Şimdi Ara

GALERİDEN SIFIR DACİA DUSTER ALACAĞIM YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

kısmet olursa ay başında istanbulda bir galeriden 2021 model sıfır dacia duster 1,0 lpg li alacağım. dacia yetkili bayilerinde 2021 model sıfır yok. 2022 ler var. 2021 model sıfır şubat ayında vardı. 328000 bayi fiyatı idi. istanbulda alacağım galerinin elinde 2 tane var. 325000 TL den verioyor. Sıfır km poşetli.

galeriden sıfır araba bile alsak almadan expertize sokmak gerekir mi? yoksa galerinin verdiği expertiz raporuna güveneyim mi?

nelere dikkat etmem gerekir. yardımlarınız için teşekkürler

• galeriden sıfır araba alacağıma yaya kalırım daha iyi.

• Yetkili bayiiden 0 olarak aldığınız araçta bile değişen, boya çıkabiliyor. Alır almaz expertiz yaptırın diye bağırıyor herkes. Siz bir de galeriden alacaksınız. Tabii ki kendiniz expertiz yaptırın. Galeriye neden güvenesiniz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Peki full expertiz mi yaptırmalı yoksa normal klasik expertiz mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 325 çok değil mi duster için o_O

• Meticulous kullanıcısına yanıt

Fiyat olarak mantığına yatıyorsa niye alınmasın? Garantisinin erken başlaması dışında ne sorunu var?

• balci1987 kullanıcısına yanıt

Tarcanlarda git kafan rahat et takribi 1000 lira oden ama kafan rahat eder soyliyim galericiler de belli olmaz şimdi tırdan düşmüş aracı sana vermesinler ha yukarda demişler ben olsam sıfır dahi olsa almam o ayrı o benim sen alıyorsan tarcanlarda git 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİAT PALİO ALACAĞIM YARDIM
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yardım lütfen yazısını okuyunca dedim birisi herkes 1 lira atsın araba alcam konusu diye aklımdan geçti  ekonomik durumun iyiyse al hocam niye almayacaksın ekspertize gelincede tarcanlar yakınsa git baktır kalite pahalı oluyor biraz ama olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.