Şimdi Ara

Galaxy S7'ye bir tutam Galaxy Note 7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Galaxy S7'ye bir tutam Galaxy Note 7
     
    Note 7 şüphesiz ki en başarılı çıkış yapan ve kullanıcıların en beğendiği telefon olsa da sorunların çözülememesi sebebiyle ömrü çok kısa oldu. Geri çağırma programı kapsamında Galaxy S7 serisine geçecek  Note 7 kullanıcılarının Galaxy S7 serisi cihazlara geçmesine yönelik teşvikleri olan Samsung şimdi de Note 7 ile birlikte getirdiği yazılımsal özellikleri Galaxy S7 serisine getirmeyi planlıyor.
     
    Note 7 modeli oldukça karmaşık ilerlese de, yenilenen cihazlarda da sorunlar devam etse de, geri çağrılsa da kullanıcıların telefonu kullanmaya devam etmesi ve hatta kullanım oranının artması telefonun genel olarak ne kadar beğenildiğinin bir kanıtı.
     
    Galaxy S7 ve S7 Edge kullanıcılarına gelen güncelleme ile birlikte Note 7'de gördüğümüz "Sürekli Açık Ekran" özelliğini özelleştirme seçenekleri geldiği bildiriliyor. Özelliğin basit bir porttan ibaret olmadığı, zira kalem gerektiren bir özelliğin kalemsiz kullanıma uygun olarak gelmesi sebebiyle Note 7'deki özelliklerin S7 serisine uyarlanıp gelmeye devam edeceği kanısı güçleniyor. Diğer taraftan mail uygulamasından gelen bildirimlerde sorunlar rapor ediliyor.
     
    Note 7'den Galaxy S7-S7 Edge modellerine geçecek/geçmiş kullanıcıların daha kısa sürede uyum sağlaması ve alıştıkları, beğendikleri özelliklerden uzak kalmamaları için Samsung'un böyle bir karar aldığı düşünülüyor. Ancak tüm özelliklerin gelip gelmeyeceği şu anda belli değil.
     







  • Daha önceden s7 alan kullanıcılar biraz şanslı olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekirkara -- 16 Ekim 2016; 23:54:53 >
  • Note5 verselerdi o zaman

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanım ve yazılım olarak Note 7'ye en yakın ve en güncel cihaz S7 Edge olduğu için o yönde bir seçim yapılmış. S6, Note 5 gibi cihazlar 1 senesini doldurduğu hatta 1.5 senelik olmaya yakınlar. Diğer taraftan S7/S7 Edge 6 aylık bir cihaz. Ama kalem için alan kullanıcıları da mağdur eder elbette.
  • Bence Note 7 de kullandığımız arayüz S7/S7 Edge modellerine gelmeli, Note 7 arayüz hakikaten çok özenli ve şık olmuş diyebilirim. Maalesef cihazı iade ettim zoraki S7 Edge aldım Note 8 yada hangi isimle çıkarsa o zamana kadar idareten ama yine de Note 7 arayüz gelirse çok şık olacak

  • S6 ve S6 Edge'e de getirseler güzel olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S3 ' e S5/note4 benzeri custom rom attım. Samsung sen bu işten elini çek. Yapacaksan note3 ' android 6.0 ve samsung 10.1 ' e 5.1 Güncellemesi ver...

  • Bende bunu bekliyordum. Note 7'yi kaybettik ama organları S7'ye hayat verecek :)

  • samsung soyle bir strateji ye gitse iyi olur. önce karı minimum a indirmesi. güncel model olarak
    note 5 edge (hatta note6) şeklinde bir ara model olabilir.
    veya
    s7lerin fiyatını düşürüp,
    s7 edge fiyatına da spenli "note edition" bir yeni s7 çıkar. belki de mevcut s7ye spenli bir kılıf hediyesi olur.
    note isteyenlere de fiyat avantajlı bir seçenek olur. ve 2017de note 8 veya artık yeni bir seri yaparak 5yıl sonrasının modelini yapabilir. bütün olanları unutturmak için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yapması lazım zaten.

