Şimdi Ara

Galiba alkol komasına girdim bi yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tuz falan hiç dinlemeden o tekila şişesini diktim bildiğimiz 1 tane limonuda tamamen yedim hayvan gibi sızmışım orada sabah kalktım kusmuşum birde hala kötü hissediyorum kendimi başım ağrıyor midem bulanıyor bazen karnım ağrıyor ama normalden çok daha beter yüzüme falan baktım resmen çökmüşüm zaten yürüyemiyorum şuan oturdum bilgisayarın başına koydum kafamı masaya öyle yazıyorum nasıl kurtulucam bundan var mı yiyebileceğim bir şey

• Adam alkol komasına girdim diye konu dışına konu açıyo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya ne gerek vardı bokunu çıkarmaya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaxPayne?

Ya ne gerek vardı bokunu çıkarmaya

hocam içtim işte ya

ya alkol koması gibi değilde normalle arası bir şey çok halsizim sanki istifra edicemde boğazımda kalıyor gibiyim berbat
  • Komaya girseydin sabah hastanede uyanırdın

• Senin gibilerden nefret ediyorum. Bizde içiyoruz ama ağzımızla içiyoruz.

• Çok içtin büyük marifet qnq tebrikler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ayranla sodayi karistirip ic kendine getirir biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: Reislerin Reisi

Ayranla sodayi karistirip ic kendine getirir biraz

deneyeceğim hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xish

quote:

deneyeceğim hocam

Eczaneye gidebilecek birini ara, alka seltzer almasinu soyle 5 lira var yok. O kadar iyi gelecekki şaşırırsın. Suya atıp içiyosun

• quote:

Müptezel gelmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fraunhiyel

quote:

quote:

deneyeceğim hocam

Eczaneye gidebilecek birini ara, alka seltzer almasinu soyle 5 lira var yok. O kadar iyi gelecekki şaşırırsın. Suya atıp içiyosun

ilaç içmek istemiyorum telefonum serviste bende kalkıp yürüyecek halde değilim şuan zor oturuyorum hatta oturmuyorum kafamı dolaba yasladım öyle yazıyorum berbat haldeyim

internette okumuştum ilaç zararlı olabilirmiş bir sıkıntısını görmediyseniz yine söylerim bir arkadaşa

• quote:

Orijinalden alıntı: Vinicius

quote:

deneyeceğim hocam

Alıntıları Göster
    Bu saatten sonra kusma artık, bu günün direk iptal oldu yarına düzelebilecek şekilde ye iç. Mümkünse duş al sık sık. Churchill diye bir içecek vardır, Soda, Limon, Tuz. Ondan iç tabi limonun kokusuna dün geceden sonra dayanabilirsen :)

Alkol komasına dün gece girmediysen artık sıkıntı olmaz. Ama 70'lik tekilayı kafaya dikip alkol komasına girmemen mucize. Yoğurtlu makarna falan ye bugün, iyi gelir midene. Şu an leş gibi koktuğunu da unutma, dışarı çıkıp milletin asabını bozma hiç

• Alışkanlık yaparsa benim helvami yapmışlardı sıra Sana gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: Frick!

Bu saatten sonra kusma artık, bu günün direk iptal oldu yarına düzelebilecek şekilde ye iç. Mümkünse duş al sık sık. Churchill diye bir içecek vardır, Soda, Limon, Tuz. Ondan iç tabi limonun kokusuna dün geceden sonra dayanabilirsen :)

