Şimdi Ara

GALAXY S5 ROM HATASI ACİ YARDIM LÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabalar direk koonuya girmek istiyorum
    Benim yurt dışından getirdiğim galaxy s5 çöktü ve bende biraz araştırdım rom atmak lazımmış ve bende rom atmaya karar verdim telefonum G-900f sürümü diye biliyordum telefonun arka kısmında yer alan etikette de SM-G900f yazıyordu ve bende G-900f romunu indirmeye karar verdim ve indirmeye başladım bu arada s5 rom nasıl atılır diye araştırıyordum iyyce örendim ön hazırlıklara başladım yani download moduna aldım ve şok oldum model G-900p olarak görünüyor ve bende hemen 900f romunu iptal edip 900p romunu indirmeye başladım rom indi romu telefona başarılı bi şekilde telefona yükledim açtım ve türkçe dil yoktu yapamadım araştırdım G-900p nin türkçe dil desteği yokmuş ve bende g900f indirmeye karar verdim ve indirdim telefonum g-900f sürmünü kabul etmiyor odin fail hatası veriyor kablo deiştirdim aynı hata başka bilgisayarlardada denedim yine aynı hata benim şaşırdığım şey ise telefonumu eskiden kullanırken cihaz hakındaya girince G-900p yerine G-900f yaazıyordu bikaç telefoncuya götürdüm yapamadılar bende bi foruma bakıyım bi konu açıyım belki birin daha önceden başına gelmiş olabilir. telefoncu bana dediki keşke daha önceden bi fotoğrafını çekseydin çok iyi olacaktı dedi ve bende neden dedim oda dediki cihaz hakkındaya girerken orda xxp1c... ile başlayan sayılar rakamlar herneyse işte onu bilebilsek hemen yapardık dedi ve bende daha önce böyle bi durumu yaşayan biri vardır kesin diye bi foruma yazıyım dedim bana yardım cı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekürler acil yardım lütfen 2 haftadır telefonsuz depresyondayım acil yardım lütfen@

• 4 gündür hiç kimse cevap vermedi bu nasıl iş admiiinn sana sesleniyorum insan bi yeni üyesine yardımcı olur bee
  • Kendin yap bul o dediğin f romunu download Mode dan at kolay gelsin
  • forum xda'dan telefonunuzun modeline gore custom rom bulup twrp ile yükleyin

twrp'yide odinden yükleyebilirsiniz

googleye galaxy s5 g900p twrp recovery diye aratip kurulumunu anlatan bi site bulabilirsiniz kesinlikle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.