Şimdi Ara

galericiden hasar kaydı için güzel bir söz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • galericiden hasar kaydı için güzel bir söz:

?NOT: HASAR KAYDINI DÜNYA MESELESİ YAPAN DEĞERLİ ARKADAŞLAR ARAŞTIRMALARA GÖRE ÜLKEMİZDE MOTORLU TAŞITLARIN YÜZDE %76 SINDA HASAR KAYDI VAR VE HER YIL TRAFİĞE SIFIR OLARAK ÇIKAN HER 10 ARAÇTAN 6 SI HASAR ALIP İŞLEM GÖRÜYOR.VE MALESEF GALERİCİLERİN DAHA PAHALIYA SATMAK İÇİN UYDURDUKLARI HATASIZ BOYASIZ DİYE KAVRAMDAN ÖTÜRÜDE SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZ ARAÇLARIN DEĞERİNİN ÜZERİNDE RAKAMLAR VEREKEK SATIN ALIYORSUNUZ.BİR ARAÇTA BOYA HASAR OLABİLİR ÖNEMLİ OLAN BUNUN NE KADAR DÜZGÜN YAPILDIĞI VE MEKANİK MOTOR ŞANZIMAN YÜRÜR AKSAMI NASIL OLDUĞUDUR.BUNLAR ALACAĞINIZ ARAÇLARDA İYİ İSE ZATEN KAZA GELİYORUM DEMEZ YİNEDE TERCİH SİZLERİN TEŞEKKÜRLER.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• o güzel sözü kendi alacakkende duymak isteriz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cok da haksiz sayilmaz.hasarin boyutu ve nasil yapildigi onemli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendi satın almaya kalksa kırk takla atacak adam satarken bu lafları mı ediyor
  • Belki şimdi galerici linç edilecek ama doğru söze ne hacet, 4 tane ağır hasarlı aracı kazalı alıp yaptırdım bindim sattım. Bir tanesi bile ne bana sorun çıkardı ne de bir şikayet duydum. Hatasız sevdasını da anlamıyorum abi, 70 bine satılan premium bir araç düşünün piyasası 100 bin olsun kapı değişti diye perte çıkarılmış. Buna binmek varken insanlar neden hatasız diye o paraları boş tenekelere gömer? Diyeceksiniz ki ağır hasarlı satılmaz vs vs, dürüst olduktan sonra olmayacak şey yok zira ağır hasarlı önden kazalı Fiat Stilo bile satmışlığım var 😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.