Şimdi Ara

Galaxy S4 Yeni Android Güncelleme Gelmemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Elimde birazdan vereceğim özelliklerde bir Samsung Galaxy S4 bulunmakta.Fakat hala Android 4.2.2 sürümü yüklü durumda ve henüz 4.3 ya da daha yeni bir Android sürümü çıkmamış durumda.Size sormak istediğim soru ise zaten konu başlığında da yazdığı gibi Android 4.3 veya daha yeni yazılım sürümlerinin, güncellemelerinin hiç gelmeme ihtimalinin olup olmadığı.Çünkü aylar oldu Android 4.3 sürümü çıkalı fakat benim telefonuma an itibariyle 4.2.2'den 4.3'e yükseltmek üzere güncellemeleri denetlediğimde en yeni güncellemeler zaten yüklendi demekte.Ve benim aklımda acaba telefonuma Android 4.3 asla gelmeyecek mi şeklinde bir soru oluştu.
    İşte cihazımın bilgileri:

AP:I9500XXUBMF8

CP:I9500XXUBMG9

CSC:I9500SERBMF8

Ayrıca cihazımın Ana Bant Sürümü ve Yapım Numarası kısmında da şunlar yazıyor.

Ana Bant Sürümü:I9500XXUBMG9

Yapım Numarası:JDQ39.I9500XXUBMF8

Rusya resmi sürümü olarak geçiyor fakat hala Android 4.3 gelmedi.Hiç gelmeme ihtimali olabilir mi?
    Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.

• * bu mesaj silindi *

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |erdem| -- 26 Şubat 2021; 19:38:6 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biliyorum fakat benim telefonumun csc ap pda kodlarına uygun yazılım henüz çıkmadı.
    Bu yüzden bekleyeyim mi yoksa risk alarak odinle yeni sürümü indirip kurayım mı kararsız kaldım.
    Sizin fikriniz nedir bu konuda?
    Yani benim telefonumun csc ap ve pda kodlarına uygun yazılımın hiç gelmemesi gibi bir durum olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkam03

Biliyorum fakat benim telefonumun csc ap pda kodlarına uygun yazılım henüz çıkmadı.
    Bu yüzden bekleyeyim mi yoksa risk alarak odinle yeni sürümü indirip kurayım mı kararsız kaldım.
    Sizin fikriniz nedir bu konuda?
    Yani benim telefonumun csc ap ve pda kodlarına uygun yazılımın hiç gelmemesi gibi bir durum olabilir mi?

Hocam dediğim gibi, diğer konudaki işlemi yaparsanız bir problem olmaz.

Ayrıca sizin cihaza güncelleme gelmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrar teşekkürler yardımcı olduğunuz için fakat neden benim cihazıma güncelleme gelmez?
    Yani 4.2.2'ye kadar çıkıp devamının gelmemesinin sebebi nedir acaba?Bunu açıklar mısınız lütfen?
    Saçma sorular sorabilirim kusura bakmayın çünkü android sisteminden pek anladığım söylenemez.İnternetten okuduğum kadar tüm bilgim ve birçok farklı yerde birbirinin tamamen zıttı olan cevaplarla karşılaştığım için biraz fazla titiz davranıyorum.
  • quote:

Tekrar teşekkürler yardımcı olduğunuz için fakat neden benim cihazıma güncelleme gelmez?
    Yani 4.2.2'ye kadar çıkıp devamının gelmemesinin sebebi nedir acaba?Bunu açıklar mısınız lütfen?
    Saçma sorular sorabilirim kusura bakmayın çünkü android sisteminden pek anladığım söylenemez.İnternetten okuduğum kadar tüm bilgim ve birçok farklı yerde birbirinin tamamen zıttı olan cevaplarla karşılaştığım için biraz fazla titiz davranıyorum.

