Şimdi Ara

Galerileri İFŞA EDELİM ARKADAŞLAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
1.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

başlığı değiştirip dürüstleri ifşa edinde faydanız dokunsun

İyilerin reklamını yapın ve bunu da söyleyin ki işleri açılsın.. Belki kötüler kendilerine çekidüzen verirler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zgbayraktar

quote:

Orijinalden alıntı: tttnet.net

isim vermek saçma olur..o kadar para verip galeriden araç alacaksanız biraz uyanık olmak lazım...

Ne kadar uyanık olursan ol
    Sel hasarlı aracın dosyasını kapatmadan experle anlaşıp satınca kapattiran adama uyanıklık sokmez

peki adam 100 tane araba satmış birisi hatalı kusurlu v.s çıkmış..belki galericide farkında değil..o da size denk geldi..burda adamı ifşa etmek ayıp olmayacak mı..

ha sel hasarlıda olsa eğer iş ciddiye binerse sende araçtan pek anlamıyorsan alır götürürsün bir ustaya yada expertiz yapan yere ona göre karar verirsin..en basit anlaşılan araçlar sel hasarlı araçlardır..bunuda zaten bilen bilir..galericinin iki lafına kanıpta körü körüne araç alınmaz..bunun adı saflık olur..

• quote:

quote:

quote:

isim vermek saçma olur..o kadar para verip galeriden araç alacaksanız biraz uyanık olmak lazım...

Sel hasarlı aracın dosyasını kapatmadan experle anlaşıp satınca kapattiran adama uyanıklık sokmez

peki adam 100 tane araba satmış birisi hatalı kusurlu v.s çıkmış..belki galericide farkında değil..o da size denk geldi..burda adamı ifşa etmek ayıp olmayacak mı..

ha sel hasarlıda olsa eğer iş ciddiye binerse sende araçtan pek anlamıyorsan alır götürürsün bir ustaya yada expertiz yapan yere ona göre karar verirsin..en basit anlaşılan araçlar sel hasarlı araçlardır..bunuda zaten bilen bilir..galericinin iki lafına kanıpta körü körüne araç alınmaz..bunun adı saflık olur..

Yüz taneden biri hatalı çıkarsa aradıklarında mağduriyetine çözüm bulur
    Sen galwrimisin

• zgbayraktar kullanıcısına yanıt
    galerici falan değilim ama böyle ifşa konularınıda doğru bulmuyorum..
  • hile hurda yapmadan galerici al-satçı para kazanması çok zor, o yüzden dikkatli olmak lazım
  • Dürüst olanları yazmalı yoksa sayfalar yetmez.
  • Burada bile galericilerin yaptığını savunan doğru bulan zeki olduklarını düşünen yapmak zorunda olduklarına kanaat getirenler varken bir halt olmaz bunlara...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lifeanddead

Burada bile galericilerin yaptığını savunan doğru bulan zeki olduklarını düşünen yapmak zorunda olduklarına kanaat getirenler varken bir halt olmaz bunlara...

Galerici bi itelesinde akılları başlarına gelir

• Galerileri İFŞA EDELİM ARKDAŞLAR

Hocam başlık sakat yanlış anladım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yüz taneden biri hatalı çıkarsa aradıklarında mağduriyetine çözüm bulur
    Sen galwrimisin

Aynen madem yüz araçta 1 tane çıktı hemen gereğini yapar.

• Zaten galericiler iyi arabayı çok yüksek fiyata satmaya çalışıyorlar.

Geçenlerde bir tanesine gittim 2011 117 binde değişensiz 3 parça boyalı 900 TL hasar kayıtlı kango maxi aracıma takasta 25 bin saydı. kendi arabası 2013 20 binde ağır hasar kayıtlı en full kango. üste 12 bin istedi. ben aracıma şu anda 29-29,500 e müşteri rahatlıkla bulabiliyorum. Kendi arabasının ederi maximum 33-34 bin. çünkü hasar kayıtsız 1 -2 parça boyalı muadil araçlara 39-40 istiyorlar. üste 5 bin vereyim beni uğraştırma dedim adam acayip sinirlendi. araç belki 7-8 aydır elinde adamın.

tamam ben aracımı satarım sen nakit aracına ne istiyorsun dedim 37 bin son dedi.
    E 39 bine buldum boyasız dedim yalan söylüyorsun o rakama ben alırım dedi. Gel gidelim bakalım adam 6-7 km yakın dedim çok yoğunum dedi ben gittiğimde tavla oynuyorlardı .