Alkol komasına dün gece girmediysen artık sıkıntı olmaz. Ama 70'lik tekilayı kafaya dikip alkol komasına girmemen mucize. Yoğurtlu makarna falan ye bugün, iyi gelir midene. Şu an leş gibi koktuğunu da unutma, dışarı çıkıp milletin asabını bozma hiç

yok hocam dışarı çıkmak falan hikaye. şuan kendimi görüyorum karşımda ayna var solumda dolap var yaslandım oraya biraz ayakta durabiliyorum böyle. koku falanda alamıyorum resmen zor görüyorum hatta yazarken falan tek tek deniyorum tuşları 1-2 saate ayağa kalkabilirsem alıcam yiyecem bir şeyler zaten 2 gündür yaşadığım şeylerden 3-4 kilo verdim ağlamak istiyorum ya

edit: limon koymasam olmazmı çok midem bulanıyor önümde vardı bir tabak üstüne kustum midemde bozuldu galiba rezil durumdayım şuan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vinicius -- 2 Eylül 2014; 11:47:13 >

• quote:

Alıntıları Göster
    Bilirim o duyguyu, ertesi günü tekiladan iğrenmiştim, uyurken kusup sabah temizlemekte çok koymuştu bana :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Tantum Verde

Bilirim o duyguyu, ertesi günü tekiladan iğrenmiştim, uyurken kusup sabah temizlemekte çok koymuştu bana :D

ya ruhsal anlamda çöktüm bir şey içmem bir şey yapmam lazımdı bir tane tekila duruyordu direk açtım içtim attım kendimi yere uyumuşum orada sabah kalktım üstüm başım kokuyor leş gibiyim işte hafif sürünerek gittim yattım biraz şimdi bilgisayar geçtim ama çok zor duruyorum
  • quote:

quote:

yok hocam dışarı çıkmak falan hikaye. şuan kendimi görüyorum karşımda ayna var solumda dolap var yaslandım oraya biraz ayakta durabiliyorum böyle. koku falanda alamıyorum resmen zor görüyorum hatta yazarken falan tek tek deniyorum tuşları 1-2 saate ayağa kalkabilirsem alıcam yiyecem bir şeyler zaten 2 gündür yaşadığım şeylerden 3-4 kilo verdim ağlamak istiyorum ya

Korkulacak bişey yok, bünyende alkol oranı o kadar fazla arttı ki bir anda, kustuktan ve uyuduktan sonra düşünce, bir afallama olması çok normal. Ancak dediğim gibi iki gün boyunca akşamdan kalma gezen insanlar da var. O yüzden daha sabahına böyle olman fazlasıyla normal. Ama iyi bir ders olur bugün sana. Bundan sonra içerken bokunu çıkarmazsın. Herkes yaşıyor böyle şeyleri. Bugün güzelce dinlen ve yemek ye. Yarına bişeyciğin kalmaz. Eğer miden yanarsa da, soda iç çok güzel dengeliyor, midende resmen tepkime olduğunu hissediyorsun

Bir de dehidrate olmana rağmen suya fazla abanma, gün boyunca iç, ama bir anda lak lak lak diye götürme, inanılmaz bir mide bulantısı olur. Al biraz yanına, saatte yarım litre yarım litre gün boyu iç.

• Biramı bu dikiyorsun kafaya bilinçsiz tüketici
  • quote:

quote:

quote:

Korkulacak bişey yok, bünyende alkol oranı o kadar fazla arttı ki bir anda, kustuktan ve uyuduktan sonra düşünce, bir afallama olması çok normal. Ancak dediğim gibi iki gün boyunca akşamdan kalma gezen insanlar da var. O yüzden daha sabahına böyle olman fazlasıyla normal. Ama iyi bir ders olur bugün sana. Bundan sonra içerken bokunu çıkarmazsın. Herkes yaşıyor böyle şeyleri. Bugün güzelce dinlen ve yemek ye. Yarına bişeyciğin kalmaz. Eğer miden yanarsa da, soda iç çok güzel dengeliyor, midende resmen tepkime olduğunu hissediyorsun

Bir de dehidrate olmana rağmen suya fazla abanma, gün boyunca iç, ama bir anda lak lak lak diye götürme, inanılmaz bir mide bulantısı olur. Al biraz yanına, saatte yarım litre yarım litre gün boyu iç.

Tamam teşekkür ederim deneyeceğim

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.