CSC (Ülke) kodunuza göre güncelleme gelir. Samsung, sizin cihazınızda bulunan CSC koduna güncelleme vermemiş demek ki sizin cihazda "Zaten en güncel sürüm yüklü" mesajı veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada size sormak istediğim bir soru daha var.Anladığım kadarıyla bu konuda bilgilisiniz ve bende hazır bilgili birini bulmuşken sorayım dedim.
    Daha önce açtığım konuyu biliyorsunuz, orada telefonumu ithalatçı firmanın servisine gönderdikten sonra silsem bile fabrika ayarlarına geri döndürdüğümde gelen bazı oyunların bulunduğunu ve bazı silinmeyen Yandex uygulamalarının mevcut olduğunu yazmıştım.Fakat ben telefonumu aldığımda bu uygulamalar mevcut değildi telefonumda ve ayrıca küçük bir yazılım güncellemesi yapmıştım telefonumu aldıktan sonra.
    İşte telefonumu servise vermeden önceki haline döndürmemin bir yolu var mı?
    Ve sizce telefonumda başka bir ülkeye ait Android sürümü yüklüyken ithalatçı firmanın servisine gönderdiğimde orada telefonuma anladığım kadarıyla daha stabil bir sürüm olduğu için odin programı kullanılarak bu android sürümü yüklenmiş olabilir mi?
    Eğer bu yapıldıysa anlamamın bir yolu var mı?
    Son olarak bana diğer açtığım konuda verdiğiniz yanıtta gönderdiğiniz linkteki android yazılımı türkiyenin resmi yazılımı mı?
    Bu sorularımıda cevaplarsanız size minnettar kalacağım.Teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Tekrar teşekkürler yardımcı olduğunuz için fakat neden benim cihazıma güncelleme gelmez?

CSC (Ülke) kodunuza göre güncelleme gelir. Samsung, sizin cihazınızda bulunan CSC koduna güncelleme vermemiş demek ki sizin cihazda "Zaten en güncel sürüm yüklü" mesajı veriyor.

Güncellemenin şuanda gelmemiş olduğunu biliyorum zaten fakat benim sormak istediğim soru biraz daha farklıydı.
    Ben bundan sonrada gelmez diyebilir miyiz yoksa Samsung geç kalınmış bir hareket yaparak benim cihazımdaki CSC koduna güncelleme verebilir mi?

• quote:

Bu arada size sormak istediğim bir soru daha var.Anladığım kadarıyla bu konuda bilgilisiniz ve bende hazır bilgili birini bulmuşken sorayım dedim.
    Daha önce açtığım konuyu biliyorsunuz, orada telefonumu ithalatçı firmanın servisine gönderdikten sonra silsem bile fabrika ayarlarına geri döndürdüğümde gelen bazı oyunların bulunduğunu ve bazı silinmeyen Yandex uygulamalarının mevcut olduğunu yazmıştım.Fakat ben telefonumu aldığımda bu uygulamalar mevcut değildi telefonumda ve ayrıca küçük bir yazılım güncellemesi yapmıştım telefonumu aldıktan sonra.
    İşte telefonumu servise vermeden önceki haline döndürmemin bir yolu var mı?
    Ve sizce telefonumda başka bir ülkeye ait Android sürümü yüklüyken ithalatçı firmanın servisine gönderdiğimde orada telefonuma anladığım kadarıyla daha stabil bir sürüm olduğu için odin programı kullanılarak bu android sürümü yüklenmiş olabilir mi?
    Eğer bu yapıldıysa anlamamın bir yolu var mı?
    Son olarak bana diğer açtığım konuda verdiğiniz yanıtta gönderdiğiniz linkteki android yazılımı türkiyenin resmi yazılımı mı?
    Bu sorularımıda cevaplarsanız size minnettar kalacağım.Teşekkürler.

Servise vermeden önceki haline döndürmenin ne yazıkki bir yolu yok.

S4 zaten Android 4.2.2 sürümü ile piyasaya çıktı. Yani aynı yazılım tekrar yüklenmiş demek oluyor bu. Böyle yapıp yapmadıklarını anlayamayız ne yazıkki.

Evet, en son Türkiye için çıkan resmi yazılım.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Güncellemenin şuanda gelmemiş olduğunu biliyorum zaten fakat benim sormak istediğim soru biraz daha farklıydı.
    Ben bundan sonrada gelmez diyebilir miyiz yoksa Samsung geç kalınmış bir hareket yaparak benim cihazımdaki CSC koduna güncelleme verebilir mi?

Android 4.3 güncellemesi üzerine 4.4 güncellemesi çıktı ve Samsung hala 4.2.2 CSC kodu bulunan bir cihazına güncelleme vermemişse daha da vermez diye düşünüyorum.

• -forumber- kullanıcısına yanıt
    2 gündür bana yardımcı olduğunuz için ve sorduğum her soruyu yanıtladığınız için çok teşekkür ediyorum.
  • erkam03 E kullanıcısına yanıt
    Bilgisayrına samsung kies programını kur bide öğle dene
  • O şekilde denediğimde cihaz başlatma durumuna getirmeyi desteklemiyor şeklinde bir hatayla karşılaşıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.