  • Çok sevindim.Biz s7'cilere gün doğdu. Özellikle Note 7'de olan always on özellikleri bize de gelmiş. Başka note 7 özelliği gören oldu mu? Varsa buraya yazsın. Always on ekranına beni çocukların resmini koydum hemen Bu özellik note 7'de vardı. Note 7 bu sıkıntıları yaşamasaydı. Bu özellikleri ancak 2017'de görürdük.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stalker(1979) -- 17 Ekim 2016; 0:25:25 >
  • Banane Note 5 sahibi olarak bende istiyorum o zaman

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: beter.böcek

    Banane Note 5 sahibi olarak bende istiyorum o zaman

    Always on özelliği S7'nin altındaki modellere istenirse getirilir ancak çok şarjınızı yer bu özellik. S7 ve Note 7'de işlemci sırf bu özellik için optimize edilmiş. S7 ve Note 7 çantaya girdiğinde veya cepte olduğunda bu durumu fark edip, ekran bilgilerini kapatıyor. Note 5 ve s6'da telefon cebe veya çantaya girdiğinde ekran bilgileri kapatılmayabilir.
    Always on özelliği s7 ve note 7'de toplamda yüzde 4 veya 5 enerji harcarken Note 5 ve s6'da çok daha fazla enerji harcayacaktır. Ne kadar enerji harcadığı önemli değil yeter ki bu özellik gelsin diyorsanız samsung'a belirtmek lazım o zaman.




  • stalker(1979) kullanıcısına yanıt
    Ah keske gelse :) hayir yani oyle aman aman bir ozellik degil belki de ama ben gercekten guzel buldum ve yakistirdim s7 lere :) insallah gelir zaten suan ki haliyle bile gunde 2 kez sarj ediyorum note 5 i :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aha s7 de patlayacak :D

  • Eksileme sistemini geri getirebilir misiniz acaba :D

  • stalker(1979) kullanıcısına yanıt
    Hocam S7 kullanıcısı olarak memnun musunuz ? bakalım Samsung un olası bir indirime gitmesi durumunda hatta gitmese bile mağazaların kendi indirimlerini takip edip en kısa zamanda almayı düşünüyorum böyle 4 GB ram e rağmen arada bir takılıyor gibi korkutucu şeyler yaşatmıyor dimi size.

    Bu arada o aha s7 de patlayacak diyen arkadaşı hunharca eksilemek isterdim şu anda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Provisioner

    Hocam S7 kullanıcısı olarak memnun musunuz ? bakalım Samsung un olası bir indirime gitmesi durumunda hatta gitmese bile mağazaların kendi indirimlerini takip edip en kısa zamanda almayı düşünüyorum böyle 4 GB ram e rağmen arada bir takılıyor gibi korkutucu şeyler yaşatmıyor dimi size.

    Bu arada o aha s7 de patlayacak diyen arkadaşı hunharca eksilemek isterdim şu anda.

    Valla s2 ve s4 kullandım ve takılmalar vardı. Ancak bu s7 maşşallah çatır çatır açıyor butun uygulamaları. Samsung bu sefer çok stabil bir telefon yapmış. Adroid 7 ve yeni touchwiz ile daha da iyi olacak diyorlar.
  • Note 5'e yazık be!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Firaristt

    Donanım ve yazılım olarak Note 7'ye en yakın ve en güncel cihaz S7 Edge olduğu için o yönde bir seçim yapılmış. S6, Note 5 gibi cihazlar 1 senesini doldurduğu hatta 1.5 senelik olmaya yakınlar. Diğer taraftan S7/S7 Edge 6 aylık bir cihaz. Ama kalem için alan kullanıcıları da mağdur eder elbette.

    http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note5-7431.php ikiside note olduğu için ve devamı cihaz olduğu için mantıklı olan o zaten ve cihaz 13 aylık s7edge daha çok gösteriş telefonu




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.