Şimdi Ara

Galaxy W / Ace 2 / Galaxy Beam

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu üçü arasında kaldım. Kullanımı rahat olsun, menüsü vs yavaş olmasın yeter. Rahat bir internet tecrübesi de tabii ki.. Sizce hangisi?

• küçükten büyüğe sıralamışsınız.

ancak 3'üde alınmamalı
  • İlla bu üçünden birini seçeceğim diyorsanız, terchiniz Galaxy Beam'den yana olmalıdır. İyi günler
  • üçü arasından galaxy beam ama başka markalarda da iyi şeçenekler var
  • İyi güzel demişsiniz de;
    1- 3ü neden alınmamalı?
    2- Diğer seçenekler neler?

Not: Belirtmediğim husus, ilk baktığım kriterin düşük SAR değeri olması. Bu 3 modelin sar değerleri gayet makul seviyede. O yüzden ön plandalar benim için. Yoksa S3 mini, S2, Desire X vs istiyordum ama değerleri yüksek. Ama aynı fiyat aralığında, düşük sar değerlerine sahip başka model tavsiyelerinz varsa beklerim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EliNTeR -- 2 Mayıs 2013; 2:13:35 >
  • Xperia p ye bakmanı öneririm hoş bir telefon bencede bu yazdığın 3 telefondan hiç birisini alma
  • Motorola Razr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Xperia'nın tipini sevmiyorum. Razr da yüksek değerli bir model. Teşekkürler..
  • sar değerine nereden bakıyorsunuz ?

ülkeden ülkeye değişir.

ve çokta takılacak birşey değil telefonun şebekesi kapalıyken yaptığı bir zarar yok fön makinesininin 300/1'i kadar yapar yapmaz. zararı veren gsm şebekeleridir 3g-2gdir bunlarda her telefonda aynıdır.

önemsenecek birşey de değildir.

ve s2'de yüksek olup W'de düşük olmasının bir mantığı da yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EliNTeR

İyi güzel demişsiniz de;
    1- 3ü neden alınmamalı?
    2- Diğer seçenekler neler?

Not: Belirtmediğim husus, ilk baktığım kriterin düşük SAR değeri olması. Bu 3 modelin sar değerleri gayet makul seviyede. O yüzden ön plandalar benim için. Yoksa S3 mini, S2, Desire X vs istiyordum ama değerleri yüksek. Ama aynı fiyat aralığında, düşük sar değerlerine sahip başka model tavsiyelerinz varsa beklerim..

s2 al
  • sar değerine bu kadar takmayın derim aralarında fazla fark olucağını sanmıyorum aynı ailedeki(samsung) telefonların
  • Listeden bakıyorum değerlere. Sar değerinin ülkeden ülkeye göre değişmesini anlayamadım? Yabancı makalelerde de yazıyor bu orana dikkat edilmesi gerektiği. İllaki günlük hayatta daha beterlerine maruz kalıyoruzdur ama işte bile bile de lades olmasın diye.
  • beam'in projeksiyonunun perfonmansı nasıl yani oturup iki kişi film izleyebilirmiyiz
  • Örnek videolar var youtube'da. Laptopta bile kalabalık film izlenildiğine göre bunda rahat izlenir gibi geliyor.
  • beamde film izlemek için duvarın dibine sandalyeleri çekip max 15'' olacak kadar görüntü yansıtıp izlenebilir kalitesi 15''lik leptoptan daha düşük olacağı aşikardır.

çok gereksiz birşey olduğunu düşünüyorum.
  • Tamam milyarlık projeksiyonlar kadar kalite beklemiyor zaten kimse ama o kadar da değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.