Şimdi Ara

Galaxy S6 kullanan varsa memnun mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malum telefonlara ek vergi geliyor.Ben de zamlar başlamadan telefonumu yenilemeye karar verdim.Android alacağım bu kesin.S6 almayı düşünüyorum.Kullanan varsa memnun mu?Önerir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fromhunt -- 14 Temmuz 2015; 8:47:16 >

• İp6 dan geçtim

Kamera muazzam
    Ekran çok çok iyi
    Batarya ip6 dan iyi
    Kasa kalitesi olarak ip4 ile ip6 karışımı yani hem şık hem sağlam bi telefon hatta baya sağlam bi telefon
    5.1.1 güncellemesi ile gözle görülür hızlandı cihaz
    Hızlı şarj olayı muhteşem mesela şarjım iş çıkışı %20 kaldı akşam da eve uğramayıp bir yere yetişeceğim 10-20 dk şarjda %50 yi rahat geçiyor kafa rahat gidebiliyorum kurtarıcı özellik

Konuşurken sesi hoparlöre verince ses ip6 dan az çıkıyor
    Dokunmatik çok hassas basmadan algılayabiliyor

Ekran parlaklığı yüksekken Programlarda mesajlarda aramalarda vs. Akıcılık çok çok iyi olmasına rağmen ana ekranda (launcher) sağa sola geçmede parmak takibi olarak iphone a göre biraz zayıf ekran parlaklığı düşükken hiçbir sorun yok ama.

Yani ben iPhone 6 dan geçtim oldukça memnunum zaten bu fiyata alacağın her telefon seni memnun edecektir ama kasa kalitesi hızı kamerası ekranı ve batarya (hızlı şarj vs) olarak s6 benim daha çok hoşuma gitti tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• baranselona kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim verdiğin cevap için.Batarya ömrü az diyorlar.2 gün gitmesini falan istediğim yok.1 günü rahat çıkarıyor mu?S4 te ana ekranda sağa sola geçerken kasıyor hissi veriyordu.Bahsettiğin şey bu mu?Yoksa başka bir şey mi?
  • S6 edge kullanıyorum, telefonu kullanmadığım zamanlarda ultra güç tasarrufuna alıyorum 24 saatten uzun gidiyor. Ekranı kamerası mükemmel. Tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 1 aydır kullanıyorum çok memnunum

• Hızlı şarj bile yeter alınmasına hiç düşünmeden al

• Galaxy s6 edge yi ön siparişle 10 Nisan 2015 de büyük bir hevesle 3000 TL gibi fiyatla Kayseri de büyük bir teknoloji mağazasından aldım. Telefonu kullanmaya başladıktan sonra karanlık çekimde ön kamerada mavi pembe noktaları fark ettim. İnternetten araştırdığımda bir çok kişide bu sorunun olduğunu öğrendim. İşim gereği garantiye gönderemedim. Aldığım mağazaya dün başvurdum, elimde irsaliyeli fatura olmadığı için firma arşivlerinden faturayı bulup bana döneceklerini ve Samsung teknik servisine o şekilde başvuracağımı söyledi. Bu kadar pahalı, reklamı yapılan bir telefonda böyle bir sorun olması şaşırtıcı ve hayal kırıklığı yaşattı. Bir daha Samsung almayı düşünmüyorum. video bana aittir. link
    https://www.youtube.com/watch?v=Q-T1Ivhl0_g

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.