Bildirim
GALAXY S6 S-VIEW SORUNU ACİL YARDIM
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
up yok mu bu sorunu bilen -
Kılıfı çıkartıp telefonu kapayıp açın, düzelmezse iade edin. Bu S-WİEV coverlar sıkıntılı oluyormuş 2 kere yenisi verilmişti arkadaşa sorunlu olduğu için. -
quote:
Orijinalden alıntı: Elite Build
Kılıfı çıkartıp telefonu kapayıp açın, düzelmezse iade edin. Bu S-WİEV coverlar sıkıntılı oluyormuş 2 kere yenisi verilmişti arkadaşa sorunlu olduğu için.
hocam dediklerinizi yaptım gene olmadı.ayrıca kılıfın arkasında samsung yazmıyor yani hiçbir şey yazmıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: TohtorNeBilir
quote:
Kılıfı çıkartıp telefonu kapayıp açın, düzelmezse iade edin. Bu S-WİEV coverlar sıkıntılı oluyormuş 2 kere yenisi verilmişti arkadaşa sorunlu olduğu için.
hocam dediklerinizi yaptım gene olmadı.ayrıca kılıfın arkasında samsung yazmıyor yani hiçbir şey yazmıyor.
Kaç liraya aldiniz hocam? Ayarlari kurcalayin aksesuarlardan felan s wievi etkinlestir olmasi lazim, olmazsa iade edin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
hocam dediklerinizi yaptım gene olmadı.ayrıca kılıfın arkasında samsung yazmıyor yani hiçbir şey yazmıyor.
Kaç liraya aldiniz hocam? Ayarlari kurcalayin aksesuarlardan felan s wievi etkinlestir olmasi lazim, olmazsa iade edin.
hocam kılıfı 75 e aldım.adam orjinal dedi.ayrıca ayarlarda aksesuarlar diye bir seçenek de yok
-
quote:
quote:
quote:
quote:
hocam kılıfı 75 e aldım.adam orjinal dedi.ayrıca ayarlarda aksesuarlar diye bir seçenek de yok
hocam S6 da nerede bilmiyorumda bilen bi arkadas yardimci olur umarim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X