Sadece kendi akıllı sanıyor bazı insanlar. Ha kendi iyi niyetli olup karşısındakini böyle sananlar gidip öpülüyor galericilere.
    Çok şükür bir kez galericiden araç almak nasip oldu onda da Allah var çok iyi insanlardı. Ha niye aldım fiyat uygundu.
    25 bine almıştım o zaman arabayı 7-8 ay kullandım daha sonra clio 4 0.9 tce almak için 27500e sattım.

• BU GALERİ İŞİNİ DE HİÇ ANLAMIYORUM HA ALSAT CI HA GALERİ Cİ
    2 SİNİN Bİ FARKIYOK Bİ İŞE YARADIĞIDA YOK.
    2 SİDE DOMATES PATATES SATIYOR GİBİ ARABA SATIYO
    MADEM GALERİCİSİN VER 1 SENE GARANTİ DE TİCARET HANE OLDUĞUN BELLİ OLSUN Bİ SENE DEĞİL Bİ GÜN SONRA BİLE MALI KABULLENMEZ HAVALAR
    BOŞŞ İŞ KAPANSALAR BARİ Bİ İŞE YARADIĞI YOK 1 İNTERNET SİTESİ BUNLARIN YAPTIĞI TÜM İŞİ YAPIYOR ZATEN.
  • Galericilerden degil al satçılardan korkun aşagıda attıgım ilana dikkat edin bu adam arabaları bikadan alıyor kıralamadan çıkma arabaları ilk sahibiyim ayagına satmakta. Renault 2015 ve üstü istanbulda aratın hep bu adamın ilanlarını göreceksiniz farklı farklı numaralarla ama resim yeri ve yazıları aynı. Kendisi komşum olur hertürlü fırıldak var..

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-ogretmenden-2015-icon-6-ileri-110-bg-17-jant-full-plusfull-boyasiz-299550820/detay

• Galericileri niye ifşa ediyorsunuz arkadaşlar? Ha, bi sıkıntın mı var diyeceksiniz. Benim ne sıkıntım olacak, bir arkadaşım galerici :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen gün Gebzede bi galericiyi aradım. Elinde Epica var. Fiyat 29.000 TL

Arac resimlerde bile diri görünmüyo Koltuklar felan yirtik içi çok kötü

Neyse aradım yalandan 26 bin uyar mi dedim Adam bana direk Kapat lan telefonu dedi

Düşünün bu adamlardan araba alcaksınız Nasil guvenip alcaksıniz. Adamlar soru sormaya bile gelemiyo..Sonra aynı arabayı samsunda galeride buldum Aradim sağolsun adam çok ilgiliydi Arabanin A dan Z ye herseyini soyledi.Ve sattigi arabay yazili imzali kaşeli garanti verdigini acikladi..Söz gider yazi kalir misali.. Yarin yola cikiyorum araba için yani. Nasip bakalim Ama illaki exper yaptircam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __GeneraL__ -- 19 Mayıs 2016; 20:25:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hug

Arkadaşlar, bin kere dedik, yine diyoruz.

Bir galerici, bir arabadan büyük kar payları yakalayamazsa iflas eder.

+Dükkan kirası
    +Stopajdı faturalardı sigortalardı
    +Yemek, su, çay, çorba, simit-poğaça-krem peynir-çeri domates
    +Araba yıkama giderleri, ufak tefek bakım masrafları
    +Eleman maaşları
    +Diğer giderler

derken adamlar büyük bir gider sarfediyorlar. Ve biz ne yapıyoruz? Bu adamların her dediğine inanıyoruz. Maalesef hilekarların sayısı da çoğaldı, artık galerilerden araba alınmaz arkadaşlar. Kapılarındaki parlak arabalara aldanmayın, basıyorlar suya gaz yağını, arabalar en kral meguiarstan bile daha parlak görünüyor, iki de çay ısmarladı diye hemen kanmayın. Gidin sıradan kullanıcıdan alın. Pişman olmazsınız.

Sıradan kullanıcıdan mı??
    Öyle birinden jetta DSG aldim. Adam bankaciyim dedi bi gittim takim elbiseli felan adam sandim.. Elindeki experleri gösterdi 3 gun once yaptirmiş.8 aydir biniyomuş araca Inandim adama Baktirmadan aldim Sonra sanayiye götürdum Araci kaldirdilar. Bide ne görim Alt takım bitik. Direksiyon kutusu arizali Şase boyalı.ön panel Komple degişcek.Megersem önden agir hasar yemiş.Satmak için toplattirmişlar araci.Sonra bilgisayara bağladilar 2 enjektörde problem cikti. DSG nin Megatroniği arizali cikti. Kavrama sorunlu çikti 32 milyara almistim
    Usta dediki kafadan 5 bin masraf var.

Ya yaptir bin , yada Aldiğin paraya hemen sat.. Bende Aldigim paraya sattim . Galeri veya sahibi değil Ilk sahibiyim deseler bundan sonra baktirmadan Arac almam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __GeneraL__ -- 19 Mayıs 2016; 20:40:43 >

• Üçkâğıtçı Galerileri tanıma Rehberi:

*Alışta piyasanın en az 5-6 bin lira ucuza, satışta 5-6 bin lira fazlası (Yok efendim, kira, su, eleman vs.demeyin hiç)

*Mekanın girişinde Lüks arabalar, herkes takım elbiseli, mafya gibiler. (Adamdan kan alırlar Kamil, kannn )

*Emsalsiz, özel sipariş, bayandan, hocadan, imamdan, müezzinden, muhtardan vs. (Yazıya bak çay demle, ilan zatem evlere şenlik)

*Şekilli şukullu her yönden çekilmiş efektli fotoğraflar (Ki düzeltmeleri boya dalgalanmalarını görmeyelim diye)

*İlk sahibinden (Aracın 5.sahibi galerici)

*Aracımız uzun yol aracıdır, makam aracıdır. (Şirkette, filodan düşme, bir o kadar daha km düşmüş belli)

*Açıklamada "Gram boya yok, değisen yok, experi temiz".(araç 4 kere takla atmış)

*Ve boya, hasar, kaza olmasa bile direklerde, şasede işlem yoktur deme ihtiyacı (Yalancıyı öpsünler)

*Hayvan gibi büyük ve renkli yazılar (Sanki biz körüz okuyamıyoruz)

*İrtibat için X bey veya X hanım (Çabuk çaprı butonundan çık manasına geliyor)

*Bir de hiç açıklama bile olmayan " ne varsa o"cular ve "ayrıntılı bilgi telefonda" cular (Diyor ki gel yüzüme söv)

*En fullü, bir eşi yok, emsalsiz temizlikte (araç pertten toplama, içi leş, dımdızlakline)

*Bakımları tam, ağır bakımı yapıldı (Ne kadar düşünceli (!) bir milletiz, ne hikmetse her ilandaki arabanin bakımları yapılmış oluyor)

Bir de pert araç galericileri var onlar tam şerefizler
    *Aracımız kaza öncesi servis kayıtlı (Behey vicdansız, arabanın üzerinden tır geçmiş, geçmişi mi kalmış?)

*Maximum 2.000 Lira hasarı var, anlaşmalı servisimizde yaptırabilirsiniz (Gelin bir de burdan öpelim diyor )

Özetle, galeriden hele hele pert kayıtlı hiç araba alınmaz. Galeriden araba almayın, aldırmayın. Saygılar

• Şişli civarında emlak ve market işi yapıp ek iş olarak dükkanın önüne 3-5 araba koyup satmaya çalışan adamlarla tanıştım. İlanlarında bilmem kaç yıllık deneyim al satçılara kanmayın, üzülmeyin v.b. yazıyordu. Sanki kendisi çok düzgün gibi.

• Ziverbey/Kadıköy minibüs yolu üzerindekilerin hepsi şeytanı bile kandırır. Çakal'ın namussuzun önde gideni alayı. Kanmayın canınız yanar. Hiçbirşeyde yapamazsınız. Mafyavaridirler, tehdit ederler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capo di capi -- 19 Mayıs 2016; 23:31:44 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Valla burda ifşa olayı biraz yaş.basın yoluyla işlenen suçlarda tazminattan tutunda hapis cezasına kadar bir çok yaptırım var.ispat yoksa galeri bir şikayetçi olsa uğraş dur.elinde belge olan zaten gider savcılığa suç duyurusunda bulunur.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.