Şimdi Ara

Galaxy S4 Rom Yükleme Sonrası Şebeke Yokmu? İşte Çözüm %100

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
8.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • NOT : Aşağıdaki bahsedilenler I9500 için yani Galaxy S4 için geçerlidir. diğer cihazlara da yapılabilir. Fakat her cihazın kendi Rom'unu kurabilirsiniz. aşağıda verilen link Galaxy S4 için olan Rom'dur.

Merhaba arkadaşlar. bugün başıma bişey geldi. dermanını buldum ama o süre zarfınca korkudan öldüm :)

Bugün telefon çok yavaşlayınca Wipe / Cashe / Factory / Data Reset yaptım.

baktım düzelme yok. Bağladım USB yi yeni Rom kurdum. bide baktım şebeke yok. Daha önceki yüklememde de imei değişmişti. servise göndermiştim. bidaha değişirse dava açacaktım. çünkü imei nin silinmesi / değişmesi mantıklı bir olay değil. herneyse Şebeke yok. araştırmaya başladım baya bi kişide bu nedenden dolayı şikayetci. en sonunda çözümü buldum.

Arkadaşlar kurulan Rom Diğer ülkelerin Rom u olduğu için Şebeke Frekansları kabul etmiyor cihaz. sadece o ülkelerin Frekansını kabul ediyor. hatta ODIN ile rom yükleyenler görmüştür zImage.bin system.img gibi şeyler. şebekenin bağlı olduğu ise

Modem.bin ( Radio )

Türkiye Rom u Kurulacak Cihaza. Eğer başına gelen varsa Buraya Tıklayarak İndirin ve sonra indirdiğiniz Rom u kurun Stock Rom dur. I9500XXUBMG9 Türkiye Resmi Sürümüdür. Rom Non-Wipe dır. bu yüzden Rom yükleme sonunda Telefon Kapalı iken Ses açma + Home + Power Tuşuna Basılı Tutarak ( Resimde ) Boot Ekranına Gelin ve Wipe Data factory Reset yapın. ve cihazınız hayırlı uğurlu olsun :)

Galaxy S4 Rom Yükleme Sonrası Şebeke Yokmu? İşte Çözüm %100

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draj3n -- 17 Ekim 2013; 2:22:12 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NOTE 4 N910C ŞEBEKE sildim
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.