Şimdi Ara

Galeriden Vadeli Araç Alınır Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-vektor-den-111.900tl-pesinat-la-48-ay-kredi-imkani-714327741/detay

Bu araca özel sormuyorum, başka araçlar, başka satıcılar da olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafas72 -- 4 Şubat 2023; 17:27:9 >

• Alinir niye alinmasin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • galeriler agır sıkıntılı ve piyasası olmayan ellerinde patlayan arabaları taksitle satıyor..

.zaten çogu yeri degişmiş ...bu da para yedirdikleri anlaşmalı expertiz raporu, kim bilir daha neleri var ...aracın şirket arabası olup ve km sinin 400 500 binde olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz006 -- 4 Şubat 2023; 23:7:57 >
  • ben zamanında almıştım. 2015 model fluence. hasar kayıtsız diye almıştım. meğer sigortada dosyası açıkmış. aldıktan bir süre sonra sorgulama yaptığımda 10 bin liralık hasar kaydı çıkmıştı. bu dediğim olay 2018 de olmuştu.

• Yeni konu açmayayım dedim.

Sarı siteden baktığım ilanlarda, neredeyse kaput boyalı olmayan ya da değişmeyen araç bulmak imkansız... Ben de bu konuya çok takıyorum... Bu gibi araçları almak gerçekten iyi olmaz mı?

• mustafas72 M kullanıcısına yanıt

Benim kriterim mümkünse 2010 üzeri araç aliyorsam kaputta boya değişen olmasın. Haa fiyatı çok makulse iyi bir ustaya gösterip şase ve direklerde sıkıntı yoksa alınabilir ama ben tercih etmem. Satarkende sıkıntı oluşturuyor çünkü. Ama makul fiyata alınca da makul fiyata satıyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vade dediğiniz krediyse veya kredi kartına taksitse alınır ama çek senet sepet işi sakat

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU ARAÇ ALINIR MI
    8 ay önce açıldı
    Bu araç alınır mı ?
    3 hafta önce açıldı
    Dizel araç hala alınır mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.