok az toz olacaktır
  • Hocam bence endişe edecek bir şey yok.
    Bende ITX versiyonunu aldım sizinle aynı şekilde geldi sanki kullanılmış almışsın gibi bir fikre kapılıyor insan haklı olarak.
    Ama hepsinde böyle malesef... Bende anlamıyorum en azından o antistatik poşete bir tane kurcalandığı anlaşılan bir bant yapıştırın neden yapmıyorlar bilmiyorum...
  • Refrubished ürün değildir, adam almıştır ürünü deneyip beğenmeyip iade etmiştir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anakartın kasaya vidalanan noktalarını kontrol edin, vidalanmışsa o lehimli bölgelerde ezilmeler olmuştur.
    Garanti sorgulamadan çıkan sonuç etkili olur mu bilmiyorum (atıyorum garantisi 3 ay önce başlamışsa) bilen arkadaşlar cevaplar.
  • Çok tuhaf bir durum göremedim.

Kutu da bu tür ufak deformeler olabiliyor, sonuçta bu kutular stokta yüzlerce ürünle birlikte bekliyor üstüne altına 15-20 tane daha anakart kutusu yada farklı ürünler konuluyor, nakliye sırasında bu tür deformeler mümkün. Antistatik poşet üzerindeki deformeler çoğu anakartta oluyor anakarttaki yüksek kısımlar antistatik poşete değdikçe orada iz bırakıyor, anakart üzerindeki parçalarda bir eğrilik kırılma v.s. yoksa problem olmaz. Onun dışında zaten anakart kutularının çok büyük kısmında etiket yok, 200 liralık anakartta aldım, 2000-2500 liralık asus sabertooth, deluxe anakartlar da aldım hiçbirinde etiket yoktu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • amazon.com dahil yıllardır heryerden anakart aldım hiç bir zamanda mühür mahiyetli etiket görmedim kutularında
  • Valla benim asus sabertooth 990 fx anakartım gayet güzel bir şekilde geldi bana kutusa deforme vs hiç bi problem yoktu ilk defa ben açtım kutusunu

Ama sizinli gibi olunca da insan şüphelenmiyo değil yani

• Sinek mide bulandırır derler ama çok şüphe edilecek bir durum değil tespitleriniz. Tabiki gönül isterki onlarda olmasın. Ben de kullanılmış ürün olduğunu düşünmüyorum.
    Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
  • Olabiliyor böyle durumlar. Bana gelen ürünler'de de oldu. Sorun yoksa güle güle kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Faustus -- 22 Ağustos 2019; 12:23